Mercato Rossonerich - Strona 137

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sie 2006, 10:44

Dzien dobry :P

Ladnie się dzieje - ale mam obawy że za szybko prasa załatwiła nam transfer :roll: Prezydent na "TAK" - 10 milionów - piłkarz lada dzień w Mediolanie ustawlić warunki kontraktu itd :roll: za pięknie to chyba wygląda :roll: Ale jestem na TAK jak prezydent Interu :wink: Moje informacje mówią że Internacional ma tylko 50% karty Sobisa ... drugie 50% ma jego agent a on milczy :P Oczywiscie to nie musi być problem ale wiadomo jak to z prasowymi transferami w 2 dni :wink:

Chlopaczek bramki nie strzelił ale jak tylko na to liczysz to Ci rozczaruje bo to nie zawodnik który strzela bo 25 w sezonie - bynajmniej na to się zanosi. Strzeli z 12 i zaliczy z 12 asyst :] I mi tez to starcz waże by Gila podołał zadaniu a Kaka nie schodził poniżej swojej średniej [jest Pippo jeszcze]

Nie wiem czy wiecie ale to wygląda tak jak byś my nadal interesowani się duetem Tevez Sobis :roll: A pomoże nam ... Romek. Bo transfer Sobisa był by ponad klanowy - był by ryzykiem za 10 milionów które może przynieś mega zyski [i nie ma na myśli funduczy]

Oddo ? nie wiem czemu sprzedajecie Simica :!: Kto bedzie naszym strażakiem ? Gallas zagra 10 spotkań w sezonie ? :> Może Chivu ? :> Mam nadzieje ze Galliani zapłaci gotówke za Massimo ewentualnie Brocchi ? Borriello ? Bo Simic jest nam potrzebny naprawde i nie ma na mysli tylko Coppa Italia [jak odejdzie Simic to Galliani sciągnie 35 letniego weterana z Sieny :roll: w ramach Coppa Italia :P]

Niech oddadzą Borriello do Udinese a wtedy Lazio wyrwie bez problemów Motte którego chce Delio Rossi - zna go dobrze bo pracowali razem i to było by rozwiązanie.

Dziś prasa aż chuczy od wypowiedz prezydenta po oferty :P

Corriere dello Sport

La Gazzetta

Czekam aż Galliani dowali Realowi za te informacje z dziś :P ładnie to ktosśułożył ale na szczeście łysy jak trzeba bedzie to i powie prawde co myśli o Ronaldo :P :twisted: wiec skąd zainteresowanie

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 sie 2006, 11:05

Hehehe ciekawie sie dzieje prezydent mowi ze moze sprzedac Sobisa zaraz agent Teveza mowi ze jego klient chce zmienic klub jeszcze sie pobija o Milan :P

Ja czekam az sie Leonardo wypowie o ktoryms z nich jezeli da ktoremus zielone swiatło to jestem na Tak ;) dla mnie jego zdanie jest swiete :o
Niby Galliani juz sie udał do Brazyli z 8 mln euro ale za Sobisa chca wiecej jeszcze Fernando Carvalho (przeydent International) mowi ze interesuja sie nim PSG i Werder Brema chce podniesc cene pewnie.

Wracajac jeszcze do Iaquinty on chociaz w LM strzelił bramki, zaliczył nawet hat-trika w meczu a nasz Gila potykał sie o nogi wiec jak na rezerwe nie jest zły.
I napewno nie dadza 15 mln za niego ostatnio Włosi mowili o 8-9 mln i Borriello.
Z tym ze ja bym nie oddał Marco miał swietna koncowke sezonu moze z niego cos byc niepotrzebnie zostawili Marcio a raczej sie wkopali z tym transferem :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sie 2006, 11:24

Hunter teraz zauważyłem nwypowiedz agenta Teveza i prosze :] Oby to zostałe tak rozegrane
Zaza pisze:Nie wiem czy wiecie ale to wygląda tak jak byś my nadal interesowani się duetem Tevez - Sobis - A pomoże nam ... Romek. Bo transfer Sobisa był by ponad planowy - był by ryzykiem za 10 milionów które może przynieś mega zyski [i nie ma na myśli funduczy]
Masz racje co do Leo ale z drugiej strony dobrze wiemy że jeśli naprawde Milan zabiega o Sobisa to Leo musi o tym wiedzieć bo pewnie on jest orędownikiem ewentualnego transferu. Wiec jak zacznie mówić cos na temat piłkarza to wiesz - bedzie to mały znak :wink:

Napisałeś - "Wracajac jeszcze do Iaquinty" - nie ! nie wracajmy prosze :P

Tuttomercato pisze Galliani z wizyta w Internacionalu :P Zawieszony ale oficjalnie na rybach :P :}

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 sie 2006, 11:52

He he Zaza widze do Sobisa tez juz wymysliles twierdzenie.Z Gilardino bylo 24 miliony za 24 bramki (strzelil 17) z Sobisem jest 12 bramek i 12 asyst :mrgreen: Ciagle wole Teveza od Sobisa. <dream mode on>Moze Galliani pomysli i sciagnie ich obu?<dream mode off>
W jednym masz racje - nie wracajmy do Iaquinty :lol:

Nie rozumiem Huntera dlaczego chce "hodowac" Boriello.Ja tam wiekszych perspektyw na gre dla niego nie widze nawet gdybysmy zostali z trojka napastnikow Gila Pepe Amoroso. A ze mial dobra koncowke sezonu?I ta dobra koncowka (ile on w ogole bramek strzelil?) uprawnia go do gry w naszej koszulce?Ja z tym kolesiem wiekszych nadziei nie wiaze.Jest z lapanki a ma juz 24 lata w Milanie sie nie rozwinie.Byli juz zdolniejsi - Kutuzov Dalla Bona Donadel i sobie nie poradzili.Trzeba sie pogodzic ze chociaz wielu wychowankow Milanu gra w zespolach Serie A to nie predko wyrosnie nam taka gwiazda jak Maldini.Naprawde juz lepiej postawic na Pozziego albo Ardemagnieniego.

Simica to wymieniac bez wahania :] To taka mniej grozna wersja Laursena.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sie 2006, 12:17

Chlopaczek jak by to od sumy zależało to wiesz :roll: Czyli i Marcio i Bobo na plus bo nic nie zapłacili a strzelili :P hehe - masz racje co do Borriello ale to jest uzaleznione od tego kto przyjdzie ...

Simic ? wiesz że jak odejdzie Simic to przyjdzie Massimo Oddo [tylko na prawą] [Dario uniwerslany] i jakiś zapchaj dziura bez umowy :? nie rozumiesz tego ? Wymienic go ! :> a naprawde sądzisz ze taki Gallas czy ktos inny o podobnej klasie przyjdzie by walczyć o gre ze straconej pozycji :P i zagra 10 spotkań w sezonie ?

Kilka dni temu napisałem coś w styl - Real bardzie zależy by Milan chciał Ronaldo niż samemu Milanowi - mi. dla tego by Calderon mógł powiedzieć "Nie oddamy Go :!:" i pokazać jaki z niego prezydent :P Ile moze teraz zdziałać :P O tak ! nie oddawaj :!: :P tylko przestań robić z siebie ... no ten :wink: Real zły na Milan że chciał Ronaldo - niby nawet miał się z nim kontaktować :shock: co nie podobna się Realowi - to juz jest całkowicie śmieszne - chyba tam komus wali by wymyślac takie rzeczy - zgłosili do FIFA paniotłuków z Madrytu którzy rozmawiali z Kaką a teraz sami by zaczynali "gierki" i to jeszcze o kogo ? Galliani: Ronaldo ? Nie znam :P Ale z drugiej strony trzeba przyznać taktyka niczego sobie - niech jeszcze piszą ze Peja był w Mediolanie a tam chciali go zabić :P i to Galliani zasłał mafie

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 18 sie 2006, 12:37

Borriello jak dla mnie jest własnie dobry graczem, napewno lepszym niz ten nieudacznik Amorosu ( co on wogule dalej robi w Milanie !!! ) Marco stylem gry przypomina Vieriego. Ja bym go albo wypozyczyl, albo zostawił jako 4 napastnik !!

Sobis w Milanie supeerrr , napewno Leo dał mu dobra cenzurke, bo inaczej by nawet nie byłoby "kontaktów" z Milanem. Ale myśle, ze to nie Sobis ma być tą "niespodzianką" Braidy :D , co oczywiscie nie wyklucza ze do nas powinien i pewnie przejdzie :d

Simica bym oddał za Oddo, będziemy mieli teraz po dwóch graczy na każdąpozycje + Billy :D prawa - Oddo- Cafu- Lewa- Sergio- Jankul- Srodek - Paolo, Nesta, Kakcha, Bonera i Billy . Praktycznie potrzeba nam Napadziora i Buffona do pelni szczescnia

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 sie 2006, 12:40

A Simic to moze nie "zapchaj dziura"? :lol:
Ten koles sprawia ze jestem smutny gdy pojawia sie na boisku.To taki nasz Zebina :P
Nie sadze zeby nasi dzialacze sprowadzali jeszcze jednego obronce po odejsciu Simica.Ich liczba bedzie sie zgadzac.A jesli nawet to moze wymysla jakas lepsza "zapchaj dziure" :]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sie 2006, 12:50

No dobrze Simic to też "zapchaj dziura" ale mimo wszystko o innej renomie :P
Chlopaczek pisze:Nie sadze zeby nasi dzialacze sprowadzali jeszcze jednego obronce po odejsciu Simica

hmmm 35 lat - brak kontaktu - były klub Siena, wcześniej Lazio :roll: Obyś się nie zdziwił :P

Naprawde nie wiedze powodu by sie go pozbywac - bo lepszego rezerwoego strażaka nie znajdziemy - jest w klubie o dawna - i nie zawodzi gdy trzeba - no chyba nie sądzisz ze Milan zakontraktuje Gallasa w podobnej roli ? A ewentualny transfer Francuza sprawi Ancelottiemu "kłopoty" - bo ja mam nadzieje że Kala bedzie grał na środku po tym co pokazał w popszednim sezonie.

A jak już jesteśmy w temacie Simic i obrona to w rewanżu z "Czerwoną Gwiazdą" tez nie bedzie linia podstawowa :? i wtedy bedzie dziekował Simicowi :]

P.S. Aha Juve blisko kupna piłkarza właśnie Crveny :roll: ... Wieżowca Zigica :P czyli w meczu z nami może byc podwójnie umotywowny :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 sie 2006, 12:57

No ale Gallas mial byc juz od dawna w Milanie wedlug prasy co nie? No to gdzie problem? :P
Slowem konczacym na temat Simica.Ten koles Smolarkowi pozwala zdobywac bramki glowa.I tyle w jego temacie :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sie 2006, 13:04

A skąd wiesz że nie jest zakontaktowany :P Nie ufaj Jose :P Dziwne odniesienie Simic - Smolarek :P Chłopie to Terry też sie nie nadaje :? Bo Crouch'u uciekł mu ostatnio na 2 metrach :P [choć zabrało mu to "godzine"] Niech oddadzą Simica a wtedy meczy Coppa nie bedzie oglądał dla własnego zdrowie bo łysy Cie zaskoczy jeszcze bardzie :? Niech lepiej Ambro gra na stoperze i wtedy każdy bedzie zadowolony :P nawet on że gra :]

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 sie 2006, 13:10

A kogo obchodzi CI? Nie pomyliles nas z Interem? :P Mnie do tej pory satysfakcjonowalo wejscie do cwiercfinalu tych rozgrywek.W tym sezonie w obliczu odrabiania punktów już na starcie najlepiej gdybysmy odpadli w tej rundzie od ktorej bedziemy startowac.
Superpatyk troche wyzszy od Smolarka jest :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sie 2006, 13:46

Ale Smolarek troche szybszy niż "Superpatyk" :roll: ba troche ...

A wracając do Sobisa przed-wczorajsze info o którym pisałem jest w 100% potwierdzone - Internacional posiada 50% karty zawodnika - reszta należy do jego agenta. Choć prawo głosu przy transferze posiada własnie prezydent zwycięscy Copa Liberdadores :] Jedne seriwsy podają ze oficjalnie Galliani na rybach ... w Porto Alegre :P Inne że już wszystko ustalone. Jeden z serwisu przypomina że w zimie Inter chciał go kupić ze 5 milionów euro ale nie zgodzili się. I Moratti sprowadził Cesara [?] Jakoś tak to było. Co ciekawe jeszcze do nie dawna Sobis był pewnikiem do gry w Ligue 1 - Bordeaux i Lens :roll: teraz nie ma tematu- Werder i PSG też pytały o niego ale prezydent klubu nic o tym nie wie. A wczoraj Dunga powołał młodego na mecz z Argentyną na który powołanie dostał z serie A tylko Kaka i Maicon [teraz Ricky ma zadanie :P ]

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 18 sie 2006, 18:28

Zaza pisze: hmmm 35 lat - brak kontaktu - były klub Siena, wcześniej Lazio :roll: Obyś się nie zdziwił :P
czyżby chodziło ci o Paolo Negro :P Oddo-Nesta-Favalli-Negro :P obrońcy Milanu rodem z Lazio :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sie 2006, 18:34

Nie Peyter ! nie Negro miałem na myśli a Colonnese :P Oddo to prawy obrońce :wink: czyli bardzie było by [od lewej] Favalli - Nesta - Colonnese - Oddo - Teraz masz obrone Lazio - A wcześnie jeszcze Jaap Stam czy Beppe Pancaro :P

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 18 sie 2006, 18:34

nie wiem czy warto to nawet pisac ale podam wam na obiad no moze juz kolacje swieze ploteczki :wink: :arrow: http://www.tuttomercatoweb.com/index.ph ... d&id=36968

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”