kulekfcb
MaWiK

Steve Randle
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 09 sie 2007, 16:24
wianuch
olek j

Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 09 sie 2007, 17:12
Zgłaszam to, a Wy głosujecie na to:kaczy pisze:W przedszkolu miałem identyczny talerzyklisek_chz pisze:BonzoWszystkiego najlepszego, nawet prezent ode mnie dostaniesz:
Bo my jeszcze niepełnoletni
A i niech ta Twoja Legia będzie w końcu wicemistrzem![]()
hehe , kanapki nosilismy w sniadaniówkach , a potem jedlismy na tależykach i ja miałem taki samSerio !
Berele Lewartow pisze:Witam wszystkich, tak jak kolega mentor napisałe wyzej, zaraz przedstawie prozpozycje na najbardziej ssące teksty, lecz zanim to nastapi, chciałem wszystkich poinformowac,ze uzytkownik mentor zobowiazał sie do wykonania gali złote usta. Czekamy.
A to lista najbardziej ssacych tekstów:
1.2.Chlopaczek pisze:Mozna dostrzec ze slowo catenaccio jest juz nie tylko synonimem gry defensywnej ale wrecz stalo sie obelga.Niemal jak slowo komunista.
Gdybym powiedzial o czyjejs dziewczynie "ona jak dla mnie jest bardzo catenaccio" albo "twoj sposob ubierania sie jest catenaccio" to kumaci potraktowaliby to jako personalny atak.Dosc sprytny ale atak.Nikt w dzisiejszych czasach nie chce byc catenaccio nikt nie chce byc ryglem
Dla mnie wszyscy ktorzy mowia/pisza ze w Serie A wciaz wystepuje catenaccio sami sa catenaccio3.Snipp_ pisze:No dobra, ale umie jakieś sztuczki?'Del Piero' pisze:Natomiast jeżeli nie chcemy jechać komercją (czego się tutaj chyba nie da), to gdzie jest najlepszy gracz ME U-17 (2005) - Andrea Russotto? (Jeden z najbardziej utalentowanych piłkarzy młodego pokolenia we Włoszech. Wychowanek Lazio, od 2 sezonów występuje w Treviso. W ostatnim był wyróżniającym się graczem, nie tylko swojej drużyny ale i całej (drugiej) ligi. Piłkarz ten posiada wspaniałą technikę, często wchodzi w drybling, mówi się że ma być nowym Baggio)4.Reallo pisze:APEL DO WSZYSTKICH KIBICÓW SRARCY!
To żałosne, że w 99% jesteście chłopczykami, którzy cały wolny czas przeznaczają na ślinienie się na widok gołych panienek w necie. Podniecacie się jak mama przyniesie z targu nową koszulke ronaldinho. Wasz ulubiony zawodnik to eto i dlatego w przyszłlosci planujecie oparacje, żeby stać się murzynem i w pełni masturbować się przy zdjęciach eto i całej jego małpiej rodziny. Możecie mi podesłac jakąs wiadomość na maila jak do srarcelony dojdzie jakiś wartościowy zawodnik. Wtedy to będzie już 2 w tym klubie, bo jest tam najciągany messi który oprócz strzelania goli przeszczepem górnym i udawaniem pedała potrafi szybko biegać. TO pewnie dlatego, że jak byl mały w argentynie to musiał kraść krowy żeby wyzywić rodzine, a jak był za nim pościg to bral krowe na plecy i biegł jak najszybciej i tak to już weszło w nawyk.
Przykładem waszej beznadziejnosci jest fakt, że udajacie dzielnych, a tak naprawde to kibicujecie dlatego, że brak dlugiego ptashka zmusza was do bycia na topie (być na topie to według was- malolatów kibicować klubowi który wygrał LM). Szkoda, że srarca nie ma tak rozmaitej historii jak Real. No cóż... W miarę czasu powstaje w kataloni powiedzenie- "barcelona przedłużeniem penisa".
Aha... zapomniałem dodać, że żeby byc trendy to doklejacie sobie zęby z papieru na lekcjach środowiskach w podstawówce, a na w-fach strzelacie z czuba karne na pustą bramke, a jak ktoś w końcu strzeli to woła: "Patrzcie to ja jestem Ronaldinho" (oczywiście mając papierowe jedynki ronaldinho.
Proszę o szybkiego BANa, bo nie chce mi się pisać na stronie zasyfionej kibolami srarcy!5.Mentor pisze:Widzę tutaj trzy opcje:
1. Nie masz pojęcia o czym piszesz.
2. Udajesz głupiego.
3. Nie udajesz.6.herdek pisze:Na wstępie chciałbym przeprosić wszystkich tych do których coś miałem tj. Mentor, RealFan, MVB, Bask, Róża, Sero, Franz (choć i tak cie nie lubie), Jakubbb, Kaczy oraz wszystkich tych których nie wymieniłem, a przez własną głupotę napisałem kilka obraźliwych rzeczy. Mam nadzieję, że nie wzieliście tych pogróżek do siebie jako, że jestem jeszcze młody i niedoświadcony w bojach na pięści. Chciałbym was osobiście przeprośić, ale niestety narazie nie będzie ku temu okazji. W przyszłości chcę wrócić na forum jednak już pod innym nickiem, pod takim pod którym nikt nie będzie mnie znał i nic nie zostanie zapamiętane z nicku 'herdka'. Chciałbym także prosić szanowne grono modeatorów o ułaskawienie mojego brata ciotecznego blanta, który dostał tzw. bana dożywotniego [*]. On także chce spowrotem wkupić sie w łaski szanownego forum, także pod innym nickiem jakoby nikt go nie poznał. Mam nadzieję, że moje przeprosiny zostały przyjęte i nikt się nie gniewa. Z wyrazami szacunku herdek7.kaczy pisze:HERDEK 20:30:05
zreszta wiesz najlepiej jak jest
Ja 20:30:10
skąd?
HERDEK 20:30:21
przeciez tez jestes pokemonem8.Bąbel pisze:KNM? Jestem na nie. Z tego co pamiętam został zamknięty gdyż, nie przypominał kąciku nocnym marków. Co najwyżej kącik nocnego onanisty. A potem w tym temacie wypowiadał się tylko RóżA.9.Snipp_ pisze:Twoja dziewczyna też.Bruno Banani pisze:zycie jest piekne dopiero po 4 piwach10.Pisakk pisze:myhalek_acm pisze:Lol serpentyna i noz to co innego
Żartujesz prawda? Bo jeśli nie, to będę musiał przestać kroić serpentynami chleb...Akarin pisze:To nie sejm. Tutaj buraków nie maKrzysztof Jarzyna pisze:I po co te wycieczki do Pisakka?
Baw cie sie dobrze. Za tydzien Pisakk podsumuje i przedstawi wyniki.
Lisek
Duch
baziu
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 sie 2007, 22:52
Akarin pisze:Nie ma yay, Luca już sie pozbył tego nigga(za)/ Luca \o/
zgłaszamMentor pisze:Wiesz gdzie jest Luca? Śpi z rybami.
fieldy
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 12 sie 2007, 22:02
Feniks pisze:Poza tym równie niewidoczny jak reklama Hondy na przyboiskowych bandach.
Feniks pisze:Czuję się tak przygnębiony jak miejsce polskiej ligi na livescore.com .
Feniks pisze:niczym Conan Barbarzyńca równający z ziemią Hyperboree.
Feniks pisze:za sumę równoważną siedmiu bojowych samolotów F-16 z pełnym uposażeniem i to za czasów ich świetności w latach .90 .
Feniks pisze:a Zambrotta mimo, że klimaty kwitnącej wiśni i sake mu nie odpowiadają nigdy nie schodzi poniżej pewnego poziomu.
Feniks pisze:chciałby podziwiać gwiazdozbiór Wielkiej Niedźwiedzicy może najzwyczajniej w świecie z paczką popcornu i obślizgłym hot-dogiem w ręku udać sie na stadion Barcelony. Co prawda Ronaldinho to nie Dubhe, ale nie można powiedzieć, że świeci choć odrobinę ciemniej.
Feniks pisze:Mimo, że nazwanie Franka Rijkaarda szkoleniowcem jest porównywalne do upierania się, że projektanci Fiata Multipli byli trzeźwi,
Feniks pisze:Rijkaard po prostu nie jest wstanie zrobić z Wielkiej Niedźwiedzicy purchawki chropowatej.
Feniks pisze:Wynik El Clásico również jest przesądzony, o ile Mijatovic nie kupi kolejnego Audi żonie sędziego wyznaczonego na tenże mecz.

Berik

Giggsy King
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio