Opisz poprzednika - Strona 136

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 21 sty 2006, 20:24

fieldy fan Arsenalu.Ja tam nic do niego nie mam ale według mnie powinien zmienić avata bo mi się ćle kojarzy..[avat oczywiście]. No co tu dużo pisać Bed Mother Fucker z kórnika podwyższa poziom forum i "podgrzewa" atmosfere Lubi sobie poobstawiać :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sty 2006, 20:28

ZameR pisze:Ja tam nic do niego nie mam ale według mnie powinien zmienić avata bo mi się ćle kojarz
mam zmienić bo ci się źle kojarzy ? pfff

Jack zostanie :!: basta :!:
ZameR pisze:Bed Mother Fucker

do wyrka ? już ? jeszcze chwilkę posiedze :P
ZameR pisze:No co tu dużo pisać
no niestety - zacząłeś pisac posta - to wypadałoby coś konkretnego napiac :? to nawet nie jest inteligentne nabijanie - bo tu się raczej nie nabija licznika :?

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 21 sty 2006, 20:43

Fieldy - Typer o każdej porze dnia i nocy :D Miał kiedyś plany mnie nawrócić... z tego co pamiętam chodziło o muzyke :roll: Jego ksywa wzieła się od imienia(bądz ksywy... basisty(chyba)) zespołu KORN, jeśli dobrze pamiętam... Fan Arsenalu :)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 sty 2006, 20:49

fieldy pisze:Z niecierpliwością czekam na dizeń, kiedy opuści forum - lub zwyczajnie się poprawi.

Ahh nie ma to jak miłe słowa :P
Tak dla wyjaśnienie- prawie z wiekiem trafiłeś- mam 17 lat :D
Co prawda to prawda- nawypisywałem tutaj troszkę głupot totalnie się tym ośmieszając i doskonale o tym wiem. Może nie każdy tak zaczynał jak ja ale mam nadzieję że to są "dobrego złe początki".
Nie mam najmniejszego zamiaru Cię fieldy obrażać bo to forum nie ma takiego celu.
Uważam Cię za dobrego usera i nie mam zamiaru popadać z Tobą w konflikt.
To prawda że Lee Dicksona nie rozpoznałem bo tak szczerze historii Arsenalu się zbytnio nie przyglądałem.
Kibic Arsenalu może i jest ze mnie marny ale jak tylko mogę to kibicuję swojej drużyni (czy to na żywo czy w TV).
Tak więc mam nadzieję że już wszystko dotyczące mojej osoby wyjaśniłem i tym samym obiecuję swoją diametralną zmianę na tym forum.
POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 sty 2006, 20:54

fieldy pomyliles sie...odpisal w wiecej niz jednym zdaniu

i na tym Twoja pomylka co do jego osoby sie konczy ;]

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 21 sty 2006, 20:58

Roza 535
Fan Arsenalu. Ma fajnego siga z Henrym... Chyba chce dzis pobic rekord w ilosci postów jednego dnia :wink: Interesuje się kinem. Więcej nie wiem :wink:
Pozdro :!:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 sty 2006, 21:00

phi, w wakacje się miało lepsze wyniki :P

pozatym wiesz jaki jest rekord :> coś koło 100 chyba :)

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 21 sty 2006, 21:03

bagg- czy umiecie sobie wyobrazić młodego Zaze który pisze bez błędów ortograficznych :?: nie... to patrzcie na bagg - a :lol:
Chłopak niby młody a napinki ma przecudne z forumowiczem z najwiekszą wiedzą piłkarska. Rozmawiaja jak równy z równym, trzeba sie tylko zastanowić kto do kogo równa :roll:
Kocha jakies tam przecudne aktorki, słucha w miare normalnej muzyki, jeżdzi na wrotkach i lubi pograć w kulki :wink:

Romantyczna historia opowiada jak to sie stał guru jednego z moderatorów 8)

zawyża nie wiek ale jakość forum, chociaz prowokatorem jest niezłym, ale kibicowanie Juve zobowiązuje :lol:

Notabene, może warto karmić kibiców Juve chipsami, to może by się stadion zapełnił :lol:

Ogólnie pozytyw :wink:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 21 sty 2006, 21:09

Void ten typ mnie zaskakuje coraz bardziej pozytywnie. Naprawde wyrasta nam na wartosciowego usera mlodego (chyba :lol: ) pokolenia ;) Oby tak dalej, a powinno byc dobrze. Tylko, zeby nie bylo tak slodziutko, to napisze, ze ma odstraszajacy avatar :P Po jaka cholere dawal tam Pisakka, tego nie rozumiem :roll:

bagg oj zaczyna nam cos ostatnio swirowac nasz mlody gniewny. Mam nadzieje, ze to nie przez pochwaly poczul sie zbyt pewnie, bo jego poziom ostatnio nieco sie obnizyl. Nie mowie tu o sposobie pisania, tylko raczej o sposobie zachowania... Doszly mnie sluchy o dosc dziwnym zachowaniu... nie ladnie panie bagg... :naughty: trzeba sie wziac troche za siebie, zeby czaeem nie trzeba bylo zastosowac srodkow wladczych i przymusu administracyjnego... :P

roza535 dosc dziwny nick jak na faceta... no ale co poczac, jestem tolerancyjny :P
Mimo, ze ma juz "range" (5WP) to i tak IMHO jest jedyn z niewielu, ktorzy moga sie jeszcze wygrzebac i wyjsc na prosta ;) Ma wiekszy dar pisania, niz wiekszosc naszych kofffffffffanych rangowiczow i to rokuje nadzieje na przyszlosc. No ale przed nim duzo pracy :P Jednak cos mi mowi, ze to faktycznie byly bledu poczatkujacego. Musi sie nauczyc kilku zasad jakimi sie tu kierujemy piszac posty i powninno byc dobrze. No a poza tym, to za wiele o nim napisac nie moge (poza tym, ze dalem mu przed chwila WP :smile2: )

Jak to mawia cloner:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 sty 2006, 21:09

Tomachos pisze:czy umiecie sobie wyobrazić młodego Zaze który pisze bez błędów ortograficznych Question nie... to patrzcie na bagg - a Laughing

:ban: :lol:

Tomachos pisze:Koch jakies tam przecudne aktorki,

A tam od razu kocha :P

Tomachos pisze:jeżdzi na wrotkach i lubi pograć w kulki Wink

dementuje...zdecydowanie...na wrotkach nie umiem...a z tych sportów wyczynowych i ekstremalnych to tylko bierki podowdne ;)

Tomachos pisze:chociarz prowokatorem jest niezłym, ale kibicowanie Juve zobowiązuje Laughing

8)
Krzysztof Jarzyna pisze:bagg oj zaczyna nam cos ostatnio swirowac nasz mlody gniewny. Mam nadzieje, ze to nie przez pochwaly poczul sie zbyt pewnie, bo jego poziom ostatnio nieco sie obnizyl. Nie mowie tu o sposobie pisania, tylko raczej o sposobie zachowania... Doszly mnie sluchy o dosc dziwnym zachowaniu... nie ladnie panie bagg... Naghty trzeba sie wziac troche za siebie, zeby czaeem nie trzeba bylo zastosowac srodkow wladczych i przymusu administracyjnego... Razz

:oops: Coś w tym jest niestety...prawda właściwie. Obiecuję poprawę ;)

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 21 sty 2006, 21:19

Tomachos
Ogromne, aczkolwiek oryginalne poczucie humoru... Możliwe że studiuje iberystykę czy coś w tym stylu, bo dość sprawnie tłumaczy z polskiego na hiszpański i odwrotnie :lol: Jest szczery, nie owija w bawełnę, co nie każdemu może się podobać. O ile dobrze pamiętam to lubi sporty wodne i naturalne kobiety :wink:

Krzysztof Jarzyna pisze:Void ten typ mnie zaskakuje coraz bardziej pozytywnie.
Dzięki :oops:
Krzysztof Jarzyna pisze:Tylko, zeby nie bylo tak slodziutko, to napisze, ze ma odstraszajacy avatar
Nie bardziej niż Twój :P

Krzysiu Jarzyna
Ma ogromne poczucie humoru, jest wielkim fanem G. W. Busha... Jest jednym z najinteligentniejszych userów na tym forum i zarazem surowym modem... Zawsze służy pomocą, lubi dobre filmy. Jeden z moich ulubionych forumowiczów :wink:

Pozdro

Bagg może byś w końcu kogoś opisał, bo tylko komentujesz :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 sty 2006, 21:23

Void panuje w temacie z mp3, kilkarazy zalatwil mi potrzebną nute za co mu bardzo dziękuje, avatar fajny ma, sig sredni ale do tego nei przywiazuje chyba wagi, potrzebni sa tak pomocni ludzi naforum jak on za co wielkei dzieki. Postac niezwykle pozytywna.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 sty 2006, 21:30

Bagg może byś w końcu kogoś opisał, bo tylko komentujesz Razz

nie za dużo wymagasz :P ?

Void - miałem z nim małe spięcie o ile dobrze pamiętam właśnie w tym temacie. Praktycznie było to starcie małoznaczące, ale ja mam świetną pamięć :P Przyznam rację władcy absolutnemu(no prawie :P ), czyli K.J. , że wyrasta nam na świetnego usera ;) Przede wszystkim zna się na dobrym filmie. Słucha bodajże techno(jeśli źle - poprawić proszę). Widać po sigu( i avatarze :P ) kibic Milanu :) Ma szacunek dla największego Rossoero ever(jak dla mnie) czyli Maldiniego :)

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 sty 2006, 22:39

bagg
oburza się na porównania do Zazy, ale chyba coś w tym jest. Lubi się ponapionać, szczególnie ostatnio się rozbrykał. Lubi chyba tą emotikonke- ' :P '. Jak dla mnie minus. Jest wiel innych lepszych emot :? . W podpisie obowiązkowy ostatnio dowcip o Chucku Norrisie.
U bagga dużo się bedzie się dziać w tym roku. Najpierw pierwsza komunia, a potem 'zielona szkoła'.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 21 sty 2006, 22:45

'Piotrek' - jeden z najlepszych niepiłkarskich forumowiczów, zajmuje sie swietnymi zabawami typu "pytania do". Słucha muzyki na poziomie :wink: , zarzuci czasami wysublimowanym grypsem, widac że raczej intelidżent chłopak.
Nie wiem komu kibicuje :roll: o ile komus kibicuje wogóle, a może to ja słabo sie orientuje :roll:
Pocieszny uzytkownik oby takich wiecej :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”