Opisz poprzednika - Strona 137

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 21 sty 2006, 23:05

Krzysztof Jarzyna pisze:Tylko, zeby nie bylo tak slodziutko, to napisze, ze ma odstraszajacy avatar :P Po jaka cholere dawal tam Pisakka, tego nie rozumiem

Małe wyjaśnienie. Podczas robienia tego ujęcia ktoś nałożył mi na twarz kartkę z podobizną jakiegoś Jarzyny...Pewnie dlatego tak brzydko wyszło... :? Przykro mi...

Tomachos: Ten użytkownik przejawiał w pewnym czasie umiejętności krasomówcze, żeby nie powiedzieć "krasomówczos". Na szczęście mu przeszło - nie wiadomo tylko na ile wpływ na to miało postraszenie banem i rosnąca irytacja pozostałych użytkowników. W sumie jakiś dziwny ten użytkownik. Trudno go umieścić w jakiejś szufladzie. No bo czy Ty możesz, z ręką na sercu, powiedzieć jaki naprawdę jest Tomachos?

Piotrek: Nie chce być trendi, dżezi and freszi i dlatego nie umieści sobie w podpisie dowcipu z Chuckiem Norris'em. Ale szprycha mu w oko! Nie to nie... :nein: Dobry obserwator. Na tyle dobry, że zauważył na innym forum zabawę pod nazwą "Złote usta" i zdecydował się zapoczątkować ją też tutaj. Ma dziwne awatary. Wygląda na to, że jest na nim ciągle ten sam koleś (Piotrek?), tylko że pokazany z coraz bliższych ujęć. W nastepnym avie zobaczycie pewnie jego oko...

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 22 sty 2006, 3:19

Tomachos- użytkownik który chyba bardzo chce załapać się na stanowisko MODA :P Bardzo inteligentny user, dysponuje bardzo bogatym zasobem słownictwo :D
Jeden z najlepszych (obecnie) forumowiczów. Mi jako początkującemu udzielał już pary "rad" dotyczących WP 8)
Kibicuje... szczerze to nie wiem komu kibicuje (może dlatego że jestem tu nowy :P )
Jak dla mnie jest to pozitiv :lol:

PS. Bardzo przepraszam za błędy ale jestem po disco i mam nadzieję że wykażecie choć troszkę litości...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 sty 2006, 19:27

Pisakk pisze:No bo czy Ty możesz, z ręką na sercu, powiedzieć jaki naprawdę jest Tomachos?
ja moge, ale nie powiem 8)
sbQ pisze:Jak widać kibicuje Arsenalowi i nie zna historii tego klubu
jakiej historii ? ja pamiętam mecze z udziałem Dixona - to naprawdę już aż taka historia ? Boże ile ja mam lat ? czas umierac chyba :?
sbQ - jak dl mnie postać anonimowa na forum, kilka razy mignął mi jego nick przed oczami, ale nigdy się niczym nie wyróżnił [IMHO]
co by tu jeszcze .... :think: a starczy - ide się napić

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 22 sty 2006, 20:31

fieldy(bad mother fucker)
twórca jednej z fili pilka.pl, która cechuje sie tym, ze ma więcej adminów niż użytkowników. Nie próżnuje, napisał już 4098 postów. Większość o niczym, ale zawsze :? . Samozwańczy alkoholik.Fan KoRna(nie wiem czy po przesłuchaniu ostatniej płyty to wciąż aktualne). Fan Arsenalu. Fan Bergkampa. Fan komentownia w tym temacie.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 22 sty 2006, 21:40

fieldy pisze:
Pisakk pisze:No bo czy Ty możesz, z ręką na sercu, powiedzieć jaki naprawdę jest Tomachos?
ja moge, ale nie powiem
Gadaj, i to już :won:

Róza535 pisze:Jak dla mnie jest to pozitiv
Skad znasz wynik mojego testu :?:

fieldy alkofanatyk mało powiedziane, fieldy zna 3 miliony róznych sposobów na sprawienie sobie helikoptera, nawet wdraża je w życie :pijemy: czasami sie nawet nimi pochwali i podzieli :D

Mieszka jak wszyscy wiedzą w Kórniku przez ó zamkniete i jest chyba z tego dumny w każdym razie domaga sie poprawności pisanie nazwy swojego miasta :wink:
Probuje sie zawziecie uczyć podczas weekendów, znam jego ból... sobotni kac a tu godzina 6 rano i zapierdzielaj na uczelnie :roll: i w niedziele to samo :cry:
Fieldy uważa że najlepszy pod słońcem jest Korn :roll: niby o gustach sie nie dyskutuje, ale wtrące swoje 3 zdania i powiem:
Korn jest najlepszą kapelą pod słońcem,
Korn nie gra rewelacyjnej muzyki,
Korn nie jest nadzwyczajny,
:whistle:

Ta :twisted: właśnie wydałem na siebie wyrok :roll:

Prócz tego wszystkiego użytkownik posiada kilka kotów i jakies tam inne stworki domowe, tylko jakie :warrior:
Zna sie zajebiście na filmie, czego mu bardzo zazdroszcze :?
Na forumowych szlakach obrał scieżke Londyńską, ta najlepszą z możliwych czerwono-białą, nie kibicuje Arsenalowi od dziś :D
Pisze posty z sensem, dziennie po 30 :shock: + te w grach, przychodzi mu to z dużą łatwością 8)
co jeszcze..hmmm...aa.. no hazardzista straszny :? kiedys przegra wszystko czego sie dorobił, zobaczycie :wink:

To tyle bo mi się klawiatura skończyła :cry:
skończe jak zaczołem, cytatem z róży :lol:
Róza535 pisze:Jak dla mnie jest to pozitiv
Dla mnie też :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sty 2006, 0:14

Tomachos pisze: Gadaj, i to już :won:
ehh jak mus to mus

Tomachos, to taki ludek, który lubi się ponapinć. Ale nie są to napinki jakie znamy [piłkarskie]. Tomek [jakby ktoś nie wiedział :lol: ] napina się w tematach poza piłkarskich. Nie robi mu różnicy na kogo krzyczy, czy na fana Juve, Realu, Milanu czy Barcy - zawsze znajdzie pretekst aby posta nabić [cholera - nawet rymu ułożyc nie potrafię :? ]
Tomachos zawyża średnia wieku na forum - ma ponad 2 dychy :lol: ale mnie i tak nie dogoniat :P studiuje : marketing i zarządzanie i coś jeszcze ale nie chce się przyznac łobuz jeden - znowu pijany siedzi - cicha woda. Nigdy sie nie przyznawał, a pije za 10 - ciu :lol: jeden abend :lol:
Zbliża sie do magicznej garnicy 300 postów, po której przekoczeniu odbedzie się uroczyste pożegnanie go [ponoc ma sie to odbyć na Wielkiej Gali Złotych Ust .... ze specjalnym udziałem Chucka]
Forum straci wiele jak Tomacho - odejdzie. [ale odzyska bo Tomek i tak powróci] :twisted: jak w najgorszym koszmarze buahahaha

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 23 sty 2006, 9:40

fieldy
wielki kibic Arsenalu. Gdy pisaliśmy że Henry odejdzie z Arsenalu, fieldy bardzo się zdenerwował :P Po ilości postów moge wywnioskować że nabija nie miłosiernie :P Postać pozytywna na tym forum. Mądrze piszę, jednak jeszcze z nim nie dyskutowałem na forum. Wpadnij do tematu o Barcelonie :P

POZDRO

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sty 2006, 9:55

Tobik33 - myśli, ze nabijam nie miłosiernie - nic z tych rzeczy. Ja nabijam niemiłosiernie :lol:
Zaprasza do tematu o Barceonie- choć często tam jestem [choć może nie tak często jakbym mógł :P ] Jak mam wejść i przeczytac, ze Titi będize się znakomicie uzupełnieł z Ronnim - to mi się nóż otwiera w kieszeni .... a klawisze Ctrl +Alt + Del same się wciskają [twice :shock: ]
więc wole niewchoizć za często.
Tobika rzezywiście nie znam a bardzo - nie wiem czy 33 to jego wiek - choc pewno nie. Ma fajnego siga - to chyba jakiś kubański zespół :lol:
Tobik33 pisze:jeszcze z nim nie dyskutowałem na forum.
bo niby o czym tu z nabijaczem i napinaczem dyskutować, nie :?

Awatar użytkownika
Jones
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jones » 23 sty 2006, 11:40

fieldy - kibic Arsenalu, jak już zostało powiedziane niemiłosiernie się denerwuje jak w temacie ktoś pisze o Henrym, za co go lubie ;) Co do Henryego to akurat mam takie samo zdanie jak on, że nie przejdzie do Barcy ;) Świetnie zna się na footbalu, jego ulubionym zawodnikiem jest Bergkamp. Jeden z najmądrzejszych ludzi na tym forum ;)

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 23 sty 2006, 11:43

Jones- nie bede pisal o nim prawie nic bo go poprostu nie znam. Widze tylko ze uwielbia Barce i pisze ciekawe rzeczy. Jest inteligentny (widze po jego wypowiedziach) i wydaje mi sie ze nie lubi klotni i sprzeczek.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sty 2006, 11:49

kasiorek21 - uzytkownik fenomen. Piszę, że nie zna Jones'a a chwile później, że jest inteligentny i pisze ciekawe rzeczy. W tematach piłkarskich wyróżnia się śmiesznymi/intrygującymi teoriami w tematach piłkarskich. Ma już chyba range w postaci 5wp :P Ma w avatarze najlepszego snajpera w Serie A IMHO ;) Chciałby widzieć Jaoquin'a i Pires'a w Juve :shock:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 sty 2006, 11:49

kasiorek21 pisze:nie bede pisal o nim prawie nic bo go poprostu nie znam
jak kogoś po prostu nie znasz - to na prosty chłopski rozum - nie pisz nic :lol:
kasiorek21 - podobno ma 21 lat - akurat, 21 to może mieć vegetable a nie kasiorek :lol: ma już 6 WP z czego 5 pewnie zamiast jakiejśc rangi, z niecierpliwościa czekam aż rangi powrócą do łask :P moż emu piwus cos oryginalnego wymyśli.
Kasiorek jak to gdzieś napisął nie daje sobie w morde pluc [lub w kasze dmuchac - dokładnie nie pamietam :oops: ] czy to prawda ? ciężko powiedizec bo niby cos tam odpisze, ale żeby się nie dawał to juz trzebaby nad tym dłużej podumac.
postac mi zupełnie obijetna - jak któregos dnia dostani ew prezencie kilka pkt - nie specjalnie to zauważe. Niczym się nie wyróżnia na forum, zwykły szary user, no może trochę krnąbrny

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 23 sty 2006, 12:01

Fieldy- wkurzajaca czasami osoba. Zna sie na pilce tu nie ma co dyskutowac. Pisze dlugie posty (czasami az nie chce mi sie ich czytac) ale w wiekszosci ciekawe, na temat i godne przeczytania, zawsze czegos naucza. Jednak czasami nie doczyta dokladnie postu i palnie jakas glupote (ale tylko czasami), przyklad post wyzej pisze ze mam podobno 21 lat tylko ja sobie nie przypominam zebym gdzies cos takiego pisal a to ze mam ta liczbe przy nicku nie oznacza ze mam tyle lat (tak dla przypomnienia napisalem kiedys ze to moja ulubiona liczba). Trzeba chlopa szanowac nie ma co chociaz nie przepadam za nim.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 sty 2006, 12:04

kasiorek21- Fan Juve, koleś który przebywa przewaznie we włoskich tematach wystarczy spojrzec na licznik ostrzezeń :lol: nie mam pojecia ile ma lat ale przy nicku ma 21 wiec moze :wink: Jednym słowem "zebra z krwi i kości". Nie mialem z nim zadnych starc a ni on ze mna, nic do niego nie mam.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sty 2006, 12:05

kasiorek21 pisze:chociaz nie przepadam za nim.

:shock: kasiorek ['] uuu...takich rzeczy o fieldym się nie mówi na forum...teraz zostaniesz pewnie potępiony :?

mnie oczywiście ominęli :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”