Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 02 kwie 2012, 19:55
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 02 kwie 2012, 22:14
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 02 kwie 2012, 22:23
Dle mnie pilka nozna to nie tylko gra i sport. Ja lubie te kontrowersje, dyskusje, zlosliwosci, chamskie zachowania, niuznane badz uznane gole, ktore podnosza mi cisnienie. Ten sport nie pasjonuje mnie tylko w tym jednowymiarowym czysto spotrowym uczciwym wydaniu, bo lubie przezywac takze te kontrowersje, ktore dla mnie sa razem ze sportowa rywalizacja tworza swoiste jing jang.Chlopaczek pisze:Nudno? Esencja pilki nie sa bledy sedziowskie. Nie wlaczam meczu poniewaz chce sie "rozerwac" ogladajac jak wyniki spotkan sa wypaczane. Naprawde nie moge pojac Twojego toku rozumowania Ozdobny. Jeszcze ten tekst ze pilka nozna idealnie odzwierciedla zycie. Ok zycie nie jest sprawiedliwe nie wszyscy dostaja po rowno ale nie przesadzajmy ze kibice za to kochaja pilke poniewaz tam podobnie jak w zyciu tez moga doswiadczyc niesprawiedliwosci. Jak bede chcial w tv obejrzec imitacje zycia to wlacze sobie "Klan".Ozdobny pisze: Zawsze sa plusy i minusy. Musi byc jednak rownowaga, bo jak jeden element zostanie wyeliminowany z tego sportu to bedzie nudno.
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 kwie 2012, 22:44
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 02 kwie 2012, 23:49
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 kwie 2012, 0:13
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 03 kwie 2012, 1:12
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 03 kwie 2012, 8:14
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 03 kwie 2012, 11:39
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 kwie 2012, 12:54
Tak to jest swietny argument starszych panow ktorzy decyduja o wspolczesnej pilce noznej. Zostawmy wszystko tak jak jest nawet jezeli czesto rozstrzygniecia sa nieuczciwe w imie uczciwego podzialu tych nieuczciwych rozstrzygniec dla wszystkich.Babel pisze:UEFA czy FIFA bede zrzucac wszystko na to, ze pewne systemy sa kosztowne i nie wszystkie zwiazki w Europie czy na świecie beda w stanie wprowadzic go w pierwszej czy drugiej lidze, a przeciez kazdy powinien miec taka sama mozliwosc korzystanie z udogodnien zarówno w rozgrywkach ligowych np. Mołdawii jak i w Anglii, tak samo pozniej podczas meczu miedzy tymi reprezentacjami. Wydaje sie, ze koszty jednego dodatkowego arbitra i dobrej klasy telewizora nie przekrocza mozliwosci zwiazkow.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 03 kwie 2012, 13:00
ZaejbiścieCassano może już grać
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 03 kwie 2012, 15:19
A teraz zapytam Ciebie jako zwolennika uczczciwego futbolu co zrobisz w memencie, gdy dzis wieczorem Milan po bramce ze spalonego wyeliminuje Barcelone? Bedziesz sie cieszy? Moze nawet napiszesz na forum, ze jestes zniesmaczony takim zwyciestwem Milanu, ale w glebi duszy bedziesz odczuwal radosc z takiego stanu rzeczy. Dlaczego wiec chcesz zmienic obecna forme futbolu zawierajaca bledy i kontrowersje skoro tak naprawde go akceptujesz ze wszystkimi wadami? Futbol daje i odbiera. Mam ogromna nadzieje, ze tak pozostanie.Chlopaczek pisze:Tak to jest swietny argument starszych panow ktorzy decyduja o wspolczesnej pilce noznej. Zostawmy wszystko tak jak jest nawet jezeli czesto rozstrzygniecia sa nieuczciwe w imie uczciwego podzialu tych nieuczciwych rozstrzygniec dla wszystkich.Babel pisze:UEFA czy FIFA bede zrzucac wszystko na to, ze pewne systemy sa kosztowne i nie wszystkie zwiazki w Europie czy na świecie beda w stanie wprowadzic go w pierwszej czy drugiej lidze, a przeciez kazdy powinien miec taka sama mozliwosc korzystanie z udogodnien zarówno w rozgrywkach ligowych np. Mołdawii jak i w Anglii, tak samo pozniej podczas meczu miedzy tymi reprezentacjami. Wydaje sie, ze koszty jednego dodatkowego arbitra i dobrej klasy telewizora nie przekrocza mozliwosci zwiazkow.
Z Cassano swietna wiadomosc
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 kwie 2012, 15:24
Ozdobny... argument zupelnie od czapy.Ozdobny pisze:A teraz zapytam Ciebie jako zwolennika uczczciwego futbolu co zrobisz w memencie, gdy dzis wieczorem Milan po bramce ze spalonego wyeliminuje Barcelone? Bedziesz sie cieszy? Moze nawet napiszesz na forum, ze jestes zniesmaczony takim zwyciestwem Milanu, ale w glebi duszy bedziesz odczuwal radosc z takiego stanu rzeczy. Dlaczego wiec chcesz zmienic obecna forme futbolu zawierajaca bledy i kontrowersje skoro tak naprawde go akceptujesz ze wszystkimi wadami? Futbol daje i odbiera. Mam ogromna nadzieje, ze tak pozostanie.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 03 kwie 2012, 15:36
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 kwie 2012, 15:43
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio