Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 07 kwie 2026, 22:49
Samuraj

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 07 kwie 2026, 22:52
Typowo bramkarsko tak ale ja patrzę na Neuera jak na miks bramkarza i libero. Tutaj zrobil niesamowita robotę pokazując że bramkarz moze byc 1 rozgrywającym
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 07 kwie 2026, 22:55
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 07 kwie 2026, 22:55
Bernabeu2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 07 kwie 2026, 22:56
Dzisiaj Neuer takim był rozgrywającym, że na początku dał 3 prezenty piłkarzom Realu z rzędu. Lepiej żeby to on nie rozgrywał.Eyesmon pisze: ↑07 kwie 2026, 22:52Typowo bramkarsko tak ale ja patrzę na Neuera jak na miks bramkarza i libero. Tutaj zrobil niesamowita robotę pokazując że bramkarz moze byc 1 rozgrywającym
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 07 kwie 2026, 22:57
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 kwie 2026, 22:58
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 07 kwie 2026, 23:00
No ale ja mówiłem o całokształcie;)Samuraj pisze: ↑07 kwie 2026, 22:56Dzisiaj Neuer takim był rozgrywającym, że na początku dał 3 prezenty piłkarzom Realu z rzędu. Lepiej żeby to on nie rozgrywał.
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 07 kwie 2026, 23:06
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 07 kwie 2026, 23:06
Owszem, teraz tak jest i sami kibice Bayernu przyznają, że lepiej piłkę rozgrywa Urbig. Ale tak jak twierdzi Eyesmon, to Neuer wprowadził taki styl gry bramkarza i w swoim czasie rozgrywał lepiej od niejednego pomocnika. A teraz ma 40 lat, za sobą kilka kontuzji, w tyn dwa razy złamana kość śródstopia, co groziło mu nawet końcem kariery, więc cudów nie można już po nim oczekiwać. A i tak jest dzisiaj dla mnie Man of the MatchSamuraj pisze: ↑07 kwie 2026, 22:56Dzisiaj Neuer takim był rozgrywającym, że na początku dał 3 prezenty piłkarzom Realu z rzędu. Lepiej żeby to on nie rozgrywał.
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 07 kwie 2026, 23:43
imo troche za miekkie na karnego. ale jedno jest pewne - carreras podglada na treningach carvajala. niektorzy pilkarze maja swoje markowe zagranie, zizou mial rulete, querasema falsza, no a carvajal ma wlasnie takie pchniecie rywala w polu karnym bez walki o pilke. doslownie cala kariere bez konsekwencji sobie tak przewraca rywali
moody
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 08 kwie 2026, 8:08
To samo, też uważam że nr 1. To chyba jedyny bramkarz jakim miałem podjarke. I nie chodzi tylko o rozgrywanie ale fenomenalne obrony też miał. Wystarczy puścić skróty LM z czasów jak grał w Schalke. Zdecydowana jedynka.Eyesmon pisze: ↑07 kwie 2026, 22:52Typowo bramkarsko tak ale ja patrzę na Neuera jak na miks bramkarza i libero. Tutaj zrobil niesamowita robotę pokazując że bramkarz moze byc 1 rozgrywającym
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 15 kwie 2026, 21:01
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 15 kwie 2026, 21:03
HMK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio