Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 gru 2015, 23:34
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 08 gru 2015, 23:40
Duża też w tym zasługa wyjątkowo słabej konkurencji.blackmore pisze:jednak pomimo dwóch poważnych potknięć, w Premier League wciąż nie słabł.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 08 gru 2015, 23:43
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 08 gru 2015, 23:45
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 08 gru 2015, 23:46
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 08 gru 2015, 23:48
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 09 gru 2015, 0:00
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 09 gru 2015, 0:04
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 gru 2015, 0:19
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 09 gru 2015, 0:37
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 gru 2015, 1:36
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 09 gru 2015, 1:47
Guardiola na pół roku przed startem sezonu 2013/2014 osiągnął już porozumienie z Bayernem. Przecież na 6. miesięcy poleciał do Stanów, aby się uczyć niemieckiego.Kamil232 pisze:Do dziś nie mogę pojąć jak w momencie gdy tak się dobrze złożyło, że jak on odchodził na rynku byli tacy goście jak Guardiola
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 09 gru 2015, 3:10
Mam to samo zdanie. Gościa trzeba wyjebać już teraz zanim ta drużyna popadnie w totalny marazm. Właściwie to on już jest, seria 4 meczy bez zwycięstwa, zamiast lidera 4 pozycja, zamiast LM jest na wiosnę LE. Ja mam dość, a do tego dochodzi jeszcze pierdolenie o tym że graliśmy lepiej, że brakuje szczęscia, o procesie, filozofii i balansie nawet nie chce mi się wspominać.Kamil232 pisze:Gówno mnie obchodzi kto za niego. Niech będzie Giggs. I już startować do najlepszych. Pulpet Ancelotti, Pep. Ale po prostu po czymś takim jako szanujący się klub trzeba po półtora roku i wydaniu milionów funtów Holendra wypierdolić
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 09 gru 2015, 6:07
Nigdy nie byłam zwolenniczką nerwowych ruchów i nawet Moyesowi dawałam kredyt zaufania, mając w pamięci, jak wyglądały pierwsze lata Fergusona, ale - bez kitu - na LVG nie da się już patrzeć. Czy on w ogóle kiedyś ruszył dupę z ławki i zadziałał coś przy linii? No nie wiem, chociażby rozdarł się na zawodników albo powiedział parę słów sędziemu? Czy tylko wykłada chłopakom potajemnie swoją filozofię, pieprzy farmazony na konferencjach prasowych i na tym jego rola się kończy?Kamil232 pisze:Gówno mnie obchodzi kto za niego. Niech będzie Giggs. I już startować do najlepszych. Pulpet Ancelotti, Pep. Ale po prostu po czymś takim jako szanujący się klub trzeba po półtora roku i wydaniu milionów funtów Holendra wypierdolić.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 09 gru 2015, 8:00
No, dla Guardioli przede wszystkimBassu pisze:Jak weźmiemy Guardiole to będzie jakiś dramat.
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio