Będą się spuszczać nad remisem z Levante.MeToYou pisze:Ciekaw jestem co napisze jutrzejsza prasa w Madrycie. Na 90% będzie na okładce Ronaldo podpisany jako król strzelców
Gratuluję. Teraz już oficjalnie, bo nieoficjalnie zrobiłem to dawno temu.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 maja 2011, 22:36
Będą się spuszczać nad remisem z Levante.MeToYou pisze:Ciekaw jestem co napisze jutrzejsza prasa w Madrycie. Na 90% będzie na okładce Ronaldo podpisany jako król strzelców
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 11 maja 2011, 22:43
RealFan pisze:Będą się spuszczać nad remisem z Levante.MeToYou pisze:Ciekaw jestem co napisze jutrzejsza prasa w Madrycie. Na 90% będzie na okładce Ronaldo podpisany jako król strzelców
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 maja 2011, 23:08
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 11 maja 2011, 23:16
teraz wakacje, wasz ulubiony time w prezydenturze pereza: duzo transferow, huczne prezentecje, bunczuczne zapowiedzi wielkich sukcesow, zdjecia z pucharem europy, plus powtarzanie w kolko o tym ze jestescie najlepsi i najwieksi na swiecie...Toudinho pisze:Graty![]()
Za rok już nie będzie tak frajersko
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 11 maja 2011, 23:21
Minor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 maja 2011, 23:21
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 12 maja 2011, 8:08
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 12 maja 2011, 9:39
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 12 maja 2011, 9:58
Ty do rzeczywistosci nigdy nie wracasz i zyjesz, wiec moznamiguel indurain pisze:teraz wakacje, wasz ulubiony time w prezydenturze pereza: duzo transferow, huczne prezentecje, bunczuczne zapowiedzi wielkich sukcesow, zdjecia z pucharem europy, plus powtarzanie w kolko o tym ze jestescie najlepsi i najwieksi na swiecie...Toudinho pisze:Graty![]()
Za rok już nie będzie tak frajersko
a potem wracamy do futbolu.
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 maja 2011, 10:01
jezeli w futbolu podoba ci sie bieganie za pilka to polecam zabawe z psemJeśli futbolem nazywasz 129 podań Sergio B. do VV no to mogę Ci załatwić skierowanie do psychopatologa
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 maja 2011, 10:56
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 12 maja 2011, 11:25
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 12 maja 2011, 11:50
zeby grac kontaktowy futbol to do tego potrzebne sa DWIE druzyny ktore sie siebie nie boją i wychodza naprzeciwko twarza w twarz. ale jesli jedna z druzyn jest tak zesrana ze stoi na wlasnej polowie w 11 to jakim cudem druga ma grac kontaktowy futbol? mozesz mi to wytlumaczyc? ma sie na sile wpychac i odbijac od zesranych grajkow rywala?Toudinho pisze: Wole bardziej kontaktowy futbol, grać w dziadka można na treningu.
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 12 maja 2011, 11:59
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 12 maja 2011, 12:23
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio