Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 cze 2011, 20:06
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 cze 2011, 20:12
Jeżeli to prawda toMourinho asked Madrid to try for the return game of the super cup in August and the second Liga classico to be played in Madrid. [don balon]
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 cze 2011, 20:19
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 cze 2011, 20:26
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 cze 2011, 17:28
A wiec chyba naprawde nie walczycie o Kuna. Musze powiedziec,ze kamien spadl mi z serca-Nie pytałem nigdy o możliwość tego transferu. Nie jestem hipokrytą, pomimo tego, co myślą o mnie inni. Aguero to świetny zawodnik i bardzo go lubię. Jednakże to wciąż zawodnik Atletico Madryt. Real nie zamierza skupować takich zawodników przed upłynięciem ich kontraktu z obecnymi klubami.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 03 cze 2011, 17:50
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 cze 2011, 17:53
Barca bardziej chce chyba Rossiego,wiec ostatnia opcja dla Kuna jest Anglia,choc sam mowil,ze pragnie zostac w Hiszpanii. MC i Chelsea to raczej jedyne kluby,ktore beda w stanie zaplacic za niego 45 milionow euro + podatek.Teraz ciekawe, co zrobi Kun? Troche mu sie opcje koncza, jesli Barca go nie wezmie to nie zdziwie sie jesli jednak zostanie w Atletico. Chyba ze Juventus, ale to obecnie ten sam poziom co Atleti.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 cze 2011, 18:11
Tutaj tłumaczenie pełnej wypowiedzi z rm.plPo pierwsze, nie będę hipokrytą i powiem to, co wszyscy wiedzą, dzieci na pewno to wiedzą, że Kun Agüero jest fantastyczny, kropka. Nie możemy bać się tego powiedzieć. Ale po drugie, najważniejsze, to gracz Atlético, nikogo więcej. I po trzecie, dla mnie również bardzo ważne, Real Madryt nie kontaktuje się z zawodnikiem zanim nie dojdzie do porozumienia z jego klubem. Dlatego Real Madryt nie stoi za żadnym typem deklaracji ani słów. Tak było z Şahinem, najpierw Borussia, potem Şahin i jego agent, Altıntopowi kończył się kontrakt, ale najpierw poinformowaliśmy o zainteresowaniu Bayern, nie musieliśmy tego robić, ale zrobiliśmy, dopiero potem zaczęliśmy rozmowy z samym piłkarzem. W przypadku Espanyolu i Callejóna było to samo. Real Madryt nie stoi za tymi ruchami. Teraz mówię jednak ja sam, który zawsze stara się być uczciwy i nie być hipokrytą, że to fantastyczny zawodnik.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 cze 2011, 18:06
to chyba news podchodzacy pod sezon ogorkowy. 13 baniek za rapera?Royston Drenthe powróci tego lata do Realu Madryt, jednak jego przyszłość jest daleko od Santiago Bernabéu. José Mourinho nie zamierza liczyć na Holendra, dlatego klub musi znaleźć mu nowego pracodawcę. W ostatnich godzinach w mediach pojawiła się informacja, według której zainteresowani usługami piłkarza mieliby być działacze Olympique’u Marsylia. Francuzi są podobno gotowi zapłacić za Holendra około 13 milionów euro, czyli tyle, ile Królewscy zapłacili za niego w 2007 roku szefom Feyenoordu Rotterdam
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 06 cze 2011, 10:10
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 cze 2011, 10:13
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 06 cze 2011, 10:31
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 06 cze 2011, 11:16
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 cze 2011, 11:34
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 06 cze 2011, 20:20
król ironiitylerdurden pisze:no ale i tak liczy sie głownie liczba podan, wiec dokonania Mesuta nie imponuja
Janio
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio