Real Madryt (zbiorczy) - Strona 137

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
yazzid1991
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 11 wrz 2005, 14:53

przeciez w 2003 laporta obiecał beckhama <hahaha> no i przeszedł...tylko ze do REALU:D:D:D takze faktycznie laporta dotrzymuje słowa

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 11 wrz 2005, 14:59

Laporta to może sobie obiecywać tylko że na nikogo nie ma funduszy.Tylko dlaczego agent Ronaldinho kontaktował sie z Robinho na temat jego gry w Barcelonie.Po tym jak Robinho przeszedł do Realu nie pozostało mu nic innego do powiedzienia że nie był zainteresowany kupnem Robsona i gadać głupoty że mają Messiego największy talent na świecie :D :D

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 15:06

frik23 pisze: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaagahahahahahahahahha :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2: :rotfl2:

"Skad ten kutas sie urwal" jak to spiewa Liroy. Niesamowite, czy to nie widzisz w ogole ironi i smiesznosci moich wypowiedzi.
No, tak jak przypuszczałem: kolejne wielka ilośc ikonek dla poprawienia własnej pewności siebie, ktora na oczach wszystkich została zdeptana. Osmieszasz się kolego niemiłosiernie i na nic sie zda stawianie ikonek. Radze oszzcedź sobie pisania postów, bo tyylko sie pogrązasz. te ikonki w niczym ci nie pomoga, a jedynie świadcza o Twojej bezsilności.

A co do "kutasa" i Liroya. No coż, grasz wielkiego bohatera, ktory chce sie ustawiać z innymi uzytownikami na solo a cytujesz jakiej wulgaryzmy tak nędznego i tchórzliwego człowieczka jakim jest Liroy.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 wrz 2005, 15:09

frik23 pisze:
Bienias pisze:"]Dodajmy ze to w Madrycie na kazdego czarnego bucza i robia uh uh uh.
Znasz sie na histori? Jezeli nie to poczytaj troche, a moze domyslisz sie dlaczego to wlasnie w Madrycie jest tylu rasistow..
Czyzbys usprawiedliwal rasistow?? Jezeli tak to dla mnie jestes zwykla<cenzura> tak jak kazdy kto zachowuje sie jak ultras sur
frik23 pisze:
Bienias pisze:tez nie mam zamiaru z toba polemizowac.

Bo nie starcza ci argumentow.

Argumentow mam mnostwo ale nie mam zamiaru rozmawiac z kims kto caly czas przechwala sie jaki to on jest dorosly i wogole cud miod i orzeszki.

powolujecie sie na roncero ktory jest zwyklym pajacem nie majacym pojecia o pilce noznej. pisze jakies tam bzdury w stylu jestesmy najlepsi na swiecie a Salgado to najlepszy prawy obronca na globie :lol:

PS:
frik23 pisze:
"Skad ten kutas sie urwal" jak to spiewa Liroy. .
Nie liroy a Owal

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 11 wrz 2005, 15:10

No dobra dobra !!
Przyznaje sie, forum jest moim zyciem, nie mam przyjaciol, dziewczyny i tasuje sobie czytajac posty. Czy to cos zlego? Przepraszam.

Koncze juz dyskusje z kims kto nie wie kim jest, pa

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 15:11

Ultras-Sur pisze:Laporta to może sobie obiecywać tylko że na nikogo nie ma funduszy.Tylko dlaczego agent Ronaldinho kontaktował sie z Robinho na temat jego gry w Barcelonie.Po tym jak Robinho przeszedł do Realu nie pozostało mu nic innego do powiedzienia że nie był zainteresowany kupnem Robsona i gadać głupoty że mają Messiego największy talent na świecie :D :D
Twoim zdanie która głupota jest większa:
a. Robinho jest najlepszy na świecie made in Pele.
b. Messi jest najlepszy na swiecie made in Maradona.
?
Rozumiem, że gadanie o robinho jako o wielkim talencie nie jest głupotą, ale o Messim juz jest. Mimo że ani jeden ani drugi tak naprawdę nic jeszcze nie pokazali aby mówic o nich jak o wielkich gwiazdach.
Typowe podejscie przecietnego kibica Realu. No ale odpowiedni wiek(ktoryz to juz raz jest potwierdzenie o maksymalnie gimnazjalnym wyksztalceniu fanow Krolewskich) wymaga takich przemysleń.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 11 wrz 2005, 15:17

Po pierwsze Robinho już udowodnił że jest świetny
Po drugie nie będe wyrażał sie o Twoim poziomie inteligencji bo jak powiedziałeś przeciętny fan Królewskich po gimnazjum nie jest w stanie znaleźć odpowiedniego określenia w języku polskim.Więc powiem krótko nie ośmieszaj sie !

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 11 wrz 2005, 15:24

Ultras-Sur pisze:Po pierwsze Robinho już udowodnił że jest świetny
Po drugie nie będe wyrażał sie o Twoim poziomie inteligencji bo jak powiedziałeś przeciętny fan Królewskich po gimnazjum nie jest w stanie znaleźć odpowiedniego określenia w języku polskim.Więc powiem krótko nie ośmieszaj sie !
Gdzie to udowodnił? W meczu z Cadizem?
Wiesz co to znaczy byc swietnym piłkarzem? Jestes bardzo młody więc ci powiem: np. trzeba grac tak jak Zidene kilka lat temu kiedy w zasadzie sam wygrywal mecze Realowi. A takiego poziomu Robinho raczej nigdy nie osiagnie. Wiec na dziś to taki świetny on nie jest, chyba ze w Twoich marzeniach jak kładziesz sie do łózeczka spać po kolacji przygotowanej przez mamusię i spiewasz pod ubrudzonym mleczkiem nosem "Ultra sur Ultra sur!"

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 wrz 2005, 15:27

Ultras-Sur pisze:Po pierwsze Robinho już udowodnił że jest świetny
!
Messi tez! MAjac 17 lat zostal najlepszym graczem MS U19.
Majac 18 lat zostal najlepszym graczem MS U20!
Przyczynil sie do zdobycia przez Barce mistrzostwa hiszpani.
W Wieku 18 lat zadebiutowal w I reprezentacji Agentyny.
Az strach pomyslec jak on bedzie wymiatal w wieku Robinho.
PS: Dalej sadzicie ze Barca chciala Robinho mimo braku miejsca dla zawodnikow non ue???? :lol:

Welcome nie ma sensu dyskutowac na temat Robinho bo wg Roncerowskich uczniow on jest najlepszy i nie ma lepszego od niego oprocz raula

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 11 wrz 2005, 15:34

Hahha dawno tak sie nie uśmiałem a skad wiesz że mi mama mleczko przygotowuje?Sądze że z własnego doświadczenia o tym wiesz.Gdybyś umiał czytać to moja ksywa to Ultras Sur a nie Utra sur :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 wrz 2005, 15:45

:o :shock: :lol:
Wreszcie napinka z prawdziwego zdarzenia :lol: :roll: :?
Gdybym chciał wyróżnić kilka tekstów zarówno kibiców Barcy jak i Realu z ostatnich czterech stron tematu to powstałby chyba najdłuższy post na forum. Mamy tutaj wszystko: frustrację, napinkę, głupotę, debilizm, zaślepienie itd. Dla każdego coś dobrego. Brakuje tylko Zazy jeszcze, aby napinka w temacie osiągnęła apogeum. Kibice Barcy są w szampańskich nastrojach a kibice Realu w fatalnych i od razu mamy kłótnie. Szkoda tylko, że nawet jeżeli pojawiają się racjonalne argumenty to zostają przytłaczane przez rzucających błotem dzieciaków.
Real przegrał. Sędzia (jak to często w La Liga bywa) nie popisał się za bardzo. Real stracił 3 pkt. To dopiero początek sezonu więc to nic nie znaczy a podobnych sytuacji po stronie Realu i Barcy będzie pewnie jeszcze sporo. Bez sensu są jednak teksty w stylu 'sędzia ukradł punkty' bo Real ze swoimi piłkarzami to powinien wygrać nawet z drużyną Celta + sędzia (nie traktujcie tego jako atak na Real czy napinkę). Kibice Barcy niepotrzebnie się tak bardzo (bo trochę można - w granicach przyzwoitości i zdrowej rywalizacji) napinają, a kibice Realu dotrzymują im kroku.
Toudinho pisze:Szkoda ze nie macie jak go teraz spłacić...phi bogacze
Toudinho pisze:Mial być u was Henry o ile się nie myle czyzby brak $...wogole kto u was miał nie być w tym sezonie...a skonczylo się na Bommelu który grzeje lawke i na Ezquero(wiem ze źle napisałem) który przewraca się na pilce...
Toudinho pisze:Macie Eto'o i się cieszcie bo to bardzo dobry gracz wycowany w Madrycie nauczyl się od najlepszych i teraz wszyscy go naśladuja u was a przeszedł tylko dlatego ze byl limit UE...zresztą w Madrycie był juz nadmiar atakujących...wiec dobroć panów Pereza i Butrageno pozwolila wam go kupić na raty...
Toudinho pisze:Celta Vigo to nie byle jaki beniaminek...spojrz na tabele jest wyzej od barcy
Komentarz chyba zbędny.
Więcej przykładów podawać nie będe a na ewentualny atak z racji tego, że wybrałem akurat wypowiedzi kibica Realu odpowiadać nie będe bo nie widzę powodu. Niektórzy kibice Barcy są niewiele lepsi w tym temacie.

Niestety mam przeczucie, że po meczu Barcy (niezależnie od wyniku) nastąpi druga fala frustracji.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 wrz 2005, 15:48

Ultras-Sur pisze:Ultras Sur a nie Utra sur :wink:
chyba ulras siur.
siur od siurać.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 wrz 2005, 15:54

Bienias pisze:Przyczynil sie do zdobycia przez Barce mistrzostwa hiszpani.
Co zrobił :shock: . Mozna wiedzieć kiedy ? Bo z tego co wiem to na poważnie w Barcelonie zaczął grać dopiero po MŚ U-20. Przedtem jeśli grał to tak na 5-10 ostatnich minut :shock:
A co do Robinho...gość jest świetny, wczoraj był najlepszy w Realu, jego dryblingi, jego zagrania...widać, że piłka to jego pasja, widać ze gra całym sercem....a Messi ? [ ' ] zobaczycie za 2 lata co z niego będzie :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 wrz 2005, 17:01

Teraz mecz z Lyonem i...będzie bardzo cięzko Ronaldo i Zidane na 100% nie zagrają oprócz tego niepewny jest występ...Beckhsa, który wczoraj msial opószczać plac gry z grymasem bolu na twarzy (mięsien trojglowy)...a wiec wypadaja nam z druzyny kluczowi gracze...Równiez występ Raula jest niepewny...wiec Portillo bedzie mogl udowodnić na co go stać...

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 11 wrz 2005, 18:49

zawdi
z takimi komentarzami to na strone Barcy zapraszam i odpowiadać nie będe ponieważ z Twoim poziomem inteligencji będzie to bardzo trudne abyś coś zrozumiał.Ale dość tych bezsensownych kłótni przecież i tak nic sobie nie udowodnimy.
Toudinho
z tego co wiem to Portillo został wypożyczony do Club Brugge wię chyba mamy małe problemik z napastnikami :wink:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”