FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1351

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 17 maja 2011, 19:04

Mentor a tą czarną bierzesz z nazwiskiem i numerem czy czystą? Pytam z ciekawości

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 17 maja 2011, 19:23

grachu22 pisze:Kiedy jest final ligi mistrzów??
28.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2011, 19:30

Aker

Początkowo planowałem czystą (jak zawsze zresztą), ale póki co średnio mi wygląda ten UNICEF w takim układzie. Poczekam i zobaczę jak to będzie wyglądało z nadrukiem (numer + tekst) i wtedy dokonam wyboru.
Kiedy jest final ligi mistrzów??
:angry2:

W sobotę 28 maja.

Awatar użytkownika
pepe00
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pepe00 » 17 maja 2011, 19:42

koleś spytał o date bo chce zareklamować swoje linki ze stopki :P

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 maja 2011, 19:49

Mentorze, pytanie takie mam. Czytalem na forum Barcy ze ojciec Thiago mowil niby, ze zazada transferu syna jesli Cesc przyjdzie. Czy to prawda? Jak osobiscie widzisz przyszlosc Thiago w przypadku gdyby Cesc mial zawitac do Barcelony tego lata?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2011, 20:19

Nie wiem czy to prawda, ale mogło tak być tzn. ojciec Thiago jest niestety trochę pop...suty :lol: On zawsze jak coś powie to jest smród, ale tak na dobrą sprawę to gówno może sobie żądać. Oczywiście szkoda, że będzie mącił w głowie chłopakowi, ale nic na to nie poradzimy. Trzeba liczyć na to, że sam Thiago ma własne zdanie na ten temat i sam zadecyduje o swojej przyszłości. Ojca zmienić nie może, ale agenta jak najbardziej :lol: :P

O kwestii Thiago a Cesc nie chce mi się znowu pisać bo przecież nic się w tym temacie nie zmieniło a pisałem o tym już pierdyliard razy analizując ewentualny transfer Fabregasa. Cesc wciąż jest zdecydowanie dalej niż bliżej transferu na Camp Nou to po pierwsze a po drugie Thiago jeszcze przez najbliższe sezony nie jawi mi się jako koleś do pierwszego składu tylko wielki talent, którego może sobie ostrożnie wprowadzać - takie warunki się idealne. Copa Del Rey, Liga Mistrzów przy zapewnionym awansie oraz okazjonalne starty w lidze a częściej wejścia z ławki to moim zdaniem wystarczająco dużo póki co. Xavi z kolei z roku na rok będzie grał coraz mniej i... no daruj Magnum naprawdę. Sam widzisz jak to wygląda. Szukasz odpowiedzi to cofnij się do wakacji czy jakiegokolwiek innego okresu w którym pisało się o transferze i tyle. Nic się nie zmieniło przecież :roll:

Tak w ogóle to Cesc nie były nawet taką bezpośrednią konkurencją dla Thiago bo ten to raczej zawodnik w typie Iniesty. Fabregas z kolei wydaje się być naturalnym następcą Xaviego, którego pierwszym zmiennikiem obecnie jest Keita.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 maja 2011, 20:20

Jak dla mnie to Thiago to jest opcja dla Iniesty, a Cesc byłby opcją dla Xaviego i Keity. Wiadomo, że można mieszać, ale ja tak to widzę -więc Mazinho musiałby żądać transferu prawie przy każdym transferze pomocnika. Thiago swoje szanse dostawał i ogółem jest zadowolenie i raczej żaden transfer nie zmieni jego nastawienia do zmian barw. Rafa dobrze grając powinien także iść drogą brata.
Co do tej całej dyskusji o Sergio. Nie wiem co powiedział on Marcelo, ale ja swoją opinię dawno wyraziłem. Jest on zawodnikiem, który najbliżej pasuje do człowieka który pochodzi od małpy i zszedł dopiero co z drzewa. Jego rozwój u Mou tego u mnie nie zmienił(ale to oczywiście tylko moja opinia).

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 maja 2011, 20:27

Jarzinho pisze:Co do tej całej dyskusji o Sergio. Nie wiem co powiedział on Marcelo, ale ja swoją opinię dawno wyraziłem. Jest on zawodnikiem, który najbliżej pasuje do człowieka który pochodzi od małpy i zszedł dopiero co z drzewa. Jego rozwój u Mou tego u mnie nie zmienił(ale to oczywiście tylko moja opinia).
Natomiast Sergio najbardziej pasuje do pizdy, ma to wypisane na twarzy. :) Jego dobra gra nic nie zmieni(ale to oczywiście tylko moja opinia).

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 maja 2011, 20:28

Xavi z kolei z roku na rok będzie grał coraz mniej i... no daruj Magnum naprawdę.
ja dobrze znam wasze zdanie o Cescu i tak dalej. Pamietam tez co pisaliscie rok temu. Pytalem jednak, bo sporo sie zmienilo w sprawie Thiago - mianowicie od nastepnego sezonu ma byc wlaczony permanentnie do pierwszej druzyny a w tym sezonie rozegral jakas dobra nawet liczbe minut i zaimponowal wielu. Ciekawilo mnie wiec, jak sytuacja wyglada teraz z Alcantara. O Cescu zadnej dyskusji oprocz w kontekscie Thiago nie chcialem ani nie chce zaczynac, nie bijcie. :lol: ;)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 maja 2011, 20:32

guru pisze:Natomiast Sergio najbardziej pasuje do pizdy, ma to wypisane na twarzy. :) Jego dobra gra nic nie zmieni(ale to oczywiście tylko moja opinia).
Umiejętności piłkarskie ma ogromne. Ta druga strona niestety jest wk... i to myślę każdego, bo sam spodziewałem się, że nie zrobi już więcej czegoś co zrobił rok temu, czyli, że będzie dodawał od siebie aż tak wiele. Mam tylko nadzieję, że w przyszłości będzie to eliminował, bo ciązy to na jego wizerunku, bardziej niż podkreślanie jego czysto piłkarskich umiejętności.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2011, 20:39

Magnum pisze:Pytalem jednak, bo sporo sie zmienilo w sprawie Thiago - mianowicie od nastepnego sezonu ma byc wlaczony permanentnie do pierwszej druzyny a w tym sezonie rozegral jakas dobra nawet liczbe minut i zaimponowal wielu.
To prawda, ale tak właśnie miało być, tego wszyscy się spodziewali. W kolejnym sezonie zmieni się jedynie to, że Thiago nie będzie już występował w Barcelonie B i będzie cały czas trenował z pierwszym zespołem będąc zawsze do dyspozycji Pepa. Poza tym otrzyma pewnie dodatkowo (poza tymi, które otrzymuje obecnie) część minut, które do tej pory dzierżył Keita.

Jeśli chodzi o minuty Thiago w obecnym sezonie to jest tak: 578 w lidze, 267 w CDR, 90 w LM. W tym czasie ustrzelił 3 gole i zanotował 3 asysty.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 maja 2011, 20:42

Usprawiedliwianie rasistowskiego ataku (o ile taki faktycznie był) jednego piłkarza względem drugiego tym, że ktoś jest murzynem i bliżej mu małp jest wręcz szokujące i nie ogarniam, jak można myśleć takimi kategoriami :shock:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 maja 2011, 21:05

Czarny, niech nawet będzie zielony, bardziej mi chodzi o coś takiego

Obrazek

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2011, 22:49

No i jesteśmy już po prezentacji strojów. Galerie:

http://www.fcbarcelona.cat/web/castella ... leria.html

http://www.sport.es/es/galerias/barca/2 ... 7950.shtml

http://www.sport.es/es/galerias/barca/2 ... 7951.shtml

Zacznijmy od kompletu domowego:

Obrazek

Nie podobają mi się za bardzo. Nie są jakieś brzydkie czy coś, ale jak dla mnie co najwyżej średnie. Na plus spodenki, na minus zwężane paski oraz rękawy.

Mniejsza jednak o domówki. Komplet wyjazdowy jest szokujący :lol: Biorę w ciemno :lol:

Obrazek

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 17 maja 2011, 23:28

Mentor mialem Ci odpowiedziec ale po przypadku z Rooneyem widze ze dyskusja z Toba czy innymi fanami Barcy nie ma sensu w tym temacie.Zaiste kopnięcie idzie porównac do zakrywanych reką ust.Klasyczny przyklad jak potraficie wszystko obrócic absurd.Jest problem ktory okrywacie groteske i potem czytam jakies kwiatki o Roo .ODpowiem Ci,po ostatnich GD jestem wstanie sobie wyobrazić sobie Pedro udajacego złamaną noge skoro uderzajac Arbeloe w ramie trzymał sie za twarz.

Doszlismy do wnioskow ze Marcelo to małpa,przypomina małpe i zachowuje sie jak małpa.Sergio nie dało sie ukarac i wszystko jest cacy.Ja widze problem Ty starasz sie wszystko sprowadzic do absurdu, mam to w 4 literach.Dowiedziałem sie w tym temacie ze małpa to nie okreslenie rasistowskie.

Mentorze pamietasz jak Barca odwoływała sie do czerwonej Abidala z meczu Chelsea?Zawodnik sam mówił ze faulował za to jaka tutaj był argumentacja :roll:
Mozesz mnie spokojnie nazwac hejterem barcy czy wzywac jak kiedys RealFana, mam to w ....
Ostatnio zmieniony 17 maja 2011, 23:29 przez MGiggs, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”