O futbolu na luzie... - Strona 1346

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Czy podoba Ci się zniesienie zasady o golu na wyjeździe?

Tak
27
68%
Nie
6
15%
Nie wiem
3
8%
To zależy, czy mój klub na niej skorzystał/skorzysta
4
10%
Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Re: O futbolu na luzie...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 maja 2013, 0:21

Sergek pisze:Dobra, trzymam za słowo!
Teraz to mnie nawet za [ch**] możesz potrzymać. :o

Sram na te Tottenhamy. Oby NUFC nie wyszło na pełnej ;)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 maja 2013, 0:35

guru pisze:
Sergek pisze:Dobra, trzymam za słowo!
Teraz to mnie nawet za [ch**] możesz potrzymać. :o

Sram na te Tottenhamy. Oby NUFC nie wyszło na pełnej ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 maja 2013, 0:45

Obrazek

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2457

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 15 maja 2013, 11:28

Obrazek

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2260
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 maja 2013, 13:21

Falcao przeszedl do tego Monaco ?Pytam bo wiadomo jaka jest wiarygodnosc dziennikarzy a dwa to ciezko mi wierzyc w absurdy wiec wole zapytac kilka razy.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 maja 2013, 13:26

Póki co Falcao w jakimś wywiadzie zdementował te plotki. Ja też póki nie zobaczę oficjalnej wiadomości, to nie uwierzę w ten transfer.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 maja 2013, 14:15

Gall pisze:Remy aresztowany, podejrzany o gwałt
Jest już wstępna wersja zdarzeń.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6255
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 maja 2013, 15:21

Według zagranicznych mediów 26-letni Loic Remy oraz jego kuzyn i przyjaciel zostali zatrzymani przez policję. Są podejrzani o gwałt na 34-letniej kobiecie.

Kobieta twierdzi, że odwiedziła mieszkanie piłkarza w zeszłym tygodniu, wierząc, że jest w nim on sam. Gdy przyjechała na miejsce, w mieszkaniu byli jeszcze kuzyn i przyjaciel Francuza. Ofiara podobno dostała drinka, po którym straciła przytomność. Gdy ją odzyskała kilka godzin później, miała być naga.
Sama do niego przyszła :rotfl: Jak dla mnie na 99% babka jest łasa na kasę, pewnie wycofa wszelkie oskarżenie gdy tylko prezes QPR bądź sam Remy przeleją na jej konta odpowiednią sumkę. Pytanie jest jedno: jej słowo przeciw słowom 3 mężczyzn, prawdopodobnie żadnych dowodów. Na jakiej podstawie mieli by go skazać?

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 15 maja 2013, 15:33

Zależy kiedy się to odbyło. Jeśli faktycznie ją czymś naszprycowali to można tą substancję wykryć w jej organiźmie...

I nie wie co ma tu niby zmieniać fakt, że sama do niego poszła.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 maja 2013, 15:41

Gosc, ktory zarabia miliony i stac go na najlepsze dziwki w Anglii raczej nie babralby sie w pigulki gwaltu dla 35-letniej baby.

Gdyby chcieli pobzykac, to zadzwoniliby do agencji, wzieli 10 panienek i tyle. Przeciez dla takiego Remy'ego taki wydatek to jak splunac.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 maja 2013, 16:59

Obrazek

Takie tam z Warszawy.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 15 maja 2013, 17:09

sickstick pisze:Sama do niego przyszła :rotfl: Jak dla mnie na 99% babka jest łasa na kasę, pewnie wycofa wszelkie oskarżenie gdy tylko prezes QPR bądź sam Remy przeleją na jej konta odpowiednią sumkę. Pytanie jest jedno: jej słowo przeciw słowom 3 mężczyzn, prawdopodobnie żadnych dowodów. Na jakiej podstawie mieli by go skazać?
Oczywiście, że chodzi o kasę. O nic więcej. Poleciała na kasę. Dała im, a później ją olali więc się wkurzyła i zrobiła historyjkę biednej zgwałconej dziewczyny(ojej :( ).

Podejrzewam, że trochę $ wystarczy na wycofanie oskarżenia. Ja osobiście jakbym wiedział, że nie jestem winny to sądziłbym się. Nie dałbym jej tak łatwo zarobić.

Rok temu była podobna afera z jakimś Walijczykiem.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 maja 2013, 19:55

Popatrzyłem na to co się będzie działo w weekend i jednak w większości czołowych lig nie zanosi się na wielkie emocje chociaż idzie znaleźć coś ciekawego.

W Anglii co prawda jeszcze korespondencyjna walka o miejsca 3-5 ale tu już nie powinno dojść do sensacji.

W Hiszpanii pozostało się interesować walką o miejsce dające prawo gry w LM skazanego na niepowodzenie Sociedad i bitwą o pozostanie w lidze w wykonaniu kilku drużyn. Swoją drogą wiele się pisze o Deportivo, czasem ktoś wspomni o Celcie a nie natknąłem się żeby ktoś pisał o Mallorce, która aktualnie okupuje ostatnią pozycję w lidze i widmo spadku poważnie zagląda jej w oczy. Zawsze w cieniu innych hiszpańskich braci ale to jednak również rozpoznawalna marka. Do dziś pamiętam ich przegrany finał Pucharu Zdobywców Pucharów z naszpikowanym gwiazdami Lazio i świetnej bramce Nedveda w końcówce dającej Rzymianom puchar. Tamta edycja tych rozgrywek była przepustką dla trenującego Mallorcę Cupera do wielkiej piłki, po finale PZP dwa razy z rzędu wprowadził przecież Valencię do finału LM a dla najlepszego strzelca tamtej drużyny Daniego Garcii zaowocowała transferem do Barcy, w której się obijał kilka sezonów. No i w Mallorce przecież wybuchł też niechciany przez Real Eto'o. Szkoda jakby ta firma poleciała z gejligi.

Wracając do lig to chyba największy hit szykuje się nam w Niemczech gdzie o 3 miejsce dające awans do kwalifikacji LM zagrają w bezpośrednim pojedynku Freiburg z Schalke. Ładnie się to ułożyło, zwycięzca bierze całą pulę. Ciekawa też powinna być korespondencyjna walka o utrzymanie między Fortuną a Augsburgiem.

We Włoszech po ptakach, nie wierzę, że Milan da się ograć Sienie.

We Francji hitowo zapowiada się mecz między sensacją tego sezonu z Nicei a Lyonem. Stawką może być przyszłoroczna LM.

Doktorek i ktoś jeszcze narzekali ostatnio na małe urozmaicenie w Europie w ostatnim czasie a tymczasem możemy mieć kilka ciekawych firm w ChL w następnym sezonie. Dołączą Napoli i Atletico, w gronie pretendentów wciąż pozostają wspomniane Freiburg, Nicea i Sociedad, w lidze ukraińskiej poważne szanse na grę ma tak fajnie prezentujący się w ostatnich latach w LE Metalist, już wiemy, że z Portugalii szansę na grę w kwalifikacjach otrzyma nieznane szerszej publiczności Pacos Ferreira, w Szkocji zdegradowanych Rangersów w LM zastąpi Motherwell, w Grecji Panathinaikos zajął 6 miejsce i zobaczymy w LM kogoś z tercetu PAOK, Atromitos, Asteras, Pas Giannina. Może jeśli chodzi o samych mistrzów to w tym sezonie nie wydarzyło się nic spektakularnego a same rozgrywki były wręcz nudne bo rozstrzygnięcia poznaliśmy dużo wcześniej ale już za plecami jak widać z tą świeżością nie jest tak najgorzej i jakieś nowe firmy z pewnością pokażą się światu w następnym sezonie.

Awatar użytkownika
Nirvana
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nirvana » 15 maja 2013, 20:09

Działacze Bayernu Monachium chcą wybudować na Allianz Arena meczet. To ukłon w stronę piłkarzy i kibiców wyznającym islam. Bayern ma sfinansować tę inwestycję w 85%. Pozostałe 15 dołożą zainteresowani powstaniem meczetu piłkarze i kibice.
Mam nadzieję, że to tylko plotka :suicide:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”