Pochwaliłeś się już ochroniarzu swoim tytułem naukowym?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 23 paź 2020, 10:45
To źle zrozumiałem. Myślałem, że właśnie teraz, dopóki opieka medyczna i edukacja seksualna są na dramatycznie niskim poziomie to jesteś za legalną aborcją, a jeśli będzie na wysokim poziomie to wtedy nie. Mój błąd, za szybko czytamfutbolowa pisze: ↑23 paź 2020, 10:31Co? Wyciągnąłeś zupełnie odwrotny wniosek Uważam, że gdy system będzie doskonale działał, legalny dostęp do aborcji nie będzie nadużywany i na nikim nie zrobi specjalnego wrażenia. Przyniesie tylko korzyść w tej postaci, że zniknie podziemie, będzie większa możliwość sprawdzania skali problemu i nie będzie trzeba jeździć za granicę.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 paź 2020, 10:46
to jest najgłupszy argument, jaki mógł paść. Trzeba się godzić z politycznymi i represyjnymi orzeczeniami, bo inaczej brak tolerancji? Tolerancja jest wtedy, gