Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 23 paź 2005, 18:16
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 paź 2005, 13:48
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 paź 2005, 17:22
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 26 paź 2005, 17:23
Hawaii 96

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 paź 2005, 19:23
zgadzam sie z RoRo milan niech sobie poszuka nowego stadionu ale z drugiej strony te derby od zawsze były rozgrywane na San Siro i dziwne by to było jesli oba kluby grały by poza nim jednak sami pomyslmy jesli juz ktos chce zrezygnowac to niech to zrobi Milan bo oba kluby nie zrezygnuja moge sie załozyc bo niby po co miałby wtedy ten stadion istniec ? rozwalic go nie rozwala bo to jedna z historii piłki noznej niech Massimo jakiego sponsora oprócz Pirelli znajdzie który wyłozy kase na nowa murawe i przebudowanie stadionu ja sobie nie wyobrazam aby mój ukochany klub nie grał na San SiroRoRo pisze:Wystarczyloby wydac troche milionow na modernizacje, kopnac w dupe Milan zeby sobie szukal nowego stadionu i pozostac u Siebie. Ja bym tak chcial ,ale wiem ze pewnie zrobia inaczej. No zobaczymy jak to bedzie
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 26 paź 2005, 20:23
Hawaii 96 pisze:nie wyobrażam sobie meczu AC Milan-Inter Mediolan bez San Siro
Dombroś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 paź 2005, 21:56
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 26 paź 2005, 22:07
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 paź 2005, 22:10
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 paź 2005, 22:14
niech sobie wracaja do gry szkoda ze spali pierwsza połowe !! Mancio WON !!Dombroś pisze:IIIIIII......prosze państwa Inter chyba powoli wraca do gry Już 3-2 Adriano po raz drugi
pomarzyc sobie mozeszToudinho pisze:No Adriano strzela nawet szkoda ze to ostatni jego sezon we wlooszech mam nadzieje ze w sierpniu zawita na Bernabeu
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 paź 2005, 22:17
Ale to calkiem mozliwe marzenie. Inter ma dlugi, ma Adriano którego chce Perez...Perez ma pieniądze,a i ulgowo dał wam...Figo, Solariego i Samuela... dozuci Helguere lub Salgado troszke monety i Adriano, na Bernabeu...coco pisze:Toudinho napisał:
No Adriano strzela nawet szkoda ze to ostatni jego sezon we wlooszech mam nadzieje ze w sierpniu zawita na Bernabeu
pomarzyc sobie mozesz
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 paź 2005, 22:20
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 paź 2005, 22:22
to nie jest realne powiedz mi za niby kogo ma tam grac ? za ronaldo który jest chyba narazie najlepszy tam za raula ? symbol realu ? czy za robinho ? niesamowitego chłopaka ? bo ja nie wiem chyba ze go na obronie z woodgeatem wystawi a przeciez real chce jeszcze forlana van nisterloya i pewnie jeszcze z 10 innych napastnikówToudinho pisze:Ale to calkiem mozliwe marzenie. Inter ma dlugi, ma Adriano którego chce Perez...Perez ma pieniądze,a i ulgowo dał wam...Figo, Solariego i Samuela... dozuci Helguere lub Salgado troszke monety i Adriano, na Bernabeu...
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 26 paź 2005, 22:25
cloner czytaj całe posty a nie tylko końcówki.... Wyraźnie jest napisane że Inter powraca do gry, a po za tym nie jest napisane że dla 3-2 Interu tylko że już 3-2. A z resztą jak byś przeczytał posta od początku to widział byś że napisałem kto strzlił bramki i choćby po tym mogłeś wywnioskować że gol Adriano dla Interu jest golem zmniejszającym różniecę goli...cloner pisze:ja proponuje bana dla Dombrosia za wprowadzanie uzytkownikow w blad
wchodze tutaj, czytam 3-2 dla Interu, juz 2.gol Adriano, mysle sobie - pieknie, lepiej byc nie moze juz sie balem, ze mi kupon spieprza,
wchodze sobie na goalzz.com, a tu zonk, jest 3-2, ale dla Romy
Dombros : naucz sie, najpierw podaje sie liczbe strzelonych goli przez gospodarzy, pozniej przez gosci
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 paź 2005, 22:26
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio