FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1369

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 cze 2011, 10:30

MGiggs pisze:A teraz chce kupic wychowanka tego pobitego Angielskiego mistrza za 30 mln :wink: . Jesli Puyol jest wychowankiem Barcelony to Cesc i Rossi odpowiednio Arsenalu i Manchesteru,

a ty jestes synem ryana giggsa, masz zielone wlosy i antenke na glowie czyli wygladasz tak:
Obrazek

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 cze 2011, 10:39

Rkoeman jak zwykle kłamie. Nigdzie nie widać antenki na głowie.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 04 cze 2011, 11:23

Szkoda mi tego koemana. Non stop mija się z prawdą lub manipuluje faktami. Przecież ta zielona postać podpisana jest "PATRYKKNZ", a nie MGiggs. Swoją drogą Koeman moja propozycja spotkania się w Warszawie cały czas aktualna. Przypominam, że miałem powiedzieć Ci w twarz co myślę o Tobie i Barcelonie :D

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 04 cze 2011, 11:31

Marco_Van_Basten pisze:Swoją drogą Koeman moja propozycja spotkania się w Warszawie cały czas aktualna. Przypominam, że miałem powiedzieć Ci w twarz co myślę o Tobie i Barcelonie
No wreszcie cos sie ku.... dzieje. Lubi to!

Z chęcią mogę pełnić rolę bezstronnego obserwatora, który sporządzi relacje w celu zamieszczenia jej na kibice.net.

Jeśli będzie potrzebna mogę też zapewnić odpowiednie zaplecze, które uchroni przed zakłóceniem przebiegu/wyniku walki przez np. boix nois, czy też "sportowców" z Korony.

Dzieje się! :jupi:

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 04 cze 2011, 11:42

Koeman rok temu mnie straszył i od tej pory unika tego tematu. To po prostu marny internetowy napinacz, który czuje się mocny tylko na forum.

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 04 cze 2011, 12:07

Dr.Football1 pisze:Dzizas,pasza,ty naprawde jestes chorym czlowiekiem... Wczesniej myslalem,ze specjalnie chcesz z siebie zrobic pajaca,a ty tak na serio z tymi wiecej niz klubami ?

Mam mala prosbe. Moglbys te swoje wiekopomne masturbacje bazgrac na jakims innym forum ?
Szczymryj :D hehe, masturbacje Twoja stara

Jasne, że na serio z tym więcej niż klubem i nie widzę w tym nic chorego. To raczej Ty jesteś chory jak nie widzisz różnicy między Barcą a innymi klubami, nie widzisz różnicy w znaczeniu dla ludzi, co uosabia, różnicy w całej filozofii. Jak nie wiesz, to się nie wypowiadaj, bo pojęcie masz widać znikome.

A co do Busquetsa, to co to za marna prowokacja fana śnieżnobiałych? :haha:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 04 cze 2011, 13:01

Dzizas,pasza,ty naprawde jestes chorym czlowiekiem... Wczesniej myslalem,ze specjalnie chcesz z siebie zrobic pajaca,a ty tak na serio z tymi wiecej niz klubami ?

Mam mala prosbe. Moglbys te swoje wiekopomne masturbacje bazgrac na jakims innym forum ?
Ale co Cię w tym dziwi? Słownictwo paszy może nie jest cudowne, ale jego partnerów do dyskusji niestety lepsze nie jest, natomiast co do hasła "więcej niż klub" ma absolutną rację, przecież w tym haśle nie chodzi o poziom sportowy.
Naprawdę nie rozumiem, czego tu się można czepiać? Naprawdę aż tyle osób zazdrości Barcelonie poziomu sportowego? Po fanach ManU, zwłaszcza po finale LM, nie oczekiwałem niczego w tym temacie, ale że Ciebie też to będzie drażnić?

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 04 cze 2011, 13:06

Obrazek Obrazek

Mes que un club

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 cze 2011, 13:19

Tylko pamietajcie, ze rkoeman to kolega miguelainduraina, a ten z kolei koleguje sie z najwiekszym przestepca w Polsce - prywatnie kibicem Barcelony.

Pozdrowienia od piknika, interowca-internisty, lewaka i antybusquetsa. Eloszka!

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 cze 2011, 14:19

Wilmore jest manipulatorem to jest człowiek złej woli, kłamca.
natomiast co do hasła "więcej niż klub" ma absolutną rację, przecież w tym haśle nie chodzi o poziom sportowy.
A czy ja się odnosiłem do poziomu sportowego? Coś słabo uczą miłości do więcej niż klubu swoich wychowanków, skoro szybkie funaciaki są dla nich ważniejsze.
Naprawdę aż tyle osób zazdrości Barcelonie poziomu sportowego? Po fanach ManU, zwłaszcza po finale LM, nie oczekiwałem niczego w tym temacie, ale że Ciebie też to będzie drażnić?
A w którym momencie zazdrosze Barcie poziomi sportowego? Ile jeszcze w swoich postach mam napisać, że Barcelona gra genialne piłkę, żebyś w końcu przestał łżeć jak pies? Ale to jak z tymi pisowskimi sondażami z TVP, do dziś mimo, że trafiły wynik niemal idealnie, pewnie powiesz, że były zmanipulowane :mrgreen:

Co do aktualnego tematu to rzecz jasna teza o Busqetesie jest absurdalna. Sergi to świetny piłkarz i pisanie o jakiś tam powiązaniach z ojcem to jakiś debilizm. To, że jest marną aktorzyną również nie przekreśla jego wspaniałej klasy piłkarskiej.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 04 cze 2011, 14:19

Babel pisze:Tylko pamietajcie, ze rkoeman to kolega miguelainduraina, a ten z kolei koleguje sie z najwiekszym przestepca w Polsce - prywatnie kibicem Barcelony.

Pozdrowienia od piknika, interowca-internisty, lewaka i antybusquetsa. Eloszka!
o ku***a co za imbecyl :haha:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 cze 2011, 14:27

Słonko drogie, nie pisalem do Ciebie tylko dla Franza, którego lubie i nie chce zeby stala mu sie krzywda z rak Twoich kolegow - przestepców. Imbecylem jest ktos kto straszy ludzi na forum swoimi rzekomymi kolegami, Ty i koeman sie pieknie wpisaliscie w ten nowy zwyczaj tego forum. Zdaj sobie wreszcie sprawe, ze nie ma nikogo nizej od was na tej stronie. Wtedy moze przestaniesz tu pisac, co bedzie moim sukcesem jako moderatora.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 cze 2011, 15:46

Marco_Van_Basten pisze:Szkoda mi tego koemana. Non stop mija się z prawdą lub manipuluje faktami. Przecież ta zielona postać podpisana jest "PATRYKKNZ", a nie MGiggs. Swoją drogą Koeman moja propozycja spotkania się w Warszawie cały czas aktualna. Przypominam, że miałem powiedzieć Ci w twarz co myślę o Tobie i Barcelonie :D
w kazdej chwili zapraszam. kazdy kto chce sie dowiedziec wie gdzie bywam i ogladam mecze barcelony

jakos cie tam nie widzialem.

chcesz to przyjdz, powiedz co ci lezy na sercu i oczekuj reakcji badz nie

proste

tyle ze ja nie o tym - ja o debilizmach na temat sergio b. czyli o jednym z najlepszych na swiecie

ps - babel, nie badz smieszny :) wiem ze bycie moderatorem to twoj najwiekszy i jedyny sukces w zyciu ale nie martw sie. nie dam ci powodu do zbanowania mnie i bedziesz musial zgrzytac zebami z bezsilnosci gdy punktuje brednie niektorych

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 04 cze 2011, 16:17

rkoeman dzisiaj nic kabaretowa w Sopocie, sprawdź czy Cię tam nie ma.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2322
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 cze 2011, 16:20

Ale panowie naprawde nie ma sensu tu się pieprzyć, zostawcie rkoemana i miguela w spokoju, po uj się kłócić, bezsensowna ta dyskusja. :|

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”