Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 139

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
3
6%
Antoine Griezmann
7
13%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 lip 2011, 19:57

Martwia mnie,bo myslalem,ze uda sie dziada gdzies opchnac,a teraz to go nawet pies z kulawa noga nie wezmie :?

Transfer napastnika to obecnie PRIORYTET ! W kadrze sa jedynie Forlan i Adrian oraz malolaty Borja i Pedro (tez malo o nim wiem). Dawac juz tego Osvaldo,bo sie wkurze.

Na AtleticoPoland smakowita informacja o Griezmannie. Co ja bym dal,zeby ten crack trafil na VC :roll:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 28 lip 2011, 20:06

O Griezmanie i o Diego.Tego ostatniego nie chce,no chyba,ze kupimy i jego i Griezmanna.Podobno Griezmann publicznie cos powiedzial o tym,ze interesowalaby go gra w Atletico.Oby,nie wiem,ile on ma kosztowac,ale pierwsza oferte za niego odrzucono,pewnie chcielismy za malo zaplacic,a Meridy i zdaje sie,Raula Garcii zamiast czesci kasy w Realu Sociedad nie chcieli :P Jesli chodzi o Meride,to ich strata,ja tam wole,zeby zostal u nas.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 28 lip 2011, 21:57

Poki co.sredniawo.Na poczatku bylo niezle,szkoda tych kilku niewykorzystanych szans na bramke...Czemu Juanfran jest na skrzydle,a nie Salvio?Co chwile mi sie link urywa,ale co tam,na Atleticopoland jest "relacja" praktycznie na zywo :smile2:
przynajmniej wiem,co sie dzieje.Obrona nie najgorzej,ale szkoda,ze Rojiblancos tak latwo pozwalaja Norwegom odbierac sobie pilke...

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 lip 2011, 22:56

No coz - wynik taki jak gra - mocno sredni. Zamiast spokojnej zaliczki,trzeba bedzie strasznie sie meczyc w Norwegii. Na plus dzisiaj Gabi,Reyes,Adrian i Diego. Kurcze nie widzialem za co czerwo dostal Miranda...

Transparenty na stadionie:

'Aguero umieraj'
'De Gea nigdy nie bedziesz jednym z nas'

:shock:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 28 lip 2011, 23:04

No i wyglada na to,ze przechwalilam obrone...tez nie wiem,za co to czerwo,akurat link mi padl :( W ogole to gra oslabla po zejsciu Forlana-niezly mecz,tak trzymac. Ladnie sie zgrywali z Adrianem :brawo: Reyes dwie ladne bramki.Szkoda,ze nie udalo sie obronic tego 2:0,i znowu bedzie duzo pracy za tydzien w rewanzu.Fajnie jednak widziec z powrotem Salvio :) W sumie wszystko jeszcze bardzo niezgrane,ale wiadomo.Podoba mi sie jednak ta "paka",ktora obecnie mamy,jeszcze tylko nowy napastnik za Kuna plus Griezmann i nie jest zle,jesli sie uda wszystko pozgrywac.Strasznie dziwnie widziec Manzano na lawce trenerskiej,ale jesli jego koncepcja gry przyniesie skutek,to zwracam honor :wink:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 lip 2011, 0:18

To Forlan nie dostał wolnego po Copa America? :shock: Przecież on ledwie pięć dni temu zakończył występy na turnieju wraz Urugwajem, gdzie grał o ile dobrze pamiętam każdy mecz od dechy do dechy. Zajedziecie chłopa...

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 29 lip 2011, 0:22

Sam sie pchal do gry,juz przed CA powiedzial Manzano,ze zagra w tych el.jesli bedzie potrzebny.Powiedzial,ze zmeczony jest,ale chetnie odlozy urlop,zeby pomoc druzynie.Mial calkiem niezly mecz,dostal owacje od kibicow,gdyby nie on,to gralibysmy na 100 procent duzo gorzej

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 lip 2011, 0:32

Zważywszy na fakt, że to już nie młodzieniaszek i w trosce o jego zdrowie w trakcie sezonu, powinien dostać coś w rodzaju przymusowego urlopu. W Interze Milito po świetnym sezonie pojechał na Mundial, zaliczył krótkie wakacje po czym przystąpił do treningów z pełnym obciążeniem. Jako że organizm nie wypoczął w dostatecznym stopniu, później trapiły go kontuzje (głównie problemy z przemęczonymi mięśniami) W efekcie tego przez ciągłe przerwy w grze zupełnie zagubił formę. Obyście nie przeholowali :|

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 lip 2011, 0:33

W Atleti jest deficyt napastnikow... Chwala,ze Diego sie zdecydowal na gre.

