FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1350

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2011, 14:28

Ale widziałeś gdzieś wcześniej jakiekolwiek przecieki o żółtych wyjazdówkach? Albo ktokolwiek widział? Ja nie widziałem a o czarnych była mowa kilkukrotnie, były wizualizacje i dawno już sobie zaplanowałem zakup także niech teraz nie robią sobie jaj :P Te żółto może również nie byłyby głupie, ale takie zdjęcie jak zapodałeś to za mało, aby ocenić. Czarne były już niemalże prezentowane :P

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 17 maja 2011, 14:35

Mentor pisze:Ale widziałeś gdzieś wcześniej jakiekolwiek przecieki o żółtych wyjazdówkach? Albo ktokolwiek widział? Ja nie widziałem a o czarnych była mowa kilkukrotnie, były wizualizacje i dawno już sobie zaplanowałem zakup także niech teraz nie robią sobie jaj :P Te żółto może również nie byłyby głupie, ale takie zdjęcie jak zapodałeś to za mało, aby ocenić. Czarne były już niemalże prezentowane :P
Niby nigdzie nic nie było słychać o żółtych. Kto wie, może klubowi się czarne nie spodobały? Może to będzie trzeci komplet? Chociaż wydaje się, że trzecim kompletem powinny być wyjazdowe z obecnego. Nie ma co gdybać tylko trzeba cierpliwie poczekać :) Sam też planowałem zakup domniemanej czarnej, jakaś odmiana wreszcie by była.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2011, 14:39

Professor Chaos pisze: Chociaż wydaje się, że trzecim kompletem powinny być wyjazdowe z obecnego.
Tutaj chyba nie ma możliwości zmiany. Obecny drugi komplet będzie trzecim kompletem na przyszły sezon i tyle.

Teraz jak tak szukam fotek tych czarnych to też zbyt wiele ich nie ma, ale mam nadzieję, że się nie zawiodę.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 maja 2011, 14:52

Czarne fajne. A beda jeszcze fajniejsze jak poznam metode usuwania katarskiego drzewka.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 17 maja 2011, 14:54

Dobrze Bienias, ze kompletnie nie odniosles sie do tego o czym napisales, ale w stylu wzorowego cule zmieniles temat, podajac zreszta przyklad prawidlowo ukaranego zawodnika za niesportowe zachowanie, bo to pokazuje kompletny brak argumentow w punktach, do ktorych sie odnioslem, przynajmniej nie probujecie swoim zwyczajem zaprzeczym faktom :D

Internacjonalistyczny
Prymitywny w tym wszytkim jest jedynie twoj koment i brak uzasadnienia wyroku, sa szczegolowe przepisy okreslajace dokladny rodzaj kar za konkretne przewinienie, jezeli naklada sie jakies kary trzeba podac przepisy, na ktorych je oparto i wskazac rodzaj karanego zachowania (w tym przypadku konkretne slowa)

eot

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2011, 15:00

Bienias pisze:A beda jeszcze fajniejsze jak poznam metode usuwania katarskiego drzewka.
Jakiego drzewka :>

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 maja 2011, 15:05

a tej nazwy fundacji pospolicie zwanej drzewkiem :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2011, 15:33

Chyba coś pomyliłeś :P Nie spotkałem się takim nazewnictwem. Kiedyś były plotki (i nawet jakieś grafiki) przedstawiające koszulki Barcelony z logiem QF a logiem jest właśnie jakiś krzak, ale od dawna wiadomo, że loga QF na koszulkach nie będzie tylko napis.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 maja 2011, 15:49

tylerdurden ja nie mam zamiaru bawic sie w blocie jak np Babel i popadac w skrajnosci w skrajnosc. Juz dawno swoje zdanie o symulowaniu zawodnikow Barcy wyrazilem w dosc specyficzny sposob. Czytajac fora i posty znanych mi celes z Pl rowniez widze pewien obraz zazenowania zachowaniem np Busiego czy Alvesa ( tutaj wyjatek meczow z Realem). Ogolnie symuluje wielu zawodnikow wiec czemu teraz Uefa ma sie zajmowac tego typu sprawami? bo Real chce to tak musi byc? A moze Mou? Bedac konsekwentnym czemu nie masz pretensji do swoich pupili typu di Maria.
jakkolwiek Iniesta nie mogl miec zawieszenia bo nie dzialal w sposob tak perfidny i oczywisty jak wym. przez ciebie zawodnicy. porownanie tych kartek jest naciaganiem rzeczywistosci.
W kwestii malpy cala sprawe w dosc jasny i klarowny sposob wyjasnil Mentor.

Rowni i rowniejsi
por que? :lol:

ed. Mentor ja wszystko wiem ale jakos przyjelo sie mowic w moim towarzystwie na reklame a zarazem fundacje drzewko. Tak mi zostalo :lol:

Despertado
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 17 maja 2011, 17:34

Obrazek
Obrazek

Jestem jakims odmiencem bo podobaja mi sie oba komplety strojow, razem z logo Katarów. Zawsze to 30 baniek wpadnie co rok, co przy naszej sytuacji finansowej jest konieczne. Nie chce mi sie znowu zaczynac tematu reklam, bo byl omawiany 500 razy a i tak niczego nie zmienimy.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 17 maja 2011, 18:00

Zwykłe, najzwyklejsze :? Mogli dać chociaż jakieś ciut jaśniejsze paski, czy wzorek jakiś.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 maja 2011, 18:03

Całkiem fajnie wyglądają. Bardzo proste, co zawsze mi się podobało.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 maja 2011, 18:25

Despertado pisze:Jestem jakims odmiencem bo podobaja mi sie oba komplety strojow, razem z logo Katarów.
Mam podobne zdanie. Stroje prezentują się naprawdę fajnie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2011, 18:29

\o/

Mi czarne wyjazdówki oczywiście się podobają. Widziałem już wcześniej ten wzór i od początku mi pasował. Trochę słabo wygląda ten UNICEF z tyłu, ale trzeba brać pod uwagę, że będzie jeszcze numer i nadruk także jest dobrze.

W domówkach nie leżą mi te zwężające się paski, ale to nowy wymysł Nike - w innych klubach też tak jest. Tak czy inaczej domowej koszulki i tak nie planowałem kupować. Czarna musi być moja.

Ciekaw jestem spodenek do wyjazdowego kompletu :>

[EDIT]

Tyle tylko, że to wciąż jeszcze nie są oficjalne fotki z prezentacji :P Dawać już ten wieczór!

grachu22
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grachu22 » 17 maja 2011, 18:48

Kiedy jest final ligi mistrzów??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”