Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 03 wrz 2006, 10:34
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 wrz 2006, 10:39
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 wrz 2006, 11:10
Tyle tylko, że w przypadku Włochów to wypadek przy pracy. Jeśli mówimy o porażce Polaków, to nie ma w tym żadnego przypadku. We Włoszech można rozważać, dlaczego ich reprezentacja przegrała w dużo słabszym od siebie rywalem. W Polacy przegrali z wyraźnie(przynajmniej wczoraj) lepszym od siebie rywalem. Włosi mają nadzieję, że po małych korektach w składzie znów zaczną grać wielką piłkę. U nas na to nadziei być nie powinno. Bo we Włoszech już widać wielu następców obecnych gwiazd(mistrzów świata), a u nas następców tych przeciętnych kopaczy nawet ciężko znaleźć. We Włoszech są środki,aby sytuację naprawić. U nas nikomu na górze nie chce się nic ruszyć. I nie widać światełka w beznadziejnym tunelu...Chyba, że za takiego upatrywaćw młodych chłopakach z Polski, wyjeżdżających,aby się szkolić na Zachodzie(albo i na Wschodzie - bo chociażby w Rosji, czy na Ukrainie są o niebo lepsze warunki ku temu). Tylko czy o to w tym wszystkim chodzi?AnYa pisze:Moze to i lepiej ze pozbawili nas zludzen juz na samym poczatku bo po co mamy sie ludzicAle mysle ze nie tylko Polacy zawiedli,we Wloszech kibice sa rownie rozczarowani. Czekajmy na mecz z Serbia,nie jest powiedziane ze przegramy wszystko po kolei
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 03 wrz 2006, 11:41
slawinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 03 wrz 2006, 12:52
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 03 wrz 2006, 12:59
Głowacki najgorszy na boisku ?j1mmy pisze:PJeśli chodzi zaś o Głowackiego to dla mnie był wczoraj najgorszy zawodnik na boisku, zawinił przy obydwu bramkach i jak dla mnie nie powinno być dla niego miejsca w kadrze.
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 03 wrz 2006, 13:02
j1mmy pisze:Jeśli chodzi zaś o Głowackiego to dla mnie był wczoraj najgorszy zawodnik na boisku, zawinił przy obydwu bramkach i jak dla mnie nie powinno być dla niego miejsca w kadrze
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 03 wrz 2006, 13:17
To już nie chodzi o samą porażkę, tylko o styl w jakim daliśmy wczoraj ciała. Można przegrać po walce i po zacietym spotkaniu, a to co pokazali nasi piłkarze to była kompromitacja. Nawet nie widziałem, żeby ktoś się specjalnie starał i chciał poderwać zespół do walki. Nie mamy lidera z prawdziwego zdarzenie i to widać na boisko. Z całym szacunkiem do Maćka Żurawskiego, to jak na mój gust marny z niego kapitan i przywódca zespołu.slawinho pisze:rac z Finlandią to wstyd
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 wrz 2006, 13:44
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 03 wrz 2006, 13:59
TS borys IFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 wrz 2006, 14:42
Jestes pewny, ze nia miał zadnego dobrego na skrzydło czy do przodu. Ja zapamietałem troche inaczej. Wydaje mi sie takze, ze to własnie on rozegrał z klepki pilke do Ebiego i wybiegł na akcje 2vs.2 tylko szkoda, ze Ebi jak to on zaczął dryblowac i stracil jak dzieciak pilke.....deltinho pisze:Z Garguła nie należy przesadzać, bo tylko zrobi mu sie krzywdę. On nie zbawi naszej reprezentacji. Strzelił bardzo ładną bramke i chwała mu za to. Ale przez 20 min jakie był na boisku nie miał ani jednego dobrego (nie mówię nawet o jakims kluczowym) podania do przodu, czy na skrzydło. Dlatego proszę w następnym meczu nie spodziewać się po nim cudów bo znów będzie rwanie włosów i spalimy chłopaka.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 03 wrz 2006, 14:56
Tak jestem pewien. Nie mówię o podaniu na 5 metrów (choć takie też może być kluczowe, jak obrona gra wysoko, albo siedzi sie na polu karnym przeciwnika) ale takim na 25. A takiego podania Garguły nie było - takie piły posłał parę razy na Jelenia wracający się Żuraw.Messi E2 Ronaldinho pisze:
Jestes pewny, ze nia miał zadnego dobrego na skrzydło czy do przodu. Ja zapamietałem troche inaczej. Wydaje mi sie takze, ze to własnie on rozegrał z klepki pilke do Ebiego i wybiegł na akcje 2vs.2 tylko szkoda, ze Ebi jak to on zaczął dryblowac i stracil jak dzieciak pilke.....
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 03 wrz 2006, 21:52
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 wrz 2006, 21:56
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 03 wrz 2006, 22:00
wianuch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio