nie, poważnie - uważam, ze gole Dennisa są ładniejszekulekfcb pisze:fieldy ta druga bramka Bergkampa zdecydowanie ładniejsza ale mówisz, że są ładniejsze niż Zizou bo on nie grał dla Arsenalu
Nawet zaznacyzłem, ze wiem o tym, ile ta bramka znaczy dla Realu i zdaje sobie z tego sprawę.
Zizou pięknie uderzył w woleja, ale większym kunsztem popisał się Dennis przy obydwu tych golach. Nie zaprzeczysz.
(L)egionista pisze:pizmak a widziałeś to co Zidane robił w młodości z zawodnikami.Dennis od Zidane mógłby się uczyć
zgodzę się, ze Zizou jest w cozłówce świata jeśli chodzi o techniczne umiejętnosci. Niemniej jendak za stwierdzenie że Dennis mógłby się od niego uczyć mnie nie przekonuje - bo Zizou mógły tez wiele się nauczyć od Dennisa.
RealFan pisze:Bergkamp jako napastnik ma przede wszystkim strzelać bramki, a nie pokazywać swoje umiejętności indywidualne, co podczas oficjalnych spotkań zrobił zaledwie kilkakrotnie
RealFan pisze:Niczego mu oczywiście nie odmawiając, to do Zidane'a mu daleko

ile meczy z udziałem Dennisa Bergkapma widziałeś w życiu, skoro mówisz takie słowa ?