Real Madryt (zbiorczy) - Strona 138

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 wrz 2005, 19:25

z tego co wiem to Portillo został wypożyczony do Club Brugge wię chyba mamy małe problemik z napastnikami Wink

ooooooooo Real ma problemy z napastnikami :shock: :twisted: nie możliwe :shock: naprawdę nie wierzyłem, że kiedykolwiek to usłyszę :shock: codziennie człowiek poznaje nowe rzeczy...przyswaja nowe informacje :lol: Real i problem z napsatnikiami....niemożliwe :lol:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 wrz 2005, 19:40

Real nie ma problemów z napastnikami ;]. Real ma Soldado :lol: . Żartuje oczywiście, ale jesli naprawde z Lyonem będzie mógł zagrać tylko Robinho, to njaprawdopodoniej w ataku zagra Soldado, który w przed sezonowych meczach grał bardzo dobreze i kika bramek strzelił...ale raczej Raul będzie mógł grać, a przypominam, że Baptista również może grać w ataku ;]. Ja nie widze problemu :wink:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 11 wrz 2005, 20:45

troche źle napisałem.Mamy w razie czego Soladado Raula Robinho Baptiste więc o napastników nie mamy się co martwić.Ciekawi mnie czy od pierwszysch minut zagra Ramos i czy w końcu zobaczymy Woodgate'a który podobno jest już w pełni sił.Na szczęsci mecz będzie pokazywany w TVP więc będziemy mieli przyjemność wszystko zobaczyć :wink:

pilka
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilka » 12 wrz 2005, 11:06

Jest to jedyny w Hiszpanii klub ktoremu kibicuje denerwuje mnie troche to że Guti sie marnuje siedząc na ławce on jest swietnym zawodnikiem i nie zasługuje siedziec na ławce przez całe zycie powinien za wszelką cene zmienić klub ale widac jak jest do Realu przywiązany nie ma sie co dziwic ten klub go wychował

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 12 wrz 2005, 11:10

Mam nadzieje ze królewscy pokażą w końcu w meczu z Lyonem swój Królewski charakter :D. Tak jak napisał Ultras-Sur wydaje mi sie, że o napastników nie ma się co martwić... bardziej zastanawiałaby mnie sytuacja z obroną...Jestem ciekaw (jak zapewne reszta forumowiczów) jak zaprezentują się Woodgate oraz Ramos jeśli wogoole zagrają. Szczególnie interesuje mnie ten drugi ponieważ nigdy chyba jescze nie widziałem tak młodego obrońcy w LM :p i to w takim klubie jakim jest Real Madryt !!

Hala Madrid :!: :!:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 wrz 2005, 12:53

Roomeczek pisze:nigdy chyba jescze nie widziałem tak młodego obrońcy w LM
a widziałeś mecze z kapitalnym(jak dla mnie) Kompany'm? ten to dopiero skubrany dobrze gra ;]

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 12 wrz 2005, 16:26

Cała kadra na mecz z Lyonem:

Bramkarze:
Casillas, Diego López

Obrońcy:
Salgado, Helguera, Roberto Carlos, Sergio Ramos, Mejía, Woodgate, Pavón, Diogo, Raúl Bravo

Pomocnicy:
Gravesen, Guti, Pablo García, Baptista, De la Red, Beckham

Napastnicy:
Raúl, Robinho, Soldado
O to kadra a jednak jest Soldado

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 wrz 2005, 17:16

bagg pisze:
Roomeczek pisze:nigdy chyba jescze nie widziałem tak młodego obrońcy w LM
a widziałeś mecze z kapitalnym(jak dla mnie) Kompany'm? ten to dopiero skubrany dobrze gra ;]
hehe :D jak mogl widzies, skoro to jakis nowy kibic pilki noznej :D
z profilu wynika, ze lat ma 16, jednakze nie wyglada na takiego (w przeciwienstwie do Ciebie Bagg) ;)

a Real jutro musi zremisowac ;) (tak typuje), najlepiej jeszcze zeby byl under 2.5 :D

pozdro

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 12 wrz 2005, 17:25

Toudinho pisze:Teraz mecz z Lyonem i...będzie bardzo cięzko Ronaldo i Zidane na 100% nie zagrają oprócz tego niepewny jest występ...Beckhsa, który wczoraj msial opószczać plac gry z grymasem bolu na twarzy (mięsien trojglowy)...a wiec wypadaja nam z druzyny kluczowi gracze...Równiez występ Raula jest niepewny...wiec Portillo bedzie mogl udowodnić na co go stać...

człowieku Portillo raczej nie zagra w tym meczu ponieważ został wypożyczony do Fc Brugge :wink: . a co do składu to moim zdaniem wyjdą w takim.

----------------------Casillas----------------------------
---------------Ramos----------Helguera------------
----Salgado-------------------------------Carlos------
-------------------------Gravesen-----------------------
-------------------------------------------------------------
-------Beckham--------Baptista---------Guti----------
-------------------------------------------------------------
-------------------Raul---------Robinho---------------

co do woodgate to wątpie aby wyszedł w pierwszej jedenastce.
Ramos raczej wyjdzie, bo wszyscy słyszeli o ostatnim świetnym występie Paco Pavona.... :wink: w obwodzie jest jeszcze młodziutki Soldado (zapewne zmieni Raula), de la red (wejdzie za becksa) będzie dobrze dzieciaki ELO

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 12 wrz 2005, 17:56

Woodgate'a nie wypuści trener w pierwszym sqadzie raczej na pewno, a w tym meczu pewnie za Pavona wejdzie Ramos to sqadu wiadomo z jakich przyczyn, a szkoda, że Zidane i Ronaldo nie zagrają na 100%, ale z rezerw powołał Soldado i De la Reda, więc jak wejdą to będą chcieli się pokazać i dadzą z siebie wszystko. Beckham też coś tam narzeka, ale pewnie i tak zagra i Raul też powinien zagrać. Osobiście mam nadzieję, że jak zagra Guti to pokaże coś wielkiego, bo w ostatnim meczu nie spisał się za dobrze...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 wrz 2005, 19:36

Guti w ostatnim meczu grał chałe...to nie ejst ten pilkarz który na turnee byl jednym z najlepszych graczy...A szkoda bo kiedy od niego tzreba wymagac to gra chale :? Osobiście wolałbym aby Robinho zagrał na lewej, Baptista w środku i od pierwszych min Soldado z Raulem...ale pewnie tak niebedzie...

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 12 wrz 2005, 21:31

Beckham też coś tam narzeka, ale pewnie i tak zagra
Chyba zagra, ale nie jest to pewne. Mial duze problemy na ostatnim meczu. Jak zszedl z boiska to mu z bulu lzy polecialy. Dzisiaj trenowal sam, wiec nie bedziemy wiedziec czy zagra az do ostatniej chwili.
Guti to jest dobry pilkarz, ale wie ze nie bedzie mial tak latwo zeby grac w pierwszej 11. Luksemburgo dal mu szanse w meczu z Celta, ale nie pokazal nic nadzwyczajnego.
W meczu przeciwko Lyon najbardziej stawiam na Robinha i Baptiste. Wolalbym tez zeby Raul zagral w podstawowym skladzie, a nie w rezerwie tak jak to byo z Celta.

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 12 wrz 2005, 22:45

czy ktoś może mi napisać jakim ustawieniem grał real z celtą. nie chodzi mi tutaj o napisanie kto grał w pierwszej 11 tylko o to kto na jakiej pozycji np. że baptista na środku. z góry dziękuje.

bo niektórzy mówią że baptista grał na środku a niektórzy że becks.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 wrz 2005, 20:17

Dziś potyczka z Lyonem stawiam na 3:2 dla Blancos gole zdobędą : Baptista, Robinho, Raul(stanie się samotnym rekordzistą w CL), dla francuzów fenomenalny nowy nabytek Fred ktory w debuiucie dał zwycięstwo Lyon'owi nad Monaco zdobywająć 2 gole...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 wrz 2005, 20:27

Lyon wygra 2:1 :lol: :wink: 2 gole strzeli Fred :) (po katastrofalnym błędzie "obrony" i golu z karniaka). Honorówkę dlA lOS Galacticos strzeli Baptista.

P.S. Szklana kula 8)

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”