AC Milan (zbiorczy) - Strona 135

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 wrz 2005, 19:04

Tak jak się spodziewałem wiekowa obrona Milanu nie tworzy już takiego monolitu i zaczyna popełniac błędy starości :lol:

Widac, że liga się wurównała i teraz porażka z takimi zespołami jak Sampa, Udine czy Viola nie powinny nikogo szokowac 8)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 wrz 2005, 19:11

Widac, że liga się wurównała i teraz porażka z takimi zespołami jak Sampa, Udine czy Viola nie powinny nikogo szokowac Cool

Sampa, Udine, Viola i Palermo aż chce się powiedzieć :lol:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 wrz 2005, 19:28

bagg pisze:Sampa, Udine, Viola i Palermo aż chce się powiedzieć
O właśnie ... wiedziałm, że o kimś zapomniałem :? no i jeszcze stoliczniaki :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 wrz 2005, 19:50

ale wiesz Zico mnie to naprawdę cieszy, że liga się wyrównuje. Oczywiście teraz mamy 3 zdecydowanych faworytów ( Inter, Milan, Juve) i chyba mało osób sobie uzmysławia, że ktoś z nich mógłby nie zdobyć Mistrzostwa, ale za parę lat nie wiadomo...nigdy nic nie wiadomo ;) Na pewno takie wyrównanie w Lidzę dobrze wpłynie na włoską piłkę

P.S. Zawsze marzyłem o 4 włoskich zespołach w półfinale Ligi Mistrzów :twisted: :wink:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 18 wrz 2005, 20:38

No al
bagg pisze:P.S. Zawsze marzyłem o 4 włoskich zespołach w półfinale Ligi Mistrzów
No ale wiesz baqq to będzie ciężko, bo przecież w eliminacjach jeden może się natknąć na polski zespół i nawet nie wejdzie do LM :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 wrz 2005, 23:16

No teraz na chłodno może powiedziec ze znów trzeba było wykorzystać wszystko i nikt by nie marudził. A tak zaczeli atakować a tu Max zamyka po wrzutce. To sie ma. Kaladze na rybach był ? Tyle akcji na wypas ale przegrywamy. Trzeba zapomniec o tym meczu i tyle. Choć nie zmienie to faktu że mi wode podnieśli na maxa bo liczyłem że ograja ich mimo trudnego terenu i dobrej nie kiedy gry Sampdori .. i sie przeliczyłem :p

Cieszy rekord Paolo i gol Alberto ale nic wiecej. Jak Ancelotti sie nie weżmie do roboty i chłopaki nie zaczna grać jak wcześniej to nie wiem.

Sampdoria nie taka zła ale trzeba takie mecze wygrywać szkoda że Vieri z wolnego nie trafił. :shock: aż sam się dziwie co pisze ale był blisko ...

Jest któryś rossoneri na forum ?? Napiszcie jak jest któryś :)

Ibrahimović gdzie jestes ? Pogadamy o meczu ? Czy jutro pierwsza religia ?

EDIT: To nara Ibrahimović pomódł sie za siebie na religi. Chyba na 9 masz :roll: hehehe Cos nawaliłeś myślałem ze pogadamy o meczu. Ale nic beda jeszcze okazje pewnie.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 19 wrz 2005, 1:44

Zaza...komentarze w strone Ibrahimowica sa,co najmniej,nie celne...po prostu trudno Ci sie pogodzic z tym ze twoj klub zagral co najmniej ponizej oczekiwan...znies jak facet rzeczowa krytyke,albo,za przeproszeniem,zamknij paszcze...bo robisz wstyd sobie i kibicom AC Milan,klubowi naprawde na poziomie,klubowi wielce zasluzonemu i klubowi ktory ma we Wloszech wielu T I F O S I,a nie nedznych napinaczy w stylu twoim...i nic mnie nie interesuja twoje jakies smieszne nagrody na tym forum....dzis rozmawialem(a nawet gralem w noge;)pozdro Chlopaczek...:) z gosciem ktory potrafi naprwade an luzie i z godnaoscia przyjac porazke klubu ktory kocha..a ty textami o lekcjach religii na 9 po prostu sie osmieszasz.....

a co do meczu...Milan zagral slabo...a moze Sampa zgrala zbyt dobrze?naprawde nadrobila ambicja i wola walki swoje braki w przygotowaniu taktycznym i technicznym,miala za soba swoj fanatyczny stadion,pelen ludzi ktorzy wierzyli w swoj klub,miala za soba to ze byla na pozycji outsidera no i wygrala...chwala im za to...ja,kibic Starej Damy z Turynu,wcale nie uwazam zeby ta porazka(choc wielce z wiadomych wzgledow mnie cieszy..:> )w jakikolwiek sposob zmieniala uklad sil w Serie A i Calcio..Milan jest obok Juve i swoich kolegow zza miedzy mediolanskiej(pozdro dla kibicow nerazzurii) najpowazniejszym kandydatem do Scudetto w tym roku i ich potkniecie w Genui poza skomplikowaniem sprawy,nic nie zmienia...potwierdza tylko ze liga jest niezwykle wyrownana i narpawde nietrdudno o niespodzianki...

