Cały czas remisować nie będą. W dodatku u siebie są mocni.Dudek pisze:Juve jak dobrze pamiętam na ostatnie 9 meczów w europejskich pucharach ma 9 remisów.
Kupony:
A:
PSG - Dinamo Zagrzeb 1
Real Madryt - Borussia Dortmund 1
Juventus Turyn - Nordsjalland 1
Braga - Manchester United druga drużyna strzeli
Schalke - Arsenal pierwsza drużyna strzeli
STAWKA: 50 zł
B:
Dynamo Kijów - FC Porto obie drużyny strzelą
Olympiakos - Montpellier pierwsza drużyna strzeli
AC Milan - Malaga over 1.5
Manchester City - Ajax over 1.5
Valencia - BATE over 1.5
Bayern Monachium - Lille over 1.5
STAWKA: 50 zł
W pierwszym kuponie boję się o Real, ale nie chce mi się wierzyć w to, że przegrają u siebie lub zremisują... Dwa mecze bez zwycięstwa? Nie widzi mi się to, no po prostu nie widzi. PSG raczej powinno siąść, Juve tak samo. Manchester z Rooneyem, RvP, Hernandezem w ataku na bank coś strzelą. Schalke jest faworytem, mają wygrać, więc żeby wygrać trzeba strzelić.
Drugi kupon może trochę wariat, ale duże prawdopodobieństwo, że wejdzie. Najbardziej obawiam się meczu Dynamo z Porto. Olympiakos u siebie zawsze strzela. Milan - Malaga, kolejny mecz na 1:0? Raczej nie, tym bardziej, że u siebie Mediolańczycy ostatnio wygrali 5:1, może podtrzymają dobrą formę i też strzelą co najmniej 2 bramki. Malaga ostatnio traci bramki. W dodatku jeszcze ani jednej nie straciła, a są w LM po raz pierwszy w historii, ten sen dłużej nie będzie trwał. Valencia u siebie jak gra to bardzo często pada 2 bramki, lub więcej. Manchester City jeżeli chce marzyć jeszcze o awansie to spotkanie musi wygrać. W napadzie znakomici piłkarze, ostatnio w lidze 0:0, dlatego myślę, że w tym meczu wystrzelają się.
Co Wy na to? Wejdzie to, czy nie wejdzie?