Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 137

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 paź 2005, 13:52

Po co gadacie na ten temat w temacie Juventusu? Zajmowal jakas posade w Juve?

Teraz cos milego:

Juventus Turyn został wybrany drużyną miesiąca przez tygodnik "Piłka Nożna". Oto jak dziennikarze uzasadnili swój wybór: "Stara Dama we wrześniu wygrała wszystkie mecze w Serie A i Lidze Mistrzów. Przyjście Patricka Vieiry niezwykle wzmocniło ten zespół. Gdy wysoką formę osiągnęły gwiazdy ataku: Alessandro Del Piero, David Trezeguet i Zlatan Ibrahimović, okazało się, że na bianconerich po prostu nie ma mocnych. Zespół z Turynu to dziś maszynka do wygrywania, a przy tym prezentuje naprawdę efektowny, radosny - w najlepszym tego słowa znaczeniu - futbol."

Del Piero do Lapo:
"Tak, parę razy z nim rozmawiałem. W wyjątkowych okolicznościach jestem gotów pomóc we wszystkim każdemu, w tym przypadku jemu. Liczę, że wyzdrowieje szybko. Mój przekaz w tym momencie brzmi tak: Forza Lapo."

Blasi do Lapo:
"Mam nadzieje, że szybko wróci do zdrowia. Co do wydarzenia to nie mi oceniać tą sytuację, to sprawy brzydkie i ciężkie."

Zrodlo JP.

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 11 paź 2005, 15:21

Widze, ze kibice Milanu i Interu maja niezla radoche z ludzkiego cierpienia. Tylko pozazdroscic wam wrazliwosci. Dajecie piekne swiadectwo swojego czlowieczenstwa.

Brawo Juve :!: Wkoncu docenione przez to czasopismo, ktore swego czasu roznie sie na temat Juventusu wypowiadalo.

"Zespół z Turynu to dziś maszynka do wygrywania, a przy tym prezentuje naprawdę efektowny, radosny - w najlepszym tego słowa znaczeniu - futbol."

no i pieknie :P To jest wlasnie Wielkie Juve :!:

ZAZA to gdzie sa Ci dziennikarze najezdzajacy na Juve? Chyba wszyscy u Ciebie w domu siedza, bo na swiecie ich nie slychac :wink: Ja tu widze same superlatywy. (na Eurosporcie rowniez niedawno zachwycano sie gra Juventusu 8) )

co do wypoeidzi Alexa i Blasiego - i to sa wlasnie ludzie na poziomie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 paź 2005, 15:26

Regółka za wyniki ...

Lakier pisze:Juventus Turyn został wybrany drużyną miesiąca przez tygodnik "Piłka Nożna". Oto jak dziennikarze uzasadnili swój wybór: "Stara Dama we wrześniu wygrała wszystkie mecze w Serie A i Lidze Mistrzów. Przyjście Patricka Vieiry niezwykle wzmocniło ten zespół. Gdy wysoką formę osiągnęły gwiazdy ataku: Alessandro Del Piero, David Trezeguet i Zlatan Ibrahimović, okazało się, że na bianconerich po prostu nie ma mocnych. Zespół z Turynu to dziś maszynka do wygrywania, a przy tym prezentuje naprawdę efektowny, radosny - w najlepszym tego słowa znaczeniu - futbol."

Chyba sam do końca w to nie wierzysz ? zreszta jest coś co podwarza ta teorie.....

Wiesz troche dziwne że Pan Lipinski :wink: dziennikarz od tematu Włochy PN i komentaror Calcio w Canal + dał opublikować takie rzeczy.

Bo
Gdy wysoką formę osiągnęły gwiazdy ataku: Alessandro Del Piero.
Ostatnio sami sie na wizji zastanawiał z kolega znawca speedweya Milko :wink: [który myli Stama z Nestą :lol:] czemu on nie gra ? czemu Capello już go skreslił ? czemu nie ma formy idt. Dopiero kontuzja Zlatana spowodowała ze Alex wszedł i ci sie zawiedli bo nie nie grał za dobrze :wink: A teraz takie teksty ? czyli regółka....

Ale Gratulacje !!! Należał Wam się :!:

Mecz też wybrali odpowiedni jak bramka pada w 23 sekundzie to zawsze jest ciekawie :D

Za miesiąc bedzie - Nieudacznik. Nie Atletico jak dziś a człowiek kreowany na prezydenta 'Starej Damy' :lol:

Veelden pogadamy o magazynie serie A ? :lol: hehe szybko wtedy poszedłeś :p do sąsiada :lol:

Edit: Tyle masz :p
Ostatnio zmieniony 11 paź 2005, 15:51 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 paź 2005, 15:45

*_For_zaza_Milan_* pisze:poszłes
Poszedłeś :x

Dobra Piotrek nie musisz go poprawiać bo to i tak nic nie da, a takie posty nic nie wnoszą do tematu//Tomusmc

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 11 paź 2005, 16:05

hahaha, oj Zaza. Przepraszam Cie, ze zamiast czekac na cudowna rozmowe z Toba poszedlem sie uczyc do egzaminu. Glupi ja jestem. Napewno nie ogladam meczy, bo sie wtedy ucze. Ale ze mnie lapsa. Wybacz. To co tam nowego w Serie A? Juve cos wygrywa? Wiesz lubie ten zespol i wogole, ale nie ogladam ich, bo monopol na Cyfre w Polsce masz Ty i jakos nie mam okazji ogladac meczy live i musze sie zadowalac Twoimi opisami na tej stronce. :wink:

Aha, nie odpowiada sie pytaniem na pytanie. Odpowiedz na moje, a ja odpowiem na Twoje.

Tak dla jasnosci. Mecze Juve w tym sezonie w serie A widzialem wszystkie (oprocz Chievo). W LM niestety zadnego, tylko skroty, ale coz, ja niestety musze pracowac zeby moc sie uczyc i tylko niedziele mam wolne. Nie kazdy ma sie tak dobrze jak Ty, moze najwyzszy czas wkoncu zdac sobie z tego sprawe. Widzisz nie chca nam potpiac w akademiku kablowki, ale jest szybkie lacze i uwierz mi, da sie dzieki temu mecze poogladac. Pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 paź 2005, 16:33

Nic sie nie stało Veelden^ w niedziele znów mecz a potem magazyn to wrócimy do tematu. Zrobie to dla Ciebie być miał okazje zabłysnąć :lol:

Jak ogladałeś wszystkie to i Messine za pewne zobaczysz takze wrócimy do tematu [ chyba ze uczyc sie bedziesz ...] szkoda teraz czasu gadać o meczu którego nie ma jeszcze. I to z Messina.

veelden^ pisze:i musze sie zadowalac Twoimi opisami na tej stronce.

Nie wstydz sie nie jesteś sam .. 80% fanów Juve tuna forum nie oglada ich meczy. Kibic ? ..To są żenujące statystyki ale niestety prawdzie. Widać to zwłaszcza gdy sie wejdzie na temat meczu ligowego ... A o meczach takiej Parmy czy Palermo nie mówiąc - "fani Calcio :?"

Pozdrawiam :wink:

Pamietaj regółki za wyniki !! A jak nie wiesz to nie pisz. Bo nie masz wiedzy że tak nie jest :p Lipiński Milto obiektywnie o Juve dla PN :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 paź 2005, 16:45

Juventus Turyn został wybrany drużyną miesiąca przez tygodnik "Piłka Nożna". Oto jak dziennikarze uzasadnili swój wybór: "Stara Dama we wrześniu wygrała wszystkie mecze w Serie A i Lidze Mistrzów. Przyjście Patricka Vieiry niezwykle wzmocniło ten zespół. Gdy wysoką formę osiągnęły gwiazdy ataku: Alessandro Del Piero, David Trezeguet i Zlatan Ibrahimović, okazało się, że na bianconerich po prostu nie ma mocnych. Zespół z Turynu to dziś maszynka do wygrywania, a przy tym prezentuje naprawdę efektowny, radosny - w najlepszym tego słowa znaczeniu - futbol."

Do jedenastki miesiąca zasłużenie wybrano Patricka Vieirę i Christiana Abbiatiego. Natomiast Mauro German Camoranesi znalazł miejsce wśród dublerów września.
Oto pełna "jedenastka"
Abbiati (Juventus) - Cris (Olimpique Lyon), Lucio (Bayern), Terlizzi (Palermo) - Panucci (Roma), Makelele (Chelsea), Van der Vaart (Hamburger SV), Vieira (Juventus) - Toni (Fiorentina), Larsen (Schalke 04), Villa (Valencia)

Najlepszym piłkarzem został Rafael Van der Vaart z Hamburger SV. Odkryciem - Soeren Larsen z Schalke 04 Gelserkinchen.
Aż dwóch trenerów zajęło pierwsze miejsce. Są to Bernd Schuster prowadzący Getafe oraz Fernando Vazquez (Celta Vigo).
Najciekawszym meczem według dziennikarzy zostało spotkanie 2. kolejki Ligi Mistrzów pomiędzy Schalke a Milanem (2:2).
www.pilkanozna.pl
www.JuvePoland.com

Jak najbardziej sprawiedliwy wybór :!: :D Pięciu przedstawicieli Serie A :twisted: Ciekawa jak długo Juventus bedzie wygrywa :roll: Ja stawiam ,ze do meczu z milanem ,bo tam to raczej remis bedzie.

Oby tak dalej Bianconeri :!:

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 11 paź 2005, 16:53

Hehe, Zaza, jesli tylko prad w akademiku bedzie, a w necie mecz puszcza (do tej pory mnie nie zawiedli) to mozesz byc pewien, ze ogladne, ale magazynu Serie A niestety ogladac nie bede, bo nie mam 3h w niedziele na to, zeby w telewizor, czy tez monitor patrzec. Wybacz, ale mam duzo wazniejsze obowiazki na glowie, ale o meczu Juventusu to sobie pogadamy. Nara

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 paź 2005, 17:53

*_For_zaza_Milan_* pisze: Chyba sam do końca w to nie wierzysz ? zreszta jest coś co podwarza ta teorie.....

Wiesz troche dziwne że Pan Lipinski Wink dziennikarz od tematu Włochy PN i komentaror Calcio w Canal + dał opublikować takie rzeczy.

Oh, wierze, wierze. Mozesz mowic coc chcesz Juventus z Chelsea sa obecnie nie do pokonania.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Regółka za wyniki ...

uje sie nie kreskuje, bo sie dostaje dwuje :wink:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Pamietaj regółki za wyniki !! A jak nie wiesz to nie pisz. Bo nie masz wiedzy że tak nie jest Razz Lipiński Milto obiektywnie o Juve dla PN Very Happy
Alez wiem, bo ogladalem kazdy mecz Juventusu w tym sezonie. (oprocz meczu z Interem)

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 12 paź 2005, 19:52

"Sobotni mecz eliminacji MŚ Czechy - Holandia obserwowali wysłannicy Juventusu Turyn, którzy bacznie przyglądali się grze pomocnika Ajaksu Amsterdam Hedwigesa Maduro. Włodarze Białej Damy byli zadowoleni z gry tego utalentowanego piłkarza i niewątpliwie nie poprzestaną na obejrzeniu pojedynczego meczu."
żródło : http://www.seriea.pl/index.php?strona=news&id=41639

Może ktoś wie coś więcej na temat tego piłkarza ? :roll:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 13 paź 2005, 0:48

Najwyrazniej po kontuzji Ibrahimovića ni ma juz śladu ,Zlatan zagral w meczu representacji : Szwecja - Islandia 3:1 ,a na dodtatek strzelil bardzo ładną branke i popisal sie asysta przy drugiej bramce :twisted:

Mam nadzieje ,ze wystapi w ataku z Alexem w meczu z Messina :wink:

bramka i asysta - http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=...PV094QHRW2R4XIP

FORZA GRANDE IBRA :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 0:51

Ibrahimović pisze:strzelil bardzo łana branke i popisal sie asysta przy drugiej bramce

Asysta ładniejsz niz gol. Takiem lobem mięko z gracja :) Choć woley tez przedni :)

Ale na 0;1 bramka stracili z ... 36 metrów :shock: od słubka i po rykoszecie ale jednak miał czas na reakcje bramkarz. Przez chwile sensacja

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 13 paź 2005, 0:58

Dzisiejszego dnia na stadionie w Arezzo odbył się mecz towarzyski między drużynami młodzieżowymi Juventusu i Liverpoolu, który był kolejną okazją, aby oddać hołd 39 ofiarom z tragedii na Heysel. Przed rozpoczęciem spotkania zarządzono minutę ciszy. Na stadionie panowała znakomita atmosfera, ponieważ kibice bezustannie wspierali gorącym dopingiem obie ekipy. Primavera Starej Damy pod kierownictwem Vincenzo Chiarenzy pokonała swoich angielskich rówieśników 2-1. Bramki dla Bianconerich zdobyli Michele Paolucci i Reider Rodriguez, a honorowego gola dla The Reds strzelił Hamill Adam. Po końcowym gwizdku sędziego Bertiniego, burmistrz miasta - Luigi Lucherini wręczył zwycięzcom puchar oraz liczne nagrody.
www.JuvePoland.com

Młodzi ida jak burza :) ,a ten Paolucci to co mecz bramka lub dwie :twisted: Chyba ta msza im pomogla i wygrali :wink:
Wydawało sie ,ze po odejsciu "podstawowych" zawodnikow beda grali gorzej niz w 04/05 ,atutaj prosze wygrana za wygrana :twisted: Oby tak dalej :D

FORZA PRIMAVERA :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2005, 1:19

No widzisz może rośnie następca Alexa a Wy szukacie w Rzymie. hmm szukacie to za duże słowo. Ale widzicie w Rzymie.

Fajnie taki łepek tam ma w Italli - Primavera jego klubu i wymata (jak umnie oczywiści) Trener legenda (przynajmiej w Milanie nie wiem jak w Juve) gwiazdy na treningu :) - Tylko ćwiczyć.

Dziś Milan Baresiego [prmiavera rossonerich] przegrał z Milanem Ancelottiego 4:1 nawet sie wymieszali. Ale łepki mieli za pewne jazde. Rui Costa ich techniki uczył :D a sam dwie strzelił :P

TAK JEST - FORZA PRIMAVERA :!: :wink:

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 13 paź 2005, 9:22

Ibrahimović pisze:bramka i asysta - http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=...PV094QHRW2R4XIP
mogbys jeszcze raz podać linka do tej bramki, bo tamten niestety upadł :(

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”