Ale środowiska medyczne informują że chodziło o wysyłanie wezwań do emerytowanych lekarzy, ciężarówek albo nawet zmarłych i niby Sasin powiedział to bo nie było dużego odzewu z tychże

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 15 paź 2020, 9:47
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 paź 2020, 10:08
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 15 paź 2020, 10:16
To nie tylko nie jest wyciete z kontekstu, ale od kilku dni jest ostre zrzucanie winy za sytuację na lekarzy, a to czego się nie da zrzucić na lekarzy, to i na PO się da. Zerknij sobie na wczorajszy program w TVP (w sumie polecam go absolutnie wszystkim):Sesto Elemento pisze: ↑15 paź 2020, 7:54Mam pytanie, poniższa wypowiedź Sasina to prawda czy coś wycięte z kontekstu:
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 paź 2020, 10:19
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 paź 2020, 10:25
Panie, koleżanka w poniedziałek dzwoniła na teleporadę do rodzinnego, test miała robiony we wtorek, środa o 8 wynik że negatywny.sickstick pisze: ↑15 paź 2020, 10:08Przy okazji wczoraj pisałem o tych 2 koleżankach z pracy które mają pozytywny covid, zaledwie 3 dni od zgłoszenia objawów przez telefon ustalono im termin na test. Nie czaję tych opowieści o ludziach którzy siedzą miesiącami na izolacjach bez testu, (przynajmniej w Opolu) dzwonisz że masz objawy, każą ci siedzieć w domu i po 3 dniach masz robiony test
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 15 paź 2020, 10:29
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 15 paź 2020, 10:48
Elektorat PiSu wszystko łyka. Zaraz ci ten elektorat powie że na znajomych lekarzy i to lenie śmierdzące.Nawet tutaj na forum widać, że niektórzy się na to łapią.

League
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 paź 2020, 12:43
Ja się zapisałem w sierpniu na termin lutowy i jestem szczęśliwy bo wielu punktach terminy były odleglejsze. Na zabieg kolonoskopii zaniosłem skierowanie w lipcu. We wrześniu mieli zadzwonić, żeby ustalić konkretny termin na styczeń lub luty 2021 r. Do dziś nie zadzwonili.a się wczoraj zarejestrowałem na badania do gastrologa na połowę stycznia, czyli 2,5 miesiące czekania.
Do przychodni dzwoniłem w poniedziałek, gdzie będąc szczery chcieli mnie zapisać na teleporadaę na następny tydzień lub mam próbować następnego dnia z samego rana. Tak zrobiłem i udało się uzyskać teleporadę we wtorek, gdzie lekarz nie chciał mnie wysłać na test. Dopiero jak trochę pościemniałem i podałem wszystkie objawy jakie mogą występować to dostałem skierowanie. W środę test, wynik w piątek. Zanim lekarz do mnie zadzwonił poinformować, że mam koronowirusa to już miałem wizytę Policji. Dodam jeszcze, że co lekarz to inna teoria wyliczania dni w izolacji. Mi naliczono 10 dni od otrzymania wyniku testu, a koleżanka dostała 10 dni od wykonania testu. Przypomnę, że syn koleżanki musiał zrobić prywatnie test bo lekarz na teleporadzie stwierdził, że jest przeziębionyPanie, koleżanka w poniedziałek dzwoniła na teleporadę do rodzinnego, test miała robiony we wtorek, środa o 8 wynik że negatywny.
Nawet fajnie to działa.
Bienias
DDK
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 22 paź 2020, 15:57
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 22 paź 2020, 16:01
Conrado
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 22 paź 2020, 16:14
Pol biedy jesli to prawda. Jeśli to tylko przykrywka to ludzie pomarudzą i zmiany zostaną wycofane. Gorzej jeśli został wykorzystany moment gdy ciężko tak tłumne protesty zorganizować i przepchnął to, co od dawna chciał mieć. Wszak to nie pierwsza przymiarka do wprowadzenia zakazu aborcji.
venomik
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio