AC Milan (zbiorczy) - Strona 137

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 wrz 2005, 17:31

Nie chyba nie tym razem. Właśnie bardzie zamiesza troche niż wcześniej. Albo Rui Costa za Pirlo a Ambro i Vogel po bokach i wtedy moga Sergio cofnąć w defensywe albo Vogel za Pirlo, Serginho na lewej stronie pomocy - Ambro prawej a Kaladze zagra w obronie i może zamknąć nam "mordy" :wink: juz tak było :roll:

W popszednim sezonie też po trzech kolejkach ligowych mieliśmy 4 pkt. wygrana - remis i porażka. I 3 pkt w grupie Champions League. W czwartej kolejce Milan grał z Lazio ... !!!

Skończyło sie finałem LM i walka prawie do końca o scudetto. Nie ma nic przeciwko oby tylko z Paryżu inny wynik padł niż w Stambule.
:twisted:
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2005, 19:06 przez Zaza, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 21 wrz 2005, 19:01

Ten skład co podałem to przypuszczalne zestawienie Milanu i Lazio typowane przez gazety :wink:
Dlatego jest tam Billy i Vogel osobiscie wydaje mi sie ze Billy zagra ale Vogel nie wejdzie w 2 połowie.Pozatym Billy moze grac w srodku i na bokach dla niego to juz bez ruznicy :D
Liverani został powołany i prawdopodobnie zagra od poczatku.
*_For_zaza_Milan_* pisze:W poprzednim sezonie też po trzech kolejkach ligowych mieliśmy 4 pkt. wygrana - remis i porażka. I 3 pkt w grupie Champions League. W czwartej kolejce Milan grał z Lazio ... !!!
i na to licze tylko z innym zakonczeniem :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 wrz 2005, 19:11

Ten skład co podałem to przypuszczalne zestawienie Milanu i Lazio typowane przez gazety Wink
Dlatego jest tam Billy i Vogel osobiscie wydaje mi sie ze Billy zagra ale Vogel nie wejdzie w 2 połowie.Pozatym Billy moze grac w srodku i na bokach dla niego to juz bez ruznicy Very Happy
No no teraz kumam. :wink: ale śadze że Billy nie zagra. Choc już teraz to tylko 3 pkt. sie licza a nie to kto zagra.

Liverani został powołany i prawdopodobnie zagra od poczatku.
A jest jednak ? wczoraj mówili ze nie ma i spore osłabienie a tu prosze. No i dobrze nikomu kontuzji nie życze :!:

Do meczu juz nie długo. Zagramy bez wodza w defensywie ale wódz w ofensywie nasz poprowadzi do zwycieśtwa. Pkt. dopisać narazie nie może i nie dla tego że mecz z Sampdoria przegrany ale że to Lazio zawsze Lazio.

Kryzys ? falstart ? słaba forma ? przespany poczatek ? wielki lol. Czyt. tłustym drukiem dwa posty wyżej. :wink:

Ważne by poprawili tylko jedna rzecz w porównaniu z meczem z Sampdoria ... mianowicie skuteczność :!: I bedzie dobrze.

FORZA GRANDE MILAN ** POZDRO :twisted:

Kurcze :wink: ale szkoda ze w tym samym czasie inna klasyka bedzie pokazana :evil: Barca z Valencia też bedzie pewnie ciekawe. Na bank

Po meczu pogadamy :!: Oby humory dopisywały hehe

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 21 wrz 2005, 19:57

NO mam nadzieje Zaza że humory bedą dopisywac nam jak również Wam. Wwszystko bedize jasne ok. 23:00

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 21 wrz 2005, 20:11

Oficjalne 11:
MILAN: Dida; Cafu, Nesta, Stam, Kaladze; Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Kakà; Shevchenko, Vieri. trener: Ancelotti.

LAZIO: Sereni; Oddo, Siviglia, Stendardo, Zauri; Behrami, Dabo, Liverani, Giallombardo; Di Canio, Rocchi. trener : Rossi.

Jednak nie zagra ani Vogel ani tez Billy :cry: za to gra Seedorf :evil: po cholere Carlo wystawiasz jego :roll:

FORZA ROSSONERI

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1325

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 wrz 2005, 20:16

no niewiem co robi tam sedorf powinien grać serginho oraz czemu nie gra Gilardino??chyba nie jest zmęczony.I na całe szczęscie niegra costacurta tylko kaladze

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 wrz 2005, 20:19

gilardino11 pisze: czemu nie gra Gilardino??
Widocznie wg Carlo jest w słabszej formie od Vieriego.

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 21 wrz 2005, 21:30

No i wygrywamy do przerwy 2-0.
Ładna bramka Shevy ktory strzelił 12 bramke w 15 meczu :lol: ...
Druga bramka to błąd Sereniego byc moze zmylił go troche Vieri ale powinnien chociaz wybic ta pilke Kaka' z metra jak kazdy umie trafic i 2-0
Mecz pod dyktando Milanu Lazio prawie nic nie gra a w defensywie to tragedia.
No i Vieri powinnien sobie usiasc na ławce szkoda ze Gila nie gra.
mam nadzieje ze nie poprzestana na tych 2 bramkach i nie dadza pograc Lazio i pewnie wygraja i oczywiscie w obronie na zero!

FORZA MILAN

AC_stefan
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AC_stefan » 21 wrz 2005, 21:34

no a nie mowilem ze z pewnoscia zagra kaladze i seedorf :D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 wrz 2005, 22:39

Wynik dowieziony do końca, czyli bardzo pozytywnie.Gila w ogóle dziś nie zagrał, szkoda...Bobo nie potrafi się jeszcze wstrzelić, szkoda, bo dużo było okazji i raczej na 2:0 nie powinno się skończyć.Zwycięstwo pewne, Lazio bez szans, taki Milan to ja lubię (kocham :D ).

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1325

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 wrz 2005, 22:45

bardzo dobry mecz Milanu.Razi jeszcze nieskuteczność bo to co sheva niewykoszytsywał.....Vieri też miał swoje sytuacje ale to nic gila w następnym meczu zagra i bedzie dobrze.A i najważniesze wkońu na zero z tyłu.sheva ładnie okiwał i strzelił a kaka natomiast wbił po dośrodkowaniu do pustej bramki

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 wrz 2005, 22:49

No i wynik cieszy. Mecz bez histori. Az szkoda troche że Lazio nie nawiazało walki bo tak ta gra była jednostrona. Szkoda że nie ma przepisu że jak gra jeden klub i w drugiem nie ma szcześcia to kończymy po 60 minutach :lol:

Ładnie stwarzali sytuacje. Łatwo to najwazniejsze. Sheva zamieszał młodym jak nic. I ta petarga. Vieri przewrotą :roll: chyba go poniosło :lol: jak by strzelił bym chyba nie wyrobił. Pierwsza połowa dała mi emocje. Potem ten gra była tylko w strone Curva Cud. A skurcz Baronio :? i wogóle brak szczeście mnie powalał.

Brawo Dida bo miał malo pracy ale Massimo Oddo go zatrudnił i to było bardzoe grożne i wolny i wolej klasa.

O dziwko na Seedorf nie można psioczyć :lol: Kaladze tez poprawnie. Ricky wymiatał tymi zwodami 8) ale on sie rusza szybko. A gol to prezent jak nic Sereni :roll: choc potem bronił jak w transie ta sytuacje po której strzelał Andriy i parada Sereniego klasa. Ale czemu tak uderzył ?

Troche mnie zdziwło gry zobaczyłem ze Gila nie wejdzie wogóle. Ale mozeAncelotti ma racje. Strzelił presja zeszła z niego teraz będzie miał szanse gry na luzie musi sie lepiej zgrać i bedzie cool. A za to Billy w formie :lol: po raz kolejny widać co Serginho wniosi z ławki w nasza gre. Czemu od początku drugiej nie zagrał bo by rozruszał naszych i obrońców Lazio.

Ważna ze Dida nic nie puscił bo to sie wydaje ze nie mógl puscic skoro nie strzelali ale ta acje w pierszej polowie sam na sam praktycznie a potem dwa razy groźnie Oddo.

Nesta ? dzis pokazał co jest wart. Zaczynał akcje Milanu kończył Lazio.

Dobrze że gra nie było ostra. Tylko raz chyba Silvinia wszedł w nogi Andriya tak brzydko. Ale wolny Stama nic nam nie dał. :roll: :lol:

Ambrosini w takim gazie może go Lippi zauwarzy. Był wszedzie i nic dziwnego ze Ancelotti stawian na niego choć Rino to Rino :)

Bobo zchodzi a Tifosi klaskać zaczeli piosenka jakomś spiewali :lol: Ogółem dobrze go przyjeli. A przerrotka była na Curva Sud to widzieli jak był blisko :twisted:

Teraz beniaminek z Treviso na rozkładzie w weekend. :twisted:

P.S. Canizares oddaje Valdesowi jego :!: 2;2 na Camp Nou i tez bład bramkarza i to jaki ...

POZDRO FORZA MILAN -

EDIT: :arrow: Grazie Neri :lol: hehe

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 22 wrz 2005, 9:07

Nie przepadam za Shevą, ale muszę przyznać, że mało jest na świecie takich napastników - pierwszą bramkę z Lazio powinno się pokazywać niektórym grajkom żeby się uczyli! Zero kombinacji, niepotrzebnych sztuczek - wyłożył sobie piłkę na prawą nogę i grzmotnął po krótkim słupku. Bramkarz nie ma w takiej sytuacji nic do powiedzenia. Brawo!

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 22 wrz 2005, 10:09

czyzby znow sie wszystko zaczeło od Lazio :?: :roll:
Oby :D
Mecz przyjemny dla oka Milan wygrał zasłuzenie jedyne co mnie trocche denerwoje to nieskutecznosc naszych piłkarzy moze grali juz juz na luzie potem i stad te nie wykorzystane sytuacje.
Szkoda ze Ambro nie strzelił miał swietna okazje ładnie minał Oddo i niestety za wysoko bardzo dobry mecz w jego wykonaniu nie dziwie sie ze gra za Rino.
Kaladze i Seedorf nie zagrali zle ale mogli lepiej moze tylko dla tego ze rywal nie stwarzal zagrozenia :?:
Wydaje mi sie ze w Lazio grał tylko Oddo :lol: widoczny był brak Cesara i Peruzziego bo on to raczej nie doposcił do starty 2 bramki choc kto wie :roll:
Teraz czeka nas wyjazd do Treviso ktore w szybkim tempie zmierza do Serie B oczywiscie na własnym terenie moga byc grozni ale nie musza :D
Oczekuje takiej samej gry jak z Lazio tyle ze z lepsza skutecznoscia szczegolnie Shevy no i niech zagra Gila.
A moze atak Pippo - Gila :lol:

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 wrz 2005, 10:13

Janio to była akcja Shevchenki akurat wykorzystujace standardowy schemat zwodów :) hehe Czyli jeden na prawo i bomba :lol:

No Gianpaolo Pozzo (prezydent Udinese) i Vincenzo Iaqinta dali mercatomaniaka kolejny temat rzeka. Ale Milan ?? oby nie bo to by znaczyła ze Pippo wrócił. hmmm? jak odejdzie już styczniu to chyba do Romy. Ale pewnie duzo zalezy od Cassano :roll: A nie zdziwił bym sie jak by Viola wkorczyła w akcje.

Nie wiem czy wiecie ale ex-milanista (wypożyczony) do Violi, Rzeźnik Brocchi robi furore na Artemio Franchi. Na rok go oddali ale mam nadzieje ze Łysy zachowa sie dobrze i pozwoli mu pozostać (czyli sprzeda) jak Viola bedzie chciała kupić oczywiście :roll: bo ostatnie ich ruch z tymi wypożyczonymi były dziwne. Stanowi o sile Violetonych i znów zaczyna grać jak Rino czyli na maxa i do końca. :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”