Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 17 maja 2011, 19:04
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 17 maja 2011, 19:23
28.grachu22 pisze:Kiedy jest final ligi mistrzów??
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2011, 19:30
Kiedy jest final ligi mistrzów??
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pepe00 » 17 maja 2011, 19:42
pepe00

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 maja 2011, 19:49
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2011, 20:19
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 maja 2011, 20:20
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 maja 2011, 20:27
Natomiast Sergio najbardziej pasuje do pizdy, ma to wypisane na twarzy.Jarzinho pisze:Co do tej całej dyskusji o Sergio. Nie wiem co powiedział on Marcelo, ale ja swoją opinię dawno wyraziłem. Jest on zawodnikiem, który najbliżej pasuje do człowieka który pochodzi od małpy i zszedł dopiero co z drzewa. Jego rozwój u Mou tego u mnie nie zmienił(ale to oczywiście tylko moja opinia).
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 maja 2011, 20:28
ja dobrze znam wasze zdanie o Cescu i tak dalej. Pamietam tez co pisaliscie rok temu. Pytalem jednak, bo sporo sie zmienilo w sprawie Thiago - mianowicie od nastepnego sezonu ma byc wlaczony permanentnie do pierwszej druzyny a w tym sezonie rozegral jakas dobra nawet liczbe minut i zaimponowal wielu. Ciekawilo mnie wiec, jak sytuacja wyglada teraz z Alcantara. O Cescu zadnej dyskusji oprocz w kontekscie Thiago nie chcialem ani nie chce zaczynac, nie bijcie.Xavi z kolei z roku na rok będzie grał coraz mniej i... no daruj Magnum naprawdę.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 maja 2011, 20:32
Umiejętności piłkarskie ma ogromne. Ta druga strona niestety jest wk... i to myślę każdego, bo sam spodziewałem się, że nie zrobi już więcej czegoś co zrobił rok temu, czyli, że będzie dodawał od siebie aż tak wiele. Mam tylko nadzieję, że w przyszłości będzie to eliminował, bo ciązy to na jego wizerunku, bardziej niż podkreślanie jego czysto piłkarskich umiejętności.guru pisze:Natomiast Sergio najbardziej pasuje do pizdy, ma to wypisane na twarzy.Jego dobra gra nic nie zmieni(ale to oczywiście tylko moja opinia).
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2011, 20:39
To prawda, ale tak właśnie miało być, tego wszyscy się spodziewali. W kolejnym sezonie zmieni się jedynie to, że Thiago nie będzie już występował w Barcelonie B i będzie cały czas trenował z pierwszym zespołem będąc zawsze do dyspozycji Pepa. Poza tym otrzyma pewnie dodatkowo (poza tymi, które otrzymuje obecnie) część minut, które do tej pory dzierżył Keita.Magnum pisze:Pytalem jednak, bo sporo sie zmienilo w sprawie Thiago - mianowicie od nastepnego sezonu ma byc wlaczony permanentnie do pierwszej druzyny a w tym sezonie rozegral jakas dobra nawet liczbe minut i zaimponowal wielu.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 17 maja 2011, 20:42
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 maja 2011, 21:05

Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 maja 2011, 22:49

Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 17 maja 2011, 23:28
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin