A ja sobie teraz żartuję a ty się żałośnie czepiasz bo ciebie to nawet nie dotyczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 28 wrz 2011, 11:45
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 wrz 2011, 12:38
Wyjaśnię Ci to. Podobno ukryłeś moje posty, sam kazałeś mi nie odnosić się do Twoich przemyśleń, wiec jeżeli sam mnie ignorujesz, to nie odnoś się do mojej osoby, ok? Nie mam nastroju i to też nie jest Twój problem. Obłuda? Sprawdź w słowniku co to znaczy, a potem przejdź na słowo hipokryzja. Reasumując - jeżeli uważasz mnie za kiepskiego partnera do rozmów, żartów itp, to nie odnoś się do mojej osoby. Gdzie Twoja konsekwencja chłopie?petrdcm pisze:bart nie ma nastroju na żarty więc się nie umie wyluzować ale jak on swego czasu non stop błaznował podobnie to już wszystko było ok bo przecież to tylko żarciki. Co za obłuda
No widzisz, Rezus wydedukował to, do czego Ty nie doszedłeś przez jakiś czas. Jest pewne grono osób na tym forum z którymi można żartować. Spójrz na clonera. Facet miał incydent, ale dziś to zupełnie inny user. Ironicznie pół domku się przywala do tematu imprezowania, a on się nie spina, tylko bawi się z nimi. Ty za to nigdy nie potrafiłeś pożartować, bo zawsze jakieś halo, brak dystansu do siebie. Więc nie dziw się, że niektórzy mają Cię tutaj za pajaca. Podkreślam pajaca! Nawet Ci to przeliteruje P-A-J-A-C-ARezus pisze:Żartował sobie zapewne z osobami, którymi chciał i one też zapewne to robiły, ty żałośnie się czepiasz.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 28 wrz 2011, 12:45
Tak samo jak podobno ty nie masz ochoty na żartybartbuks pisze:Wyjaśnię Ci to. Podobno ukryłeś moje posty, sam kazałeś mi nie odnosić się do Twoich przemyśleń, wiec jeżeli sam mnie ignorujesz...
Za to ty się spinasz strasznie więc weź z niego przykład.bartbuks pisze:Spójrz na clonera. Facet miał incydent, ale dziś to zupełnie inny user. Ironicznie pół domku się przywala do tematu imprezowania, a on się nie spina, tylko bawi się z nimi.
Mnie tu, Ciebie w rzeczywistości. Obaj jesteśmy zadowoleni ze swojego życia.bartbuks pisze:Więc nie dziw się, że niektórzy mają Cię tutaj za pajaca. Podkreślam pajaca! Nawet Ci to przeliteruje P-A-J-A-C-A.
Nie wiem. Twoje doświadczenia to twoja sprawa.bartbuks pisze:Raz w dupę to nie pedalstwo, tak?
petrdcm
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 wrz 2011, 12:51
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 28 wrz 2011, 12:57
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 28 wrz 2011, 13:36
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 28 wrz 2011, 13:37
No niestety... pod tym wzgledem nie jest z pewnoscia dobrym przedstawicielem polskiej lewicy...Duch pisze:Ale ten Napieralski przedstawia nędzę umysłową
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 28 wrz 2011, 13:45
Ja tam nie narzekam, bo jeszcze kilka takich występów i SLD zleci w okolice progu wyborczego. Niestety, w pracy na ścianie wisi mi telewizor i chcąc nie chcą muszę go słuchać, co jest męką okrutną.Emerald pisze:No niestety...
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 28 wrz 2011, 13:48
No wlasnie z tego powodu ja narzekamDuch pisze:jeszcze kilka takich występów i SLD zleci w okolice progu wyborczego.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 wrz 2011, 15:23
Morrow pisze: Swoją drogą dzisiejszy klient z "1 z 10" zniszczył system. Czegoś takiego w tym programie dawno nie widziałem
Sorry, że dopiero teraz ale jakoś mi to umknęło.Ebi pisze:A co takiego zrobił?piotrcies pisze:Szukałem na YT, ale są tylko starsze, więc podbijam prośbęAker pisze:Ma ktoś jakiś link żeby sobie pobrać?
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 wrz 2011, 16:31
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 28 wrz 2011, 16:39
Puzon93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 wrz 2011, 16:59
Trzeba bedzie cos zrobic,bo to juz szczyt szczytow... Niedawno kupila sobie laptopa,kawal czasu na niego zbierala,a teraz jakis cwel na nim jeszcze zarobi...Puzon93 pisze:Może warto zainwestować w takim razie w jakiś alarm, albo psa obronnego ?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 28 wrz 2011, 17:46
Pawel875
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio