Manchester United (zbiorczy) - Strona 136

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 18 wrz 2005, 15:22

Mecz zenada.Gdyby to nei byl mecz MU to bym po pierwszej polowie wylaczyl TV.
Liverpool ustawiony bardzo defensywnie a nasz atak troche nie poradnie.
Obrona za to bardzo dobrze, a najlepszy chyba O'Shea.Pewny w obronie swietny w ataku.Silvestre i Rio swietnie.richardson udany debiut, z kazdym meczem powinno byc lepiej.Vds jak zwykle pewny.Ruud mial jedna okazje, ale mial prawo nie trafic.Roo i C.Ronadlo troche ponizej oczekiwan.
Zmian nie bede komentował.Po prostu zenada.Fergi chyba na głowe upadl jesli myslal ze zmaiany w 80 ktorejs minucie cos zminia.
Z takim graniem jak dzis, z przecietnym dzis Liverpoolem(choc pewnym w defesnwywie) nie mamy chyba szasn na mistrza.Powalczymy o drugie miejsce...chyba ze cos nagle sie zmieni(napewno nie to ze Chelsea przestanie wygrywac mecz za meczem).
Rozumiem ze ciezki tydzien ale 3 mecze i 3 remisy to ponizej oczekiwan.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 18 wrz 2005, 16:40

No niestety tracimy punkty. i mamy wielkiego pecha. Roy Keane nabawil sie w dzisiejszym meczu kontuzji. Zlamal kosc lewej stopy. Wypada z gry na 2 miesiace. jest coraz gorzej :/ coraz wiecej kontuzji i coraz slabsze wyniki :( a poczaek byl taki obiecujacy...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 wrz 2005, 17:27

0:0 czyli wynik w pełni mnie satysfakcjonujący. Za obydwoma zespołami nie przepadam więc wynik cieszy. Kolejny już remis MU. I masa kontuzji...coś szczęście Wam nie dopisuje. I to kontuzja tak ważnego zawodnika.

kostek
szara strefa pilka.pl
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 18 wrz 2005, 19:29

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 18 wrz 2005, 19:40

Brawa dla ManU za walkę w tym meczu! Oni go faktycznie chcieli wygrać, a to co gra Liverpool pod wodzą Beniteza to jest piach i żenada. Antyfutbol totalny! Nasprowadzał koleś zawodników z Hiszpanii i kolonię sobie urządza :roll:
Jak widzę takie drewno jak Sissoko i słyszę, że Rafa porównuje go do Vieiry, mało tego - twierdzi, że jest 'na treningach' lepszy niż Vieira to nie wiem czy się śmiać, czy płakać :shock:
Kolejny zakup Beniteza - Peter Crouch LOOOL 8,5mln funtów?? :shock: Ja bym za niego nie dał więcej niż za Rasiaka - śmiem wręcz twierdzić, że Grzesiu jest lepszy... Gość jest nieporadny jak dziecko, niezdarny na tych swoich szczudłach i wywala się o własne nogi!
Szkoda że Ruud nie lobnął Reiny i nie załadował im bramy, może by zaczęli coś grać do przodu bo takiej piłki po prostu nie da się oglądać.
Jak tak można grać przed własną publicznością?? Oni chcą żeby ich uważano za jednych z faworytów do mistrzostwa ?? - kpina.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 wrz 2005, 19:43

kostek pisze:Felieton B.S. na temat United
pięknie napisane. Naprawdę autor napisał piękny felieton. Aż się można powiedzieć wzruszyłem choć kibicem Czerwonych Diabłów nie jestem. Winszuje i podziwiam B.S. ;)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 wrz 2005, 11:12

romantyk pisze:poczaek byl taki obiecujacy...
Zazwyczaj kiedy w Anglii ktoś ma początek obiecujący, to już w 5 kolejce przegrywa ze słabszą drużyną... ;) Taka prawda. Co do tego, że jest wiele kontuzji to jestem bardzo ciekawa, jak z tego wybrnie Ferguson - kto zastąpi Keane'a? Richardson? :lol: Chłopak może i talent ma, ale mnie nie przekonuje...

janiofcb pisze:Oni go faktycznie chcieli wygrać, a to co gra Liverpool pod wodzą Beniteza to jest piach i żenada. Antyfutbol totalny!
Może i jest to antyfutbol, ale antyfutbol bardzo skuteczny. MU może i atakowało (nie wiem, bo nie oglądałam spotkania), ale nie potrafili się przedostać pod bramkę Reiny, bo obrona LFC jest stalowa. Tam nie ma dobrych piłkarzy - tam są zawodnicy, którzy tylko się bronią, i czekają na kontrę. Nie wiem, co Benitez chce osiągnąć z tą drużyną... Anglia to nie Hiszpania. :)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 19 wrz 2005, 11:47

Anka pisze:Nie wiem, co Benitez chce osiągnąć z tą drużyną... Anglia to nie Hiszpania.
Wystarczy zobaczyc mecz Chelsea : Liverpool i widac plusy teg stylu.Ten styl moze na lige swietny nie jest ale LM pasuje.Dla nich najwazniejsze jest aby nie tracic a nuz moze cos strzela.Po za tym ten styl jest bartdzo skuteczny na ekipy z hiszpani np Barce ktora nie potrafi sie skutecznie bronic, a ich podstawowa bronia jest atak.

Grajac z Liverpoolem nie mozna sie otworzyc bo to samobujstwo.MU naszczescie pokazalo swietna gre obronna mimo kontuzji dwoch kluczowych graczy co mnie bardzo cieszy.
Anka pisze: kto zastąpi Keane'a? Richardson? Chłopak może i talent ma, ale mnie nie przekonuje...

