Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 138

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 23 paź 2005, 18:16

a tak patrzac obiektywnie to powiedzcie mi jak grał Wome Figo i Recoba bo znowu niestety nie mogłem zobaczyc w akcji mojego ukochanego klubu :?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 paź 2005, 13:48

Władze klubów włoskiej ekstraklasy piłkarskiej - AC Milanu i Interu Mediolan, zapowiedziały zamiar opuszczenia słynnego stadionu San Siro, na którym obie drużyny rozgrywają swoje mecze.

"Na chwilę obecną rocznie na stadionie zarabiamy około 22 milionów euro. Manchester United zarabia około 120 milionów, a nowy stadion Bayernu Monachium przynosi 52 miliony. Nie jesteśmy więc w stanie konkurować z czołowymi klubami Europy" - przyznał wiceprezes AC Milanu Adriano Galliani.

"San Siro ma zaledwie 15 ekskluzywnych pomieszczeń dla vipów, a nowoczesne obiekty mają ich po 150. By generować duże wpływy trzeba posiadać obiekt, który spełnia współczesne standardy" - dodał Galliani i potwierdził, że jego klub będzie chciał wybudować nowy stadion na obrzeżach miasta.

Podobne plany wyraził także prezes Interu Giacinto Facchetti.

Święte Derby bez San Siro :?: :roll: niestety możliwe ... :( Swoją drogą jeśli nie chcemy odstawać od najlepszych to trzeba iść z duchem czasu

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 paź 2005, 17:22

No faktem jest ze z San Siro to powoli sie cmentarz robil, murawa nie byla najlepszej jakosci, wogole grunt nie byl przedni. No ale reszte daloby sie chyba naprawic no nie ?? Praktycznie to dobudowaloby sie jedno skrzydlo i tam te pokoje dla vipow wybudowalo, jakos to by poszlo bo jak mowi przyslowie, dla chcacego nic trudnego :wink: Wystarczyloby wydac troche milionow na modernizacje, kopnac w dupe Milan zeby sobie szukal nowego stadionu i pozostac u Siebie. Ja bym tak chcial ,ale wiem ze pewnie zrobia inaczej. No zobaczymy jak to bedzie :wink:

POZDRO
Ostatnio zmieniony 26 paź 2005, 17:27 przez RoRo, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 26 paź 2005, 17:23

dla mnie San Siro to jeden z najlepszy stadionów świata i nie wyobrażam sobie meczu AC Milan-Inter Mediolan bez San Siro :D

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 paź 2005, 19:23

RoRo pisze:Wystarczyloby wydac troche milionow na modernizacje, kopnac w dupe Milan zeby sobie szukal nowego stadionu i pozostac u Siebie. Ja bym tak chcial ,ale wiem ze pewnie zrobia inaczej. No zobaczymy jak to bedzie
zgadzam sie z RoRo milan niech sobie poszuka nowego stadionu ale z drugiej strony te derby od zawsze były rozgrywane na San Siro i dziwne by to było jesli oba kluby grały by poza nim jednak sami pomyslmy jesli juz ktos chce zrezygnowac to niech to zrobi Milan bo oba kluby nie zrezygnuja moge sie załozyc bo niby po co miałby wtedy ten stadion istniec ? rozwalic go nie rozwala bo to jedna z historii piłki noznej niech Massimo jakiego sponsora oprócz Pirelli znajdzie który wyłozy kase na nowa murawe i przebudowanie stadionu ja sobie nie wyobrazam aby mój ukochany klub nie grał na San Siro

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 26 paź 2005, 20:23

Hawaii 96 pisze:nie wyobrażam sobie meczu AC Milan-Inter Mediolan bez San Siro

Czy stadion zostanie w posiadaniu Milanu cz Interu (wolałbym Interu) to i tak jeden z meczu będzoe się odbywał na stdionie San Siro :D .
RoRo Milan pewnie chce tak samo zrobić z Interem :evil: .
A od czego to zależy czyj będzie stadion?? (jeżeli zespoły też będą chciały oddzielnego stadionu). Odbędzie sie licytacja??
San Siro jest dobrze funkcjonującym stadionem i potrzebne są tylko drobne korekty. Takie co sezonowe typu wymiana murawy itd.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 paź 2005, 21:56

poraz kolejny świetny taktyk Mancio wystawia swoich pupili którzy sa w beznadziejnej formie co ten favalli robi na boisku !! ? niehc zrobi przysługe i zakonczy kariere to bedzie nasz najwieksze wzmocnienie w tym mercato 0-3 naprawde jak narazie niezły wynik nawet jesli sie uda Interowi chociaz zremisowac to jestem za dymisja manciniego nie bede juz dłuzej wmawiał sobie ze moze w nastepnej kolece bedzie lepiej i ze ciagle musza isc ta sama droga juz mam tego powyzej uszu Mancini WON z Interu na taktyce nie zna sie wogule fakt faktem cos z tej druzyny zrobił ale na wiecej go nie stac nie ma wiedzy jak zrobic z tego co ma maszyne do wygrywania jestem przekonany ze gdyby Mourinho trenował Inter to bylibysmy na 1 miejscu z takim składem jak ma Inter mozna by wygrac wszystko