Ufo + David + Kun = 67 mln euro. Czekam na transfery.

Obrazek

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 29 lip 2011, 0:43

Ta.transfery.David zostal sprzedany ile czasu temu?I nic.Teraz doszla kasa za Kuna,a Atletico chce oszczedzac kupujac Diego z Volfsburga etc.Jak nie wyhaczymy kogos naprawde mocnego na atak,to naprawde nie wiem,jak sobie nasz szanowny zarzad wyobraza,ze Manzano z tego co jest wyczaruje 4 miejsce w lidze i awans do LM :roll:
Poki co nie moge patrzec na Kuna w koszulce innego zespolu...

Awatar użytkownika
Puzon93
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 29 lip 2011, 1:11

No dziwnie wygląda + plus ten uśmieszek :P . Priorytetem jest na pewno wzmocnienie ataku, bo na razie to zapewnić parę bramek, może tylko Forlan. Diego Costa ma poważną kontuzję. Za taką kasę naprawdę można by się pokusić o bardzo dobrego napadziora + Diego + 1 dobrze rokujący napastnik, jako zmiennik + ewentualnie jakieś uzupełnienia składu, i jeszcze sporo zostanie :D.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 29 lip 2011, 1:25

Po usmieszku Kun wyglada tak,jakby mu wisialo,ze niedawno gral w koszulce Atletico,cos na zasadzie dzis ten zespol,jutro inny :? Jesli chodzi o wzmocnienia,to problem w tym momencie nie w finansach,tylko w tym,ze ewentualne pomysly na transfery kraza wokol kilku tych samych nazwisk,przy czym nie wiadomo,czy tak naprawde ktos z kandydatow chcialby u nas grac.Bardzo chce Osvaldo,ale dopiero co mowil,ze nie chce odchodzic z Espanyolu.Wiec nie wiem :( Zmiennik dobry juz jest i to za darmo :wink: plus ktos tam z rezerw.Na uzupelnienie skladu przydalby sie dobry ofensywny pomocnik,ktorego chce trener

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 29 lip 2011, 16:43

Jeszcze a propos transparentow na wczorajszym meczu:
"Muerete Kun,traidor" a do tego niewybredne przyspiewki nt.ojcostwa Kuna :shock:
Ale lepsze jest to skierowane do zarzadu:"Donde estas los 70 miliones?" :smile2:
Ten ostatni transparent wydaje sie bardzo trafiony,jako ze podobno Atletico zlozylo za Osvaldo oferte wysokosci 12 mln euro :angry2: Oczywiscie zostala z miejsca odrzucona przez Espanyol.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 lip 2011, 17:12

Stanowisko Espanyolu troche mnie martwi,choc nie dziwie sie im,ze odrzucili tak niska oferte.
Ale lepsze jest to skierowane do zarzadu:"Donde estas los 70 miliones?"
I to jest chyba teraz najwazniejsze pytanie...

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 lip 2011, 17:19

Panowie bez przesady, a co miałby stać z tą koszluką i się smucić, że przeszedł do City? :lol: Co w tym dziwnego, że sie uśmiecha, jak sam poprosił o transfer? Bez żartów.

A już Argeńtyczycy tacy są, nie bardzo przywiązują się do klubów Europejskich oni kochają te swoje Boca, River Independiente i grają tutaj żeby zarobić do spokojnej starości i bo jest tu wysoki poziom. Przykłady Heinze i Teveza już mnie dawno tego nauczyły. A Zanetti to wyjątek potwierdzający regułe :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”