Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 paź 2012, 10:43
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 28 paź 2012, 10:45
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 paź 2012, 10:57
Legia wyciśnie z Piasta max. Mają szansę odskoczyć, więc to muszą zrobić. Jedyny ból to brak dopingu.Aker pisze:Legię
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 paź 2012, 10:58
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 paź 2012, 11:04
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 paź 2012, 11:05
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 paź 2012, 11:08
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 paź 2012, 11:09
A w LFC Downing będzie grał? Ostatnio się wystrzelał, więc może być niezłym wzmocnieniem Evertonufieldy pisze:Jak obu zabraknie to jest spore oslabienie
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 28 paź 2012, 11:11
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 28 paź 2012, 11:33
Jak dla mnie to bardzo trudne chwilę mogą przeżywać piłkarze Osasuny przez 90 minut spotkania na Vicente Calderon. Wiadomo w jakiej formie są Rojiblancos, wiadomo w jakiej formie jest Falcao. Kolumbijczyk do tego stopnia zachwycił wszystkich, że Bwin oferuje kurs 1,15 na gola dla tego zawodnika... Wiadomo, że z takiej "okazji" to korzystać nie ma co, bo zawsze jakimś cudem może nie trafić do siatki Osy ale jednak kilka bramek powinni zaaplikować gościom. Wraca do kadry meczowej Arda Turan, zatem pełny skład do dyspozycji Simeone. Goście bez Bartry i Damii czyli dwóch podstawowych defensorów. Również nie zagra Miguel Flano czyli kolejny kandydat do gry w obronie. Ogółem rzecz biorąc, to sytuacja Osy przed tym meczem w defensywie wygląda bardzo słabo. Także każdy kto choć trochę śledzi La Liga, to zdaje sobie sprawę z tego jak Osa prezentuję się na wyjazdach od kilku lat. Moim zdaniem gospodarze nie powinni mieć tutaj problemów z wygraną, zatem 2 gole powinny zostać zdobyte już do przerwy.
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 paź 2012, 11:41
O Bartrę to na pewno nie chodziło. Chyba o Marca BertranaAker pisze:Goście bez Bartry i Damii czyli dwóch podstawowych defensorów.
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 28 paź 2012, 11:51
Tak średnio to poszło, Valenciennes było dość blisko zremisowania ale czerwona kartka w 35 minucie chyba przesądziła o wyniku tego spotkania, szkoda liczyłem, że ten typ siądzie, tym bardziej, że na tym samym kuponie miałem Hamburg który siadł po kursie 3.50Arwin pisze:#1
HSV
Valenciennes X2
Lechia dnb
Malaga dnb
Schalke 04
PSG
QPR +3
Motor Lublin dnb
Sara Errani
Wisła Kraków X2
Real Madryt
Arwin