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 26 paź 2005, 22:07

No i Maczina Inter znowu się zacieła.... Coś znowu nie tak, Mancini znów zaczął roszady w składzie ale jest 3-1 dla Romy :płacze: Dla Inter honor obronił Adriano.... Dla Romy Montella i Totti(2x).... Mecz też dość ostry i zacięty, dużo żółtych kartek..Materazzi ,Samuel :arrow: Inter oraz Chivu,Mancini,Donieber :arrow: Roma...

IIIIIII......prosze państwa Inter chyba powoli wraca do gry :!: Już 3-2 Adriano po raz drugi :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 paź 2005, 22:10

No Adriano strzela nawet szkoda ze to ostatni jego sezon we wlooszech mam nadzieje ze w sierpniu zawita na Bernabeu :wink: :P :lol: 8)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 paź 2005, 22:14

Dombroś pisze:IIIIIII......prosze państwa Inter chyba powoli wraca do gry Już 3-2 Adriano po raz drugi
niech sobie wracaja do gry szkoda ze spali pierwsza połowe !! Mancio WON !!
Toudinho pisze:No Adriano strzela nawet szkoda ze to ostatni jego sezon we wlooszech mam nadzieje ze w sierpniu zawita na Bernabeu
pomarzyc sobie mozesz :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 paź 2005, 22:17

coco pisze:Toudinho napisał:
No Adriano strzela nawet szkoda ze to ostatni jego sezon we wlooszech mam nadzieje ze w sierpniu zawita na Bernabeu

pomarzyc sobie mozesz
Ale to calkiem mozliwe marzenie. Inter ma dlugi, ma Adriano którego chce Perez...Perez ma pieniądze,a i ulgowo dał wam...Figo, Solariego i Samuela... dozuci Helguere lub Salgado troszke monety i Adriano, na Bernabeu...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8730
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 paź 2005, 22:20

ja proponuje bana dla Dombrosia za wprowadzanie uzytkownikow w blad :!:

wchodze tutaj, czytam 3-2 dla Interu, juz 2.gol Adriano, mysle sobie - pieknie, lepiej byc nie moze :) juz sie balem, ze mi kupon spieprza,
wchodze sobie na goalzz.com, a tu zonk, jest 3-2, ale dla Romy :evil:

Dombros : naucz sie, najpierw podaje sie liczbe strzelonych goli przez gospodarzy, pozniej przez gosci :!:

pozdro (z wyjatkiem Dombrosia)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 paź 2005, 22:22

Toudinho pisze:Ale to calkiem mozliwe marzenie. Inter ma dlugi, ma Adriano którego chce Perez...Perez ma pieniądze,a i ulgowo dał wam...Figo, Solariego i Samuela... dozuci Helguere lub Salgado troszke monety i Adriano, na Bernabeu...
to nie jest realne powiedz mi za niby kogo ma tam grac ? za ronaldo który jest chyba narazie najlepszy tam za raula ? symbol realu ? czy za robinho ? niesamowitego chłopaka ? bo ja nie wiem chyba ze go na obronie z woodgeatem wystawi a przeciez real chce jeszcze forlana van nisterloya i pewnie jeszcze z 10 innych napastników

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 26 paź 2005, 22:25

cloner pisze:ja proponuje bana dla Dombrosia za wprowadzanie uzytkownikow w blad

wchodze tutaj, czytam 3-2 dla Interu, juz 2.gol Adriano, mysle sobie - pieknie, lepiej byc nie moze juz sie balem, ze mi kupon spieprza,
wchodze sobie na goalzz.com, a tu zonk, jest 3-2, ale dla Romy

Dombros : naucz sie, najpierw podaje sie liczbe strzelonych goli przez gospodarzy, pozniej przez gosci
cloner czytaj całe posty a nie tylko końcówki.... Wyraźnie jest napisane że Inter powraca do gry, a po za tym nie jest napisane że dla 3-2 Interu tylko że już 3-2. A z resztą jak byś przeczytał posta od początku to widział byś że napisałem kto strzlił bramki i choćby po tym mogłeś wywnioskować że gol Adriano dla Interu jest golem zmniejszającym różniecę goli...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 paź 2005, 22:26

Jak nie Realne. Ronaldo lada dzien stuknie 30, tak samo z Raulem, Robinho dupeczka przyrosnie do lawki do puki nei zacznei zachwycać lub bedzie gral w pomocy, Adriano to całkiem Realna opcja bo Lux go chce, Perez pragnie. A ulubiona taxa Luxa to 4:3:3 wiec Raul-Ronaldio-Adriano :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”