Teraz to mnie nawet za [ch**] możesz potrzymać.Sergek pisze:Dobra, trzymam za słowo!
Sram na te Tottenhamy. Oby NUFC nie wyszło na pełnej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 maja 2013, 0:21
Teraz to mnie nawet za [ch**] możesz potrzymać.Sergek pisze:Dobra, trzymam za słowo!
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 maja 2013, 0:35
guru pisze:Teraz to mnie nawet za [ch**] możesz potrzymać.Sergek pisze:Dobra, trzymam za słowo!![]()
Sram na te Tottenhamy. Oby NUFC nie wyszło na pełnej

Lisek
guru
League
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 maja 2013, 13:21
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 15 maja 2013, 13:26
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 maja 2013, 14:15
Jest już wstępna wersja zdarzeń.Gall pisze:Remy aresztowany, podejrzany o gwałt
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 maja 2013, 15:21
Sama do niego przyszłaWedług zagranicznych mediów 26-letni Loic Remy oraz jego kuzyn i przyjaciel zostali zatrzymani przez policję. Są podejrzani o gwałt na 34-letniej kobiecie.
Kobieta twierdzi, że odwiedziła mieszkanie piłkarza w zeszłym tygodniu, wierząc, że jest w nim on sam. Gdy przyjechała na miejsce, w mieszkaniu byli jeszcze kuzyn i przyjaciel Francuza. Ofiara podobno dostała drinka, po którym straciła przytomność. Gdy ją odzyskała kilka godzin później, miała być naga.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 15 maja 2013, 15:33
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 maja 2013, 15:41
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 15 maja 2013, 16:59

Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 15 maja 2013, 17:09
Oczywiście, że chodzi o kasę. O nic więcej. Poleciała na kasę. Dała im, a później ją olali więc się wkurzyła i zrobiła historyjkę biednej zgwałconej dziewczyny(ojejsickstick pisze:Sama do niego przyszłaJak dla mnie na 99% babka jest łasa na kasę, pewnie wycofa wszelkie oskarżenie gdy tylko prezes QPR bądź sam Remy przeleją na jej konta odpowiednią sumkę. Pytanie jest jedno: jej słowo przeciw słowom 3 mężczyzn, prawdopodobnie żadnych dowodów. Na jakiej podstawie mieli by go skazać?
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 maja 2013, 19:55
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nirvana » 15 maja 2013, 20:09
Mam nadzieję, że to tylko plotkaDziałacze Bayernu Monachium chcą wybudować na Allianz Arena meczet. To ukłon w stronę piłkarzy i kibiców wyznającym islam. Bayern ma sfinansować tę inwestycję w 85%. Pozostałe 15 dołożą zainteresowani powstaniem meczetu piłkarze i kibice.
Nirvana
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio