Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 14 wrz 2015, 0:06

ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 14 wrz 2015, 0:22
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 14 wrz 2015, 0:31
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 14 wrz 2015, 0:41
Jak mogłem tego nie wiedzieć, głupi ! Takiego podobieństwa nie da się przeoczyćJuż nie pisz glupot, to nastepca Nesty jest
Może i tak, ale w najważniejszym momencie postanowił pokryć De Ceglie zamiast Guarina. W normalnych okolicznościach takie zachowanie uznałbym za zrozumiałe, bo następca Maldiniego (tym razem na pewno trafiłem:-D) największe zagrożenie stwarza pod bramką Milanu, ale akurat w tym meczu wyjątkowo obyło się bez większych wpadek, zagrał chyba nawet dobrze.Ogólnie to zaliczył dobry mecz
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 14 wrz 2015, 0:44
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 14 wrz 2015, 0:50
Nie nowy tylko stary, a poza tym miejmy nadzieje, że od nowego sezonu - zgodnie z doniesieniami mediów - wyląduje u naszych sąsiadów i stworzy duet na miarę nowego, wielkiego Milanu !Hola hola nowy Nesta wszedł na boisko w 85 minucie
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 14 wrz 2015, 0:58
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 14 wrz 2015, 1:08
Przewrażliwiony jestem na punkcie kibicowskiego "onanizmu", a tak po prostu gówniarskiego jarania się tymi "domniemanymi" talentami. Odnieść to można zarówno do Kondogbii, Dybali, Romagnoliego. Żaden z nich nie był wart tych pieniędzy, żaden nie prezentuje jeszcze (a może nigdy) poziomu pozwalającemu na zakwalifikowanie ich do tych wielkich, więc czym się tu jarać ?MarcinW przyznaj się, ewidentnie jesteś przewrazliwiony na jego punkcie
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 14 wrz 2015, 1:47
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 wrz 2015, 5:49
A kto świętował scudetto ?MazurXIII pisze:Ja pierdzielę. Wygraliście psim swędem 1-0 u siebie będąc drużyną gorszą. Macie 9 punktów zdobytych w podobny stylu. Ja tutaj nie popadłabym w hurraoptymizm, bo sezon długi, szczęście się kiedyś skończy a jak jeszcze nie daj Boże połamie się JoJo to już kaplica. Więc wstrzymajcie się z tym świętowaniem scudetto etc.
Słusznie ktoś zauważył, że obecny Milan nie ma mentalności zwycięzców. Daję Sinisy jeszcze 7 spotkań, później będę oceniać. Dziś wyglądaliśmy o wiele lepiej niż z Fiorentiną - więc nie ma sensu jakoś rozdzierać szat.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 14 wrz 2015, 11:43
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 14 wrz 2015, 11:49
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 14 wrz 2015, 14:44
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 wrz 2015, 15:46
Przecież Święcicki ogarnia temat. Ja go lubię słuchać.Martin Pellegrino pisze:"Komentatorzy" na Eleven wspominali o tym przed meczem
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 14 wrz 2015, 17:37
Za 3 dni zmartwychwstanieSero pisze:
Jesus kontuzja.
sci
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio