http://niewiarygodnie.blox.pl/resource/kaczz.jpg w ramach tematu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2008, 19:08
cloner
RoRo
Lisek
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 cze 2008, 14:45
Martinho
Martinho
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 cze 2008, 8:35
Naprawde juz nic smieszniejszego to nie ma?Yukasz pisze:
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 cze 2008, 9:53
Nie, nie ma! Ktoś ci kazał to oglądać? Nie lepiej dumać nad tym dlaczego Włosi awansowali niż pisać coś głupiego? Dla mnie miało to być zabawne (nie śmieszne) i takie było. Martinho nie trać czasu i idź lepiej pilnować porządku w innych tematach, ten już sprawdziłeśMartinho pisze:Naprawde juz nic smieszniejszego to nie ma? Rolling Eyes Dla mnie to slabiutkie to jest...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 cze 2008, 10:09
Gratuluje poczucia humoru. Ide zobaczyc w temacie Romy jak sie jaracie cienkim Riise.Yukasz pisze:Nie, nie ma! Ktoś ci kazał to oglądać? Nie lepiej dumać nad tym dlaczego Włosi awansowali niż pisać coś głupiego? Dla mnie miało to być zabawne (nie śmieszne) i takie było. Martinho nie trać czasu i idź lepiej pilnować porządku w innych tematach, ten już sprawdziłeś
Martinho
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 19 cze 2008, 12:16
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 cze 2008, 14:17
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PubuśBubuś » 19 cze 2008, 16:37
Dla mnie twój link jest cienki. Kwestia gustu. Nie rób z siebie wyznacznika tego co jest dobre, a co nie.Martinho pisze: Naprawde juz nic smieszniejszego to nie ma? Rolling Eyes Dla mnie to slabiutkie to jest...
PubuśBubuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 cze 2008, 16:39
PubuśBubuś pisze:Dla mnie twój link jest cienki. Kwestia gustu. Nie rób z siebie wyznacznika tego co jest dobre, a co nie.
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio