Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 136

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 paź 2005, 19:38

Nie można wykluczyć także sprzedaży Adriano. Choć na takie gadanie jest stanowczo za wcześnie.
skoro w grę wchodzi sprzedaż Adriano [jednego z najlepszych obecnie piłkarzy na świecie] tylko dlatego, że spóźnił się do klubu [bo chyba o to chodzi? ] to ja wam współczuję działaczy.
Z takim podejściem nie dziwne, że Inter dawno nic nie wygrał. Chyba nie po to był Adriano wypożyczany, nie poto zrobili z nigo jednego z najlepszych, żeby teraz po takim "głupstwie" sprzedawać go :roll:

Żeby była jasnośc - dla kibica Arsenalu, też atmosfera w szatni sie liczy 8)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 19 paź 2005, 19:49

serek408 co ty za głupoty wypisujesz ? Chyba nie po to pare tygodni temu podpisali z nim kontrakt do 2010 r żeby teraz go sprzedali za 1 dzień spóźnienia :) A to że siedział na końcu samolotu to na 99% wymysły prasy. Z tego co wiem to tylko Veron miał jakieś wąty ale wszystko sobie wyjaśnili :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 paź 2005, 20:17

Hehe , ale Was wzięło :)
serek408 pisze:Choć na takie gadanie jest stanowczo za wcześnie

Sprzedaż Adriano przeszła mi tylko przez myśl , więc napisałem :) Swoją drogą co my możemy wiedzieć co tam się działo :roll:

FORZA GRANDE INTER Na Porto :!:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 20 paź 2005, 11:40

hrabi pisze:Brawo Mancini Jedyne co mnie cieszy to to ze Recoba zagral dobry mecz, i ze wogole ostatnio czesciej gra, moze wkoncu sie do niego Mancini przekona, bo ze gra swietnie wylo widac wczoraj chociazby w drugiej polowie meczu.
stary gdzie ty ten mecz ogladałes ? swoja droga wierze w ten inter i wierze w manciniego ale jedno jest pewne jego głupota nie zna granic

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 paź 2005, 14:00

Ostatnio porażki zdarzają się nam dość często :? :roll: tylko co jest tego przyczyną :?: Może atmosfera za gorąca , nie wiem :roll:

Bramki: Materazzi 22' (samobójcza), McCarthy 35'

Porto: 99 Vitor Baia; 12 Bosingwa, 4 Pedro Emanuel, 14 Pepe, 35 Marek Cech; 8 Lucho Gonzalez, 17 Jorginho (6 Ibson 90'), 18 Paulo Assunção; 7 Quaresma (25 Ivanildo 82'), 9 McCarthy (13 Zé Maria 60'), 39 Hugo Almeida

Inter: 12 Julio Cesar; 2 Cordoba, 23 Materazzi, 25 Samuel, 16 Favalli; 7 Figo (13 Zé Maria), 14 Veron, 19 Cambiasso, 8 Pizarro (20 Recoba 53'), 21 Solari (10 Adriano 67'); 9 Cruz

coco pisze:stary gdzie ty ten mecz ogladałes

El Chino zagrał , ale dopiero od 53 min. co napewno dziwi. W Serie A w ostatnim meczu pokazał , że warto na niego stawiać

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 paź 2005, 12:36

Szukałem recenzji filmu a znalazłem coś innego. :roll: Coś co Was zainteresuje i za ciekawi za pewne. Bedzie dziś wie sadziłem że warto Wam dać cynk o tym programie.

JAVIER ZANETTI

Tylko uwaga :!: tam pisze "Film od lat siedmiu!" :lol: :wink:

Pozdro
FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 21 paź 2005, 13:45

serek408 pisze:Ostatnio porażki zdarzają się nam dość często tylko co jest tego przyczyną

Też zadaje se takie pyanie. Inter w scudetto kupił paru dobrych graczy ale w dalszym ciągu coś zawodzi...Ja widzę pare powodów (pare chyba nierealnych :roll: )

1) Może zespół jest jeszcze za mało zgrany i muszą wiecej porgać ze sobą :?: (prawdopodobne)

2) Może trener źle ich ustawia (i nie tylko) mooże Mancini to już nie ten sam Mancini ( 50% na 50%)

3) Albo poprostu psyhika... Wiedzą że mają dobrą paczkę i wszyscy ich kibice właśnie teraz pokładają w nich największą nadzję.. (sam nie wiem)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 21 paź 2005, 13:53

Dombroś pisze:Może trener źle ich ustawia
to jest jedena z głównych przyczyn i jeszcze jedna najwazniejsza moim zdaniem Mancini nie jest zbyt dobrym taktykiem :?

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 21 paź 2005, 15:57

A może po prostu powodem przeciętnych wyników jest to , że Inter gra inaczej od Juve i Milanu. Inter próbuję grać ładnie dla oka i ofensywnie , a
takie Juve gra zwykłe calcio , które niestety się sprawdza. Co o tym myślicie?

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 paź 2005, 16:13

Diamen23 pisze: a
takie Juve gra zwykłe calcio
Wiesz co to 'calcio'? Wytłumacz mi co miałes na myśli pisząc to zdanie.
Diamen23 pisze:Co o tym myślicie?
Myślę, że się nie znasz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 paź 2005, 16:16

Dombroś pisze:Inter w scudetto kupił paru dobrych graczy ale w dalszym ciągu coś zawodzi...Ja widzę pare powodów (pare chyba nierealnych )
Tutaj kolejny ktoremu myla sie pojecia chyba chodzilo o MERCATO a nie Scudetto!!! buhahaah jezeli nie zna sie slow to nalezy najpierw sprawedzic co one znacza!!!

Co do Interu to taka juz ich przypadlosc czy syndrom - zawsze klapa a przed sezonem wielkie zapowiedzi, nie wiem czy to wina trenera bo Cuper tez sie nie sprawdzil, moze jakas klatwa!!! ja na poczatku sezonu lub w trakcie mercato pisalem ze bedzie jak zawsze a to co mowili w Interze o zdobyciu Scudetto czy lm jest taka gadka jak co roku a potem znowu nic!!! ale oczywiscie wtedy wszyscy fani mnie wysmiali i mowili ze to bedzie przelomowy sezon bo maja dobrych graczy Manciniego oraz Adriano, a tak na marginesie cos zablokowal sie w 1 kolejce strzelil a teraz co :?:

Krotko mozecie pomarzyc o Scudetto!! bedzie dobrze jak do el. lm sie dostaniecie, w lm podobnie wyjdziecie z grupy (co nie jest takie pewne) a potem juz raczej BYE BYE

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 paź 2005, 18:45

Snipp_ pisze:Wiesz co to 'calcio'? Wytłumacz mi co miałes na myśli pisząc to zdanie.

Spróbuje wytłumaczyć kolege. Chodziło o "canateccio"

czeher pisze:Tutaj kolejny ktoremu myla sie pojecia chyba chodzilo o MERCATO a nie Scudetto
Fan Barcy , więc można przebaczyć taką gafe
czeher pisze:ja na poczatku sezonu lub w trakcie mercato pisalem ze bedzie jak zawsze a to co mowili w Interze o zdobyciu Scudetto czy lm jest taka gadka jak co roku a potem znowu nic!!!

piłka ciągle w grze ...
czeher pisze:Krotko mozecie pomarzyc o Scudetto!!

co cie boli :?:
czeher pisze:bedzie dobrze jak do el. lm sie dostaniecie, w lm podobnie wyjdziecie z grupy (co nie jest takie pewne) a potem juz raczej BYE BYE
Martw się o Viole :!:

Jak zawsze prowokatorzy ... :?

Według najnowszych pogłosek transferowych włoski napastnik Romy, Antonio Cassano za dwa lata może stać się piłkarzem Nerazzurri. Przyszłość reprezentanta Italii w stołecznym klubie jest niepewna, a ostatnio odrzucił kolejna propozycję Rosselli Sensi, przedłużenia kontraktu.

Aby nie stracić piłkarza po zakończeniu bieżącego sezonu, Roma jest gotowa zaoferować Cassano kontrakt, wg. którego za dwa lata gry zarobiłby 3.5 mln euro. W kontrakcie miałaby znajdować się klauzula stwierdzająca, iż po tym okresie napastnik musi dołączyć do ekipy Interu…

Goal.com

Potwierdzają się najgorsze obawy ... Inter ma spore szanse na zatrudnienie niesfornego zawodnika :x Jednak ciągle nic pewnego

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 paź 2005, 18:57

serek408 pisze:Potwierdzają się najgorsze obawy ... Inter ma spore szanse na zatrudnienie niesfornego zawodnika Jednak ciągle nic pewnego
no fakt tylko wam jeszcze Cassano brakuje w skladzie

serek408 pisze:czeher napisał:
Krotko mozecie pomarzyc o Scudetto!!

co cie boli
bola mnie glupie hasla co roku typu: zdobedziemy scudetto czy inne trofea i tak jest po kazdym nieudanym sezonie gdy zmienicie polowe kadry

serek408 pisze:Jak zawsze prowokatorzy ...
to nie byla prowokacja z mojej strony, raczej chcialem przypomniec co po niektorym co mowilem na poczatku sezonu - a oni oczywiscie swoje, fakt jeszcze nie koniec ale wydaje mi sie ze wsyztsko idzie po mojej mysli
serek408 pisze:piłka ciągle w grze ...
no fakt, wszytsko przed nami ale widze ze niektorzy juz spuscili z tonu patrzac na przedsezonowe wypowiedzi

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 21 paź 2005, 19:02

Co do Kaszano to mam nadzieje ze przejdzie do Milanu :D
Czytałem ostatnio ze Inter zastanawia sie nad sprowadzeniem własnie Kaszano badz Di Vaio nawet takie ładne zdjecie zamiescili :)
Obrazek
W sumie to by było dosc dobre rozwiazanie grali razem znaja sie a pozatym Marco juz nie chce siedziec na ławce w Valenci i napewno w podskokach wrocił by do Italii wiec byłby najbardziej prawdopodobnym transferem.
Acha mam pytanie do kibicow nerazzurrich kiedy Oba wylatuje i na jaki czas do swojego kraju na Africa Cup ? czy cos takiego :lol: :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”