FORZA GRANDE CALCIO...
FORZA VERI TIFOSI....

ps.przepraszam za literowki..nastukany nieco jestem.....

pss.Zaza...nie bierz tego do siebie co napisalem...naprawde uwazam ze stac Cie na dyskusje na o niebo wyzszym poziomie...po prostu sam sobie uwlaczasz bezsensownymi textami...pozdrawiam Cie mimo wszystko,bo masz duza wiedze na temat wloskiego futbolu(zostaw sobie dla siebie jakiekolwiek sarkastyczne komentarze)i jestes kibicem klubu ktorego nie znosze...ale szanuje...naucz sie tego w stosunku do Nas-BiancoNerich,a sadze ze o wiele mniej czeka Cie spiec i niepotrzebnych cisnien..pozdro..

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3346

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 wrz 2005, 3:01

Rzur na luzie jak na luzie ale w srodku az sie we mnie gotowalo ze zlosci po tym meczu :) I potrenuj bo znowu baciory zbierzecie jak wczoraj :P

A czy Milan zagral slabo?Raczej nie slaba gra ale nieskutecznosc zajmuje pierwsze miejsce w przyczynach porazki.Mogli spokojnie ten mecz wygrac gdyby mieli lepiej ustawione celowniki.Sam Gilardino mogl to zrobic (jak on przestrzelil z tych 4 metrow?) ale chyba nie jest w najwyzszej formie jeszcze.
Druga przyczyna to gra obronna Milanu.Jak napisalem w jednym z wczesniejszych postow kiedys najlepsza na swiecie a teraz z kim nie graja to bramki traca.Briada i Galliani widza co sie dzieje (Berlusconi pewnie tez a Ancelotti uwaza ze wszystko jest cool) i jest to ostatni sezon Milanu w takim zestawieniu defensywy jaka ogladamy teraz.Costacurta odchodzi na emeryturke po sezonie.Stam nie wiadomo czy zostanie we Wloszech.U Maldiniego problemu z kolanami i chociaz mowi ze chce grac jeszcze pare lat to roznie z tym moze byc.Cafu do zawieszenia butow na kolku tez ma juz blizej niz dalej.Kaladze jak tylko Jankul mu zabierze miejsce znowu zacznie pewnie narzekac a o Simicu nie wspomne bo nie warto.Trzeba sprowadzic nowych obroncow (najlepiej jednego juz w zimie dwoch w razie potrzeby) i budowac gre obronna w oparciu o Neste.Niech ci nowi sie przy nim i Maldinim ucza.Felipe Chivu Metzelder Bonera Kompany?Ktorys z nich mozliwe ze dolaczy w przeciagu roku do Czerwono-Czarnych bo formacja obronna wymaga zmian ale to wie prawie kazdy.
Trzecia trener.Moze przesadzam ale ja go po prostu przestaje trawic.On i jego murzynska pala czyli Seedorf.Nie moge juz z nimi.Wiecej nic nie powiem bo nic milego nie mysle.No dobra Carlo ma wysoka kulture osobista i ladna opalenizne pewnie panie po 40 na niego leca.Nic poza tym.Za malo na Milan.Mam nadzieje ze Holandia nic nie ugra na MS i wtedy zwolnia Marco a Milan go przygarnie.To takie moje ciche marzenie.Wiem trener bez doswiadczenia prawie ale gral w Milanie wie o co chodzi w klubie.Byl napastnikiem wiec postawi na ofensywe.Cesare Maldiniego (albo el capitano jesli odejdzie za sezon czy dwa) da mu sie za doradce i o gre obronna tez nie ma sie co martwic.Moze afirmuje troche Marco ale mysle ze by sie sprawdzil.

Juz w srode nastepna kolejka Serie A.Canal + przeprowadzi transmisje z meczu Milan-Lazio (20.25) co bardzo mnie cieszy.Ten mecz musza po prostu wygrac chocby mieli zezrec cala trawe na San Siro.Maja byc trzy punkty dla Milanu do tego strata punktow przez Stara Dame w Udine i od razu wszystkim ktorzy maja serce Czerwono-Czarne humor sie poprawi.
A ja w ramach solidaryzowania sie z Milanem robie sobie w tym tygodniu czerwone pasemka.Jestem brunetem wiec Czerwono-Czarne wlosy beda jak znalazl :lol:

Forza Milan!

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 19 wrz 2005, 10:29

Mnie Kaladze od dłuzszego czasu nie przekonywał.
Od smierci brata gra coraz gorzej a wczoraj jak on nie wygarnał tej piłki Dianie :?: ech nic dziwnego ze był oferowany Romie ale po co kontrakt z nim podpisywac z taka gra to on na ławke sie nadaje.
Mam nadzieje ze w meczu z Lazio zagra Marek no i na pewno Nesta na srodku.
Sheva zachował sie jak w finale LM z bliska w bramkarza strzelił tyle mielismy szans na zdobycie bramki a tylko jedna wykorzystalismy :angry:
No i załatwił nas były rossoneri :x
FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 12:10

RzuR nie chciałem Ci urazić :) sorry jak cos - poprostu widzisz frajerstwo. Nie widz a pisze.. Co to za kibic który swoją opinie o meczu przeczytał na inne stronie ... żenada. No ale pewnie wrócimy do tematu w środe.

Porażka pierwsza w sezonie. Trudno dali plame i tyle napisaliscie wszystko co można było. Ja też wcześniej zastanawiałem sie jak mogli to przegrać ...

Ale teraz inna sprawa mnie dręczy. Od wczoraj ruszyła dyskusja "Koniec pracy Carletto w Milanie" ... a wiec punkt. trzeci poruszony przez Chłopaczka

Chłopaczek pisze po MŚ i Macro Van Basten ale bardzo możliwe że to nastapi już nie długo. :shock: Jak to Włoch debata narodowa. Łysy mówi ze On i Silvio spokojni (niby) Ale chyba zmiana jest juz coraz bliższa. Tylko czy Marco zastąpi Ancelottiego ? jak teraz to bardzo watpie. Jest wolny Gullit. Rijkaard nie odejdzie a ta trójka rossonerich była najczęście wymianiana.

Ide o zakład że z Lazio zagramy wspaniale i tak dalej. Tylko czemu on sie koncentruja na mecze z Tuzami ligi ? Bo pewne na San Siro zagrają swietnie i moga pokonać Lazio po ładnym meczu. Ale tak nie może byc przeciesz w lidze nie ma tylko Inter Juve Romy Lazio czy Violi .....

Oby Marek wyzdrowiał na środe. Pewnie dla tego nie zagrał wczoraj by byc w 100% gotowym. Jest nam potrzebny by Kaladze mial czas na przemyślanie ...

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 19 wrz 2005, 14:26

*_For_zaza_Milan_* pisze:EDIT: To nara Ibrahimović pomódł sie za siebie na religi. Chyba na 9 masz hehehe Cos nawaliłeś myślałem ze pogadamy o meczu. Ale nic beda jeszcze okazje pewnie.
Ile razy ja mam ci dzieciaku powtarzac ,ze z toba to ja rozmawian nie bede ,bo nie mam zamiaru sie znizac to twojego niskiego poziomu :!:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 19 wrz 2005, 14:28

:angry: :angry: Marek skarzy sie ze odczuwał bardzo silny ból w lewej kostce.Byc moze bedzie operowany i nie zagra az do stycznia :pogrzeb:
Ja pierdziele czemu sie tak dzieje

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 14:35

Ibrahimović jak nie zaczniesz pisać w temacie spotkan ligowych lub innych piłkarskich to zrobi ci mała kontrole postów. A nawet poprosze redkacje. Nie wnosisz nic do tematu znawco za 10 co nawet swojego klubu nie oglada a zdanie opira na zdaniu innych. Widać dziecko bieda u ciebie jak nawet nie możesz wypowiedziec sie po meczu - kryzys ?to milcz Nie wiesz ? nie pisz !

Hunter mógłmy sie o zdrowie dla niego :shock: nie dawno trenował normalnie. Ponoc był zdrów jak ryba. Może tylko robią szum wokól tego ?? I oby to nic nie było poważnego. Kadra wyjdzie mu bokiem.

Narazie teraz juz na 100% :wink: .

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1316

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 wrz 2005, 16:57

Już jutro na san siro mecz z lazio.Bardzo ważny mecz ze względu na porażkę z sampą.Carlo mówi że narazie nie ma mowy o ustawieniu 3 obrońców(nie dziwie się).Na środku musi zagrać Nesta a u boku chyba stam,a za słabą gre w ostanich meczch kaladze usiądzie na ławce a jego miejsce zajmnie maldini.Mam nadzieje że usiądzie pan sedorf.Jest zupełnie bez formy nie rozumie sie z drużyną.Jego miejsce zajmnie pewnie serginho a ambro zastąpi słabo grającego gattuso.Milan musi zacząć wygrywać bo Silvio długo nie bedzie czekał :evil:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 wrz 2005, 17:44

Nawet i dobrze ze gramy teraz z takim rywalem jak Lazio. Milan zawsze lepiej grał z firmami niż z jakimis średniakami. Mam nadzieje że zagraja dobrze zawody.

W popszednim roku Milan pokonał na San Siro Lazio 2;1 Massimo Oddo z karnego po faulu Stama na Goranie Pandevie. Potemwszedł Sheva na boisku po kntuzji(twarzy) i przypierdzielił z 32 metrów na bramke Peruzziego. W okienko. Bramka = klasa na zawsze zostanie w mojej pamieci. Potem Lazio kontorwało i w koncówce akcje (jak sie nie myle) Kaka' Sheva i Crespo była tak gdzie trzeba 2;1 8)

Lazio osłabione choc to nie powód do zadowolanie. Czekam aż Ancelotti poda kadre bo po cichu licze na Marka. Oby ...

Seedorf może nie zagrać bardzie Serginho od poczatku. Oby był powolany Marek to zajmie miejsce Kaladze. Pewnie Ambro juz dotowy na 90 minuy.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”