Keano zastapi Smith to oczywiste.Richardosn na lewej obronie spisal sie bardzo dobrze a z meczu na mecz bedzie lepiej.Jestem bardzo zadowolony z jego postawy.
Bardziej mnie martwi forma Scholesa, bo brak w druzynie lidera kogos kto pociagnie gre.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 23 wrz 2005, 16:10

Włodarze West Ham United są zadowoleni z predyspozycji Davida Belliona. Przypomnijmy, iż Francuz został wypożyczony na sezon 05/06 do londyńskiego klubu z Manchesteru United. W niedawno rozegranym meczu ligowym strzelił bramkę Sheffield Wednesday. Oby go kupili...

Skauci MU wypatrzyli sobie nowego zawodnika. Jest nim 16-letni Meksykanin - Giovanni dos Santos. Gra on w drużynie juniorskiej Barcelony. Pokazał się z bardzo dobrej strony podczas MŚ U-17 w Peru.

Rezerwy ManU pokonały wczoraj zespół Birmingham 1:0. Bramkęna wagę zwycięstwa strzelił Sylvan Ebans - Blake.

Jutro (sobota) dojdzie do pojedynku na Old Trafford. "Teatru Marzeń" będzie miejscem potyczki - Manchesteru United oraz Blackburn Rovers. Brak Keano, Heinze, Browna, Nevilla nie powiniem być jednak, aż tak odczuwalny, gdyż mamy klasowych zmienników :wink: Blackburn z dorobkiem 5 punktów plasuje się na 18 miesjcu w tabeli. Miejmy nadzieję, że nasi napastnicy okażą się skuteczni.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 24 wrz 2005, 19:17

Pocztek sezonu jakze obiecujacy, a teraz z kazdym meczem coraz gorzej :cry: Alex musi cos zmienic. nie mozemy miec dwa razy wiecej strzalow od przciwnika i zdobyc dwa razy mniej bramek :/ troszke sie podlamalem, ale nie przestaje wierzyc ze ten rok bedzie rokiem CZERWONYCH DIABŁÓW :twisted:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 24 wrz 2005, 19:26

romantyk pisze:troszke sie podlamalem, ale nie przestaje wierzyc ze ten rok bedzie rokiem CZERWONYCH DIABŁÓW
Jakie to romantyczne :pray:

,a taki Scholes byl pewny swego ,a tutaj prosze ,niespodzianka kolejki :twisted:

Jesli ManU jeszce marzy o mistrzostwie to sie musi solidnie wziasc doi roboty :!: i przedewszystkim utemperowac Ronneya :!:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2225
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 wrz 2005, 21:47

Z taką grą to my [cenzura] możemy zapomnieć o Mistrzostwie. Arsenal remisuje, my przegrywamy a Chelsea ucieka :?
Nie wiem co mam powiedzieć... Po prostu nawet mnie ten wynik nie ruszył po tych wszystkich dzisiejszych porażkach moich drużyn :? :| Chociaż szczerze mówiąc chce mi się płakać jak o tym myślę...
Ferguson nie ma żadnej koncepcji gry. Z żalem muszę przyznać, że naprawdę mój trenerski idol się zwyczajnie wypalił :(

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 25 wrz 2005, 13:26

Dla mnie to przyjście Ballacka dużo by wyjaśniło. W środku pola nie gramy nic. Nie wiem w ogóle jak to nazwać! Lipa i tyle...Rooney'owi i Van Nistelrooy'owi nie ma kto prostopadłych piłek grać..niedobrze:(

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 wrz 2005, 13:49

Tak to będzie jak Queiroz będzie mówił co ma robić Fergie. :? Ładny widowiskowy i p/w ofensywny z naszej strony mecz. Może zagrajmy tak jak Chelsea? Defnesywnie, nudno, a jak będzie okazja to kontra i bramka?! Z całym szacunkiem do sir Alexa, ale on już powinien zacząć szkolić młodzików United. I może znów będę wydawał się nudny, ale potrzeba wzmocnień w pomocy! Dwóch "porządnych" zawodników załatwiłoby problem. Tzn. Ballack i Alonso lub Sneijder i Kallstrom. Są i inne rozwiązania, ale te wydają mi się najrozsądniejsze.

Pozdrawiam wiernych fanów MU :wink: :?

EDIT:
Ibrahimović pisze:
romantyk pisze:troszke sie podlamalem, ale nie przestaje wierzyc ze ten rok bedzie rokiem CZERWONYCH DIABŁÓW
Jakie to romantyczne :pray:

,a taki Scholes byl pewny swego ,a tutaj prosze ,niespodzianka kolejki :twisted:

Jesli ManU jeszce marzy o mistrzostwie to sie musi solidnie wziasc doi roboty :!: i przedewszystkim utemperowac Ronneya :!:
To już przestało być zabawne... :roll:

Awatar użytkownika
york
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 25 wrz 2005, 16:03

Dawno nie pisalem na forum bo nie mialem czasu... ale teraz po ostatnich meczach jestem zdesperowany i musze powiedzieć że menchester gra do bani... jedynym zawodnikem który mi się podoba jest niesamowity van der sar... jak narazie żaden z zawodników nie gral tak dobrze ja on... mam nadzieje ze w najbliższym czasie gra manchesteru sie poprawi i w meczu z benfcom lizbona pokaże na co go stać... jak narazie te wielkie zmiany fergiego niczego nie zmieniły...

Zablokowany

Wróć do „Anglia”