Real Madryt (zbiorczy) - Strona 135

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 10:19

welcome pisze:13-letni polscy

Nie wiesz nie pisz.

Jezeli chodzi o Real Madryt nie moze byc o tym ze pilka jest niesprawiedliwa. Musza wygrywac z tej klasy zespolem jakim jest Celta. Jezeli tego nei robia tylko sie osmieszaja. Ale to to juz jest. Teraz czekajmy na kolejne spotkanie.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 wrz 2005, 10:30

welcome pisze:Pomyłki sędziego sa zawsze wkalkulowane w widowiska piłkarskie i wylacznie kibice slabych druzyn musza siegac do argumentow typu "sedzia ukradł nam punkty".
Jestes slepy czy naprawde nie umiesz czytac? gdybys chcial cos napisac sensownego a nie tylko bezsensownie sie napinac przeczytalbys poprzednie posty. Jezeli sprawia Ci trudnosc znalezienie to masz tu ponizej:
Wysłany: Sob 10.09.2005 23:10
Krzysztof Jarzyna pisze:generalnie nie ma co zwalac winy na sedziego, bo z Celta to powinni wygrac tak czy tak
Jak wiec widzisz nie zrzucam winy na sedziego. czekam jednak na mecz w ktorym przez pomylke Barsa straci punkty. ciekawe czy wtedy tez bedzie "pomylki sa wkalkulowane w widowiska pilkarskie".

cranci
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cranci » 11 wrz 2005, 10:34

dwa tygodnie sie z nas<kibicow BARCELONY>śmielisce za nie potrafimy wygrac z Alaves a co wy wczoraj pokazaliscie??oprocze Robinho ktory nie wiem co robi u was w druzynie to reszta z wyjatkiem Casillas ktory udowodnie ze jest jednym z najlepszych bramkarzy swiata, to jak zwykla wasza GALAKTYCZNA obrona robila błedy i to DZIEKI im przegraliscie z BENiaminekm Primiera divison

Celta ---> Barca ---> Miłość, Wiara Walka

..................................F...........C........BARCELONA................................1................................8..................................8..................................9

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 11 wrz 2005, 10:42

Real przegrał meczu nie widziałem ale jedno jest pewne STS mi nie wszedł ... "Galaktyczni" znowu mnie zawiedli ...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 wrz 2005, 10:48

Szkoda straconych 3ptk...ale sedziowanie w La Liga jest na bardzo slabym poziomie...mozna przegrać mecz zdobywając tak naprawde bramke wiecej niz przeciwnik...Natomiast cieszy dobra gra Robinho...Baptisty...no i jak zawsze Casillas'a...

Pierwszego gola zdobył Ronaldo...lecz wszystko zaczelo się od Julio Baptisty...
Obrazek
...wapno na bramke zamienił pretendent do Pichichi Ronaldo...
Obrazek
Na druga bramke czekano tylko 4' wtedy to pięknym crossem popisał się Ivan...
Obrazek
....a piękną główką wykończyl akcje Julio Cesar Baptista
Obrazek

Blancos, jednak stzrelili 3 bramki zas jedna znich nie zostala uznana...strzelcem gola był Robinho...

Gole Celty...
1...Obrazek
2...Obrazek
Obrazek
Obrazek
Gola zdobyl wychowanek Blancos zdobywca ubieglorocznej Ligi Mistrzów - Antonio Nunez
3...ktorego nie było
Obrazek

Jeśli ktoś widzial mecz z pewnością zauwazy ze to pilkarze Realu byli lepsi... nie zawsze się wygrywa strzelając 3 bramki choć przecinik zdobył 2...wczoraj był tego dobry przyklad...mam taką nadzieje ze Pavon, wypadnie z 11 na rzecz Ramosa który mimo porazki zaliczył bardzo dobry debiut na Santiago Bernabeu...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 wrz 2005, 11:14

No i zaczela sie napinka :D i Frustracja. na co wy liczycie ze mistrza zdobedziecie? Macie obrone porownywalna do srdedniej druzyny europejskej jak nie gorzej.
Zwalacie wine na sedziow.. i slusznie bo zabrali wam jeden punkt ale nie martwcie sie bo jeszce wam ich sporo podaruja tak jak w poprzednim sezonie.(dzieki czemu gracie w LM patrz:tabelka Asa)
PS: Jezeli madryt chce miec pozytek z Baptisty to lux musi go ustawic w srodku tam gdzie czuje sie najlepiej.
HAHAHAHALA!

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 11:16

Bienias pisze:No i zaczela sie napinka Very Happy i Frustracja. na co wy liczycie ze mistrza zdobedziecie? Macie obrone porownywalna do srdedniej druzyny europejskej jak nie gorzej.
Zwalacie wine na sedziow.. i slusznie bo zabrali wam jeden punkt ale nie martwcie sie bo jeszce wam ich sporo podaruja tak jak w poprzednim sezonie.(dzieki czemu gracie w LM patrz:tabelka Asa)
PS: Jezeli madryt chce miec pozytek z Baptisty to lux musi go ustawic w srodku tam gdzie czuje sie najlepiej.
HAHAHAHALA!

Wpadles tu tylko po to by osmieszyc? Ile wy macie lat. Rozumiem ze sie napinacie, cieszycie ale z deczka przesadzacie i pokazujecie jacy jestescie beznadziejni. Z reszta nie dziwie sie waszemu zachowaniu, skoro nawet pilkarze czy prezes sa na rownie niskim poziomie.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 wrz 2005, 11:25

To wiadomo że teraz kibice barcy będa się cieszyć jak glupcy do sera...i niech się ciesza mi to kompletnie wisi to co oni tu się napinają, takie wypocinki były i zawsze będa towarzyszyć porazce Realu...

To początek sezonu...jeszcze 'lux' zamknie wszystkich...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 wrz 2005, 11:29

Friku powiem ci tyle. Jestem na kazdym meczu Barcy oraz zdzrza mi sie obejrzec real w slynnym pubie Champions w wawie. Ilu kibicow realu jest na ich wlasnym meczu? tylu co nas(5). Druga sprawa: GD na 300 osob 200 to kibice FCB realu 40 w tym 10 osobowa grupa rm.com(Pozdro dla nich :D) Wiem ze tak jest w calym kraju... wiesz czemu tak jest bo my sie wychowalismy na sukcesach z lat 90 wiec juz jestesmy dorosli a wasi fani wychowali sie na sukcesach z konca lat 90 wiec sa niepelnoletni i cwaniakuja na forach a jak sie spotykamy to siedza cicho!
PS: Poziom pilkarzy Barcy jest wyzszy od realu tak jak kibicow.
PS: Kto sie napinal ze do swiat, do konca roku a potem do marca bedziemy liderami???
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2005, 11:42 przez Bienias, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 wrz 2005, 11:31

Bienias pisze:PS: Kto sie napinal ze do swiat, do konca roku a potem do marca bedziemy liderami???

To nie napinali się kibice chlopcze tylko to byly słowa Pereza...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 wrz 2005, 11:36

Bienias pisze: i slusznie bo zabrali wam jeden punkt
Ja jednak miałbym do Ciebie pytanie - jak to możliwe?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 wrz 2005, 11:45

Toudinho- Dokladnie carlos i perez
Snipp- Gdyby nie sedzia real zremisowalby ten mecz wiec zdobylby jeden punkt. Chyba jasne?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8653
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 wrz 2005, 11:45

Witam :)
Pewnie niektorzy sie zastanawiali czemu mnie wczoraj nie bylo ;)
tyle spotkan, a cloner'a nie ma :D
nic nie napisal o Legii, Interze, Realu :D
zaraz powoli sie wezme za nadrabianie :)

po 1. - nie wiem jak wygladal mecz Realu z Celta, ale ... wiem jedno, poziom wypowiedzi kibicow Barcelony siega dna, przeczytalem wszystkie posty dot. tegoz meczu, i moge stwierdzic, ze niektorzy kibice Realu godnie przyjeli porazke, natomiast kibice Barcelony nadal sie smieja (moze tylko do meczu z Mallorca) :lol:

po 2. - wielkie brawa dla Krzysztofa Jarzyna (szefa wszystkich szefow) - najlepsze wypowiedzi dot. meczu :) i nie tylko :D

po 3. - Real przegral, bo ma niezgrana druzyne, sporo zakupow, Luxemburgo nie wiem czemu nie wpuscil od razu Ramosa, tylko dal sobie postac na boisku Pavonowi :twisted: o co wogole chodzi :lol:

po 4. - brawa dla Ikera, pewnie gdyby nie on, byloby o wiele gorzej :lol:

po 5. - koncze to (zmeczony jestem)

pozdrawiam obiektywnych kibicow

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 wrz 2005, 11:48

cloner pisze: po 1. - nie wiem jak wygladal mecz Realu z Celta, ale
po 4. - brawa dla Ikera, pewnie gdyby nie on, byloby o wiele gorzej :lol:

Ciekawe skad to wiesz??
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2005, 11:55 przez Bienias, łącznie zmieniany 1 raz.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 11:50

frik23 pisze: Z reszta nie dziwie sie waszemu zachowaniu, skoro nawet pilkarze czy prezes sa na rownie niskim poziomie.
A jaki jest poziom wypowiedzi pilkarzy i dzialaczy Realu? Cała Hiszpania śmieje sie z napinek piłkarzy z Madrytu, co dzień to nowe przepowiednie a to Carlosa a to Salgado, ale jak widać po meczach z zeszłego sezonu i z beniaminkami z tego, nikt juz sie ich na Pólwyspie nie boi. Prezydent Realu zasłynał głownie z zagrywek nie fair podczas transferów. Rozmawia z piłkarzami za plecami klubu: sprawy Figo, Zidane, Robinho, Ronaldo, Ramosa, wypowiedzi Vieiry czy Emersona... co transfer to nieczyste zagrywki coraz bardziej sfrustrowanego starca; nie do konca czysta i jasna sprzedaz terenow miastu... mówi Ci to coś?
Spójrz kolego we własne podwórko, a dopiero potem rzucaj kamyk do obcego.

A że macie 13 lat to każdy w Polsce wie. Z czego słynie Wasza sztandarowa strona rm.com? Z najgłupszych komntarzy w Necie i napinek sfrustrowanych 13-letnich dzieci. Ot i cali kibice Realu w Polsce.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”