Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 136

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 paź 2005, 22:01

Juras_InterFan pisze:Lapo Elkann- ciekawe czy oslabil swoje szanse na prezydenture Juve - czy je wzmocnił ?
Miało być ironicznie, wyszło idiotycznie. Różnica niewielka, ale zawsze.

W kwestii napinki - Wasze słowa co do rzekomego napinania się mojej osoby przyjmują wartość zera.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 10 paź 2005, 22:03

Juras_InterFan pisze:kupa69 napisał:
Ten czlowiek nie jest chyba taki glupi, a znajac prase poprzeinaczala fakty niczym gazeta wyborcza
[']lappo elkan[']

Hmmm

Czuję kupę w powietrzu ...

Co ty na to

Buhahahaha !!!
Nie ma to jak bardzo sensowne i mądre wypowiedzi :lol:

Co do Elkana to on już wile razy miał jakieś swoje wybryki i po prostu on jest jakiś dziwny :?
Tak samo jak było coś kiedyś z prasą raz coś mówił później zaprzeczał :?

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 10 paź 2005, 22:12

PANOWIE :!:

To jest temat dotyczacy Juventusu - klubu, zarzadu, zawodnikow. Pan o ktorym rozmawiacie, nie miesci sie w zadnej z powyzszych grup, wiec zaprzestanmy zasmiecac to forum takimi bzdetami. To co ten koles robi w wolnym czasie to jego PRYWATNA sprawa i niech tak pozostanie.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 10 paź 2005, 22:23

veelden^ pisze:PANOWIE :!:

To jest temat dotyczacy Juventusu - klubu, zarzadu, zawodnikow. Pan o ktorym rozmawiacie, nie miesci sie w zadnej z powyzszych grup, wiec zaprzestanmy zasmiecac to forum takimi bzdetami. To co ten koles robi w wolnym czasie to jego PRYWATNA sprawa i niech tak pozostanie.
Hmmm - moim zdaniem mądrze gadasz - zeby nie zasmiecac - ale podam CI prosty przykład - wejdz na dział - INTER MEDIOLAN - zobacz ile tam jest wypowiedzi Twoich kolegów - kibiców Juve - typu snip itp. nie mowiacych o Interze nic tylko jakies wyliczanki lub inne glupoty - wiec wiem jak sie czujesz ty i inni fani Juve - gdy wchodze to ja i gadam jakies bzdety o Elkanie :)

A tak nawiazujac do niego jeszcze raz - wszystcy mowicie ze nie ma Juve z nim nic wspolnego ..
Hehehe ...
TO czemu wszystkie swiatowe serwisy internetowe trobią w kontekscie tej afery o Juve i o nim ....
Podobno mial zostac waszym prezesem ?
A tak idąc dalej tym tropem - to naprzyklad u nas Moratti nie jest juz przesem tylko Fachetti - Moratti wiadomo ze rządzi ... Ale oficjalnie jest inaczej ...
Wiec ten Elkan jako wspolwlaciciel Fiata tak czy inaczej jak sie uprze bedzie mial sporo do powiedzenia w Juve :)

PZDR

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 paź 2005, 22:30

Juras_InterFan pisze:zobacz ile tam jest wypowiedzi Twoich kolegów - kibiców Juve - typu snip itp. nie mowiacych o Interze nic tylko jakies wyliczanki lub inne glupoty
Podaj mi trzy przykłady od ręki. Czekam. Pominę już fakt, iż użytkownika 'snip' nie ma na tym forum totez dziwi mnie, że nalezy on do listy ignorowanych.
Używasz mitów napinaczu, bez dowodów, które mam nadzieję przedstawisz. Oczywiście mowa tu o sytuacji w której nieprowokowany Juventini robi burdel w temacie o Interze. Inne przypadki są uzasadnione.

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 10 paź 2005, 22:33

Niestety, ja nie moge odpowiadac za to co wypisuja inni fani Juventusu. Ja tego nie robie i prosze, abyscie Wy tez tego nie robili.

Na Przeydenta kreuja go media. Moggi, Giraudo, czy Bettega nigdy o tym nie mowili.

Temat dotyczy przykrej rzeczy, a wszyscy zamiast podejsc do tego jak nalezy zaczeli strasznie prymitywna napinke ZNOWU wypominajac co bylo kiedys. Nie wiem jak Ciebie, ale mnie juz ta meczy :(

Pozdrawiam

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 paź 2005, 22:37

Juras_InterFan pisze:Wiec ten Elkan jako wspolwlaciciel Fiata tak czy inaczej jak sie uprze bedzie mial sporo do powiedzenia w Juve Smile

Jezu, czemu zeslales na swiat glupie dzieci? Elkan moze w Juve tyle robic co ja, czyli sie wypowiadac, z tym ze ja nie pieprze glupot jak jestem oduzony, tylko spie.

Dostaliscie w dupe 2-0, teraz siedz cicho.
Juras_InterFan pisze:TO czemu wszystkie swiatowe serwisy internetowe trobią w kontekscie tej afery o Juve i o nim ....

Bo jest cholernie bogaty i lubi sie wypowiadac na temat pilki noznej.

Porownuj sobie jeszcze Morrattiego i Lapo, ale na kartce w domu.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2851

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 paź 2005, 23:01

Juras_InterFan pisze: Czuję kupę w powietrzu ...

Co ty na to :)
co on na to to nieważne,ale co na to twoi rodzice że mając tyle lat że potrafisz się posługiwać komputerem,dalej popuszczasz.To jest conajmniej dziwne

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 paź 2005, 23:24

Dobra bynajmniej nie przenoście tego, co działo się na stronie głównejna forum. Dobra Elkann ćpał, ale jak już mówiłem to z Juve nie ma nic wspólnego. Media o tym piszą tylko dlatego, że miał on zostać prezesem, ale skąd zarząd Juve mógł wiedzieć jaki on jest? teraz wiadomo, że przekreślił swoje szanse. Kibice Juve też powinni zaprzestać bo jeśli czujecie się mądrzejsi to nie polemizujcie dalej. Ja w takich głupich sprzeczkach nie biorę udziału (chyba, że już muszę wkroczyć) i jest miz tym bardzo wygodnie. Widaomo, że znajdzie się taki Juras, który będzie chciał trochę podenerwować innych, ale tak już bywa. Wy podobnie robicie w temacie o Interze...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 paź 2005, 1:37

Zróbcie sonde czy przeżyje czy nie ? Czego chca fani Juve bo widze głosy podzielony :lol: Ponoć w takich stanach nawet druga noc jest niebiezpieczna.

Sorry ze przepisze komentarz ale już późno :P a kilku z Was zapomniało o czymś. ...

- Elkann w ciężkim stanie. Nadmiar kokainy czy heroiny ? ... głupoty to na pewno !!!

Zażywasz ? przegrywarz ! to nic nie pomoże w Turynie i tak będzie gorzej ...

Odchodząc od tego kim ten koleś jest i co może. Kogo zna, z kim spał, z kim brał. Od roku czy dwóch lat jest kreowany na prezydenta 'Starej Damy' czyli butelek nie sprzedaje :?: :> koki też za pewne nie sprzedaje tylko sobie brał a co :D

Niech mi któryś fan Juve wyskoczy z tekstem czystości w jego klubie. Po aferze z EPO w której stara gwardia na czele z kapitanem Del Piero na przypietą etykiete na cały swiat, po filmach z Cannavaro (i transferze), po wpadce Blasiego na szprycy, po transferze Mutu z tamtego świata. Teraz człowiek kreowany na prezydenta 'Starej Damy'. W jakim to świetle stawia klub chyba nie trzeba pisać.

W świetle prawa Juventus może jest czysty ale w oczach kibiców, dziennikarzy, komentatorów czy nawet działaczy nigdy taki nie bedzie. Poprostu za dużo tego.
Tomusmc pisze:Dobra Elkann ćpał, ale jak już mówiłem to z Juve nie ma nic wspólnego

Tomus ale cały świat obiegła informacje "że człowiek kreowany na prezydenta 'Starej Damy' złapał doła i ma deski -był na chwile na tam tym świecie ... :roll: Czyli co buteli sprzedaje i to tak kreowali ?? Musi mieć coś wspolnego ja wiem rodzine wnuk ale skąd wiesz że on czego nie ma zapisanego ? jak go tak kreują (kerowali ?)

Nie ma co "towary" sie z nim obracają ładne :wink:

Obrazek

Koledzy :?: :roll:
Obrazek

Przyjaciele :?::>
Obrazek

Już tu wyglądał dziwnie nie prawdasz ?? :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 11 paź 2005, 6:37

Lakier pisze:
Juras_InterFan pisze:Wiec ten Elkan jako wspolwlaciciel Fiata tak czy inaczej jak sie uprze bedzie mial sporo do powiedzenia w Juve Smile

Jezu, czemu zeslales na swiat glupie dzieci?
Oj młokosie
Jestes 10 lat odemnie mlodszy i nazywasz mnie dzieckiem i to glupim :)
Hehehe
Niezly JOKE z rana w wykonaniu jak zwykle na poziomie i zajebiscie inteligentnego kibica Juve :)
Dorosnij to zaczenisz sie moze wypowiadac na poziomie :)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 paź 2005, 7:49

Juras_InterFan pisze: Oj młokosie
Jestes 10 lat odemnie mlodszy i nazywasz mnie dzieckiem i to glupim Smile
Hehehe
Niezly JOKE z rana w wykonaniu jak zwykle na poziomie i zajebiscie inteligentnego kibica Juve Smile
Dorosnij to zaczenisz sie moze wypowiadac na poziomie Smile

Wystarczy mi, aby ktros mial rozum nastolatka, by kogos nazwac glupim dzieckiem.

Zaza lepiej sobie spojrz na tabele [; trzeba byc kompletnym zaza zeby podswiadomie pisac ze Ferrara i Moggi ma cos wspolnego z Cpaniem Lapo. Idiota. :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 paź 2005, 10:04

Słuchaj Lakierku coś szybko zmieniasz temat. Czemu sie do tego nie odniesiesz ? - kontroluj słówka troche bo jak zwykle gdy liga nie gra to Ty dużo piszesz. Kolejna żenada...
Elkann w ciężkim stanie. Nadmiar kokainy czy heroiny ? ... głupoty to na pewno !!!

Zażywasz ? przegrywarz ! to nic nie pomoże w Turynie i tak będzie gorzej ...

Odchodząc od tego kim ten koleś jest i co może. Kogo zna, z kim spał, z kim brał. Od roku czy dwóch lat jest kreowany na prezydenta 'Starej Damy' czyli butelek nie sprzedaje :>? koki też za pewne nie sprzedaje tylko sobie brał a co :D

Niech mi któryś fan Juve wyskoczy z tekstem czystości w jego klubie. Po aferze z EPO w której stara gwardia na czele z kapitanem Del Piero na przypietą etykiete na cały swiat, po filmach z Cannavaro (i transferze), po wpadce Blasiego na szprycy, po transferze Mutu z tamtego świata. Teraz człowiek kreowany na prezydenta 'Starej Damy'. W jakim to świetle stawia klub chyba nie trzeba pisać.

W świetle prawa Juventus może jest czysty ale w oczach kibiców, dziennikarzy, komentatorów czy nawet działaczy nigdy taki nie bedzie. Poprostu za dużo tego.

To tyle wstyd i żenada. Kończe temat bo i tak W świetle prawa Juventus może jest czysty (/) ale w oczach kibiców, dziennikarzy, komentatorów czy nawet działaczy nigdy taki nie bedzie. Nigdy A co do tabeli to ciesz sie mamy 6 kolejek dopiero za soba. Getafe mistrzem Hiszpani nie ? Lepiej zobacz w klubowe dabloty Obrazek
Moggi: sukces poza Itallia ? mineły już te czasy ....

Juras_InterFan pisze:Lapo Elkann- ciekawe czy oslabil swoje szanse na prezydenture Juve - czy je wzmocnił ?
W sumie pokazał ze wie o co chodzi w pewnych sprawach ....
Hehehehe
Juras nie zdziwił bym sie jak by pomogło. Może zaćpał dla tego że chciał sie przypodobać co nie którym. Teraz nawet votum zaufanie od piłkarzy może dostanie.

Ładnie prasa i telewizja po nim jeżdzi. Z kamerą w szpitalu byli ale nawet lekarz nie chciał gadać. Ciekawe czy w Juve tez cisza prasowa nastanie ?

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 11 paź 2005, 12:15

Nigdy Elkanna nie lubiłem i chyba juz nie polubie, zawsze wydawał mi sie ze jest jakis dziwny i ostatnia sytuacja to potwierdziła :!: Szkoda ze akurat on jest kreowany na nowego prezydenta JUve bo wydaje mi sie ze nie poradzi sobie z presją i przedawkuje.
Napewno do kolejengo meczu Juve w lidze bedzie dyskusja na temat tego incydentu i dlatego czekam sobie na meczyk z Messiną i olejne punkty w lidze :D

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 11 paź 2005, 12:19

luk1208 pisze:Nigdy Elkanna nie lubiłem i chyba juz nie polubie, zawsze wydawał mi sie ze jest jakis dziwny i ostatnia sytuacja to potwierdziła :!: Szkoda ze akurat on jest kreowany na nowego prezydenta JUve bo wydaje mi sie ze nie poradzi sobie z presją i przedawkuje.
Napewno do kolejengo meczu Juve w lidze bedzie dyskusja na temat tego incydentu i dlatego czekam sobie na meczyk z Messiną i olejne punkty w lidze :D
No dobra przestanmy sie klucic o Elkana :)
Niech szybko wraca do zdrowia - bo Juve go potrzebuje ....
Pozniej by gadali ze przegrali jakis tam mecz bo Elkann byl kontuzjowany ( naśpany)

Hehehehe

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”