Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 18 wrz 2005, 15:22
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 18 wrz 2005, 16:40
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 wrz 2005, 17:27
bagg
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 18 wrz 2005, 19:40
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 18 wrz 2005, 19:43
pięknie napisane. Naprawdę autor napisał piękny felieton. Aż się można powiedzieć wzruszyłem choć kibicem Czerwonych Diabłów nie jestem. Winszuje i podziwiam B.S.kostek pisze:Felieton B.S. na temat United
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 19 wrz 2005, 11:12
Zazwyczaj kiedy w Anglii ktoś ma początek obiecujący, to już w 5 kolejce przegrywa ze słabszą drużyną...romantyk pisze:poczaek byl taki obiecujacy...
Może i jest to antyfutbol, ale antyfutbol bardzo skuteczny. MU może i atakowało (nie wiem, bo nie oglądałam spotkania), ale nie potrafili się przedostać pod bramkę Reiny, bo obrona LFC jest stalowa. Tam nie ma dobrych piłkarzy - tam są zawodnicy, którzy tylko się bronią, i czekają na kontrę. Nie wiem, co Benitez chce osiągnąć z tą drużyną... Anglia to nie Hiszpania.janiofcb pisze:Oni go faktycznie chcieli wygrać, a to co gra Liverpool pod wodzą Beniteza to jest piach i żenada. Antyfutbol totalny!
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 19 wrz 2005, 11:47
Wystarczy zobaczyc mecz Chelsea : Liverpool i widac plusy teg stylu.Ten styl moze na lige swietny nie jest ale LM pasuje.Dla nich najwazniejsze jest aby nie tracic a nuz moze cos strzela.Po za tym ten styl jest bartdzo skuteczny na ekipy z hiszpani np Barce ktora nie potrafi sie skutecznie bronic, a ich podstawowa bronia jest atak.Anka pisze:Nie wiem, co Benitez chce osiągnąć z tą drużyną... Anglia to nie Hiszpania.
Anka pisze: kto zastąpi Keane'a? Richardson? Chłopak może i talent ma, ale mnie nie przekonuje...
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 23 wrz 2005, 16:10
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 24 wrz 2005, 19:17
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 24 wrz 2005, 19:26
Jakie to romantyczneromantyk pisze:troszke sie podlamalem, ale nie przestaje wierzyc ze ten rok bedzie rokiem CZERWONYCH DIABŁÓW
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 wrz 2005, 21:47
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 25 wrz 2005, 13:26
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 wrz 2005, 13:49
To już przestało być zabawne...Ibrahimović pisze:Jakie to romantyczneromantyk pisze:troszke sie podlamalem, ale nie przestaje wierzyc ze ten rok bedzie rokiem CZERWONYCH DIABŁÓW![]()
,a taki Scholes byl pewny swego ,a tutaj prosze ,niespodzianka kolejki![]()
Jesli ManU jeszce marzy o mistrzostwie to sie musi solidnie wziasc doi robotyi przedewszystkim utemperowac Ronneya
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: york » 25 wrz 2005, 16:03
york
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio