Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 lis 2012, 10:30
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 03 lis 2012, 11:37
BartekTS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 03 lis 2012, 12:01
Wystarczyło 11 minutDarkman1948 pisze:Perth Glory - Newcastle Jets BTS @ 1,72 mecz jutro o 11:45
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 03 lis 2012, 12:59
Falbor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 lis 2012, 13:02
Początki byłyby bolesne ale intuicja na szczęście nie zawiodła i Houston z kursem 3,05 odrobili pierwszy wdupiony z przytupem kupon z nawiązką. Chyba już znamy odpowiedź dlaczego Harden odszedł z OKC, ten gość ma potencjał żeby być jedną z gwiazd ligi a nie stać w cieniu Duranta i Westbrooka. Imponujący występ.Morrow pisze:Gram za to Indianę. Bobcats to jeden z faworytów do tytułu najgorszej drużyny ligi, w zeszłym sezonie zarobili mi trochę kasy bo namiętnie grałem przeciwko nim i Toronto, zobaczymy jak będzie w tym. Pacers powinni być w czołówce Wschodu, powinni powieźć dziś ekipę z Charlotte.
Dołożę chyba do nich Boston. Niby stracili Allena ale koniec końców na tych wymianach mogą wyjść dobrze. Drużyna jeszcze się zgrywa, pościg za Miami się nie udał ale dziś powinni wygrać z Bucks. Zastanawiam się też nad Bulls, z Rosem czy bez jakoś sobie muszą radzić w tym sezonie, spadek jakości po stracie Derricka i kilku graczy z ławki będzie na pewno odczuwalny ale takich rywali jak Cavs powinni ogrywać i myślę nad triplem z Bostonem i Indianą.
Z szalonych typów, które chodzą mi po głowie myślę o Houston. Harden wejście do Rakiet miał imponujące, Lin też wyglądał dobrze. Logicznym jest, że ta drużyna w tym sezonie będzie się docierać i ciężko typować na co ich będzie stać na Zachodzie a dzisiejszy rywal Atlanta, mimo, że osłabiona stratą Johnsona do frajerów się nie zalicza szczególnie u siebie. Mimo wszystko jakaś część mnie chce to zagrać bo kurs 3,05 kusi.
Zagrałeś?F-Lamp pisze: Dziś z NBA do zagrania Miami, Indiana, Denver, Boston i wspomniani Clippers. Z bardziej ryzykownych typów Detroit i Utah
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 lis 2012, 13:09
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 lis 2012, 13:10
[k****].czeher pisze:gram na MU
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 lis 2012, 13:13
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 lis 2012, 13:18
Argumentacja? Widziałeś co ostatnio gramy? Dramat! X2, dla odważnych XDr.Football1 pisze:Valencia 1x - pewniak dnia. 1,43 lezy na ulicy.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 lis 2012, 13:20
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 03 lis 2012, 13:28
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 lis 2012, 13:50
Sybko siadło, nie ma coMorrow pisze:Na dziś myślę o Van Persie strzeli
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 lis 2012, 14:58
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 03 lis 2012, 15:39
rzeznik