To, że L'pool odpoczywa w weekend nie znaczy, że Benitez miał ryzykować kontuzje swoich najważniejszych graczy.MGiggs pisze:Pool gra za tydzien mecz ligowy więc nie było takiej potrzeby.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 kwie 2009, 22:58
To, że L'pool odpoczywa w weekend nie znaczy, że Benitez miał ryzykować kontuzje swoich najważniejszych graczy.MGiggs pisze:Pool gra za tydzien mecz ligowy więc nie było takiej potrzeby.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 14 kwie 2009, 23:00
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 kwie 2009, 23:00
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 kwie 2009, 23:03
To znaczy Twoim zdaniem mieli rację czy nie?Tomusmc pisze:Panowie z Nsport mieli rację (bynamniej dla mnie), że to Reina wbił sobie piłkę na 1:2.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 kwie 2009, 23:05
Napisałem, że dla mnie mieli rację, ale gol został zapisany Drogbie.Wilmore pisze:To znaczy Twoim zdaniem mieli rację czy nie?Tomusmc pisze:Panowie z Nsport mieli rację (bynamniej dla mnie), że to Reina wbił sobie piłkę na 1:2.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 kwie 2009, 23:17
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 14 kwie 2009, 23:28
Wilmorowi zapewne chodziło o użycie przez Ciebie wyrazu "bynajmniej".Tomusmc pisze:Napisałem, że dla mnie mieli rację, ale gol został zapisany Drogbie.Wilmore pisze:To znaczy Twoim zdaniem mieli rację czy nie?Tomusmc pisze:Panowie z Nsport mieli rację (bynamniej dla mnie), że to Reina wbił sobie piłkę na 1:2.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 14 kwie 2009, 23:59
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 kwie 2009, 15:26
Mała statystyka. Didier Drogba w ostatnich 8 meczach zdobył 7 goli. Widać, że po kontuzji na dobre wrócił do formy. Praktycznie w każdym meczu ostatnio coś strzela.Morrow pisze:Z Liverpoolem pójście na wymianę ciosów się opłaciło, z Barceloną już tak różowo może nie być ale dwumecz zapowiada się pasjonująco.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 kwie 2009, 15:36
Mam nadzieję, że reszta goli nie została 'strzelona' tak jak wczorajfieldy pisze:Mała statystyka. Didier Drogba w ostatnich 8 meczach zdobył 7 goli
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 15 kwie 2009, 16:31
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 kwie 2009, 17:06
By miał 8 na 8 ale jednego gola z wolnego mu nie uznaliTomusmc pisze:Mam nadzieję, że reszta goli nie została 'strzelona' tak jak wczorajfieldy pisze:Mała statystyka. Didier Drogba w ostatnich 8 meczach zdobył 7 goli
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 15 kwie 2009, 17:47
Tudno sie dziwic skoro tego wolnego byc nie powinno.KajoFC pisze:By miał 8 na 8 ale jednego gola z wolnego mu nie uznali
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 kwie 2009, 18:38
Czego jak czego byłem pewien ale tego że po mojej wypowiedzi ktoś napisze z Juve że wolnego nie powinno być dałbym sobie ręce i nogi odrąbaćarek_ahig pisze:Tudno sie dziwic skoro tego wolnego byc nie powinno.KajoFC pisze:By miał 8 na 8 ale jednego gola z wolnego mu nie uznali
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 kwie 2009, 11:41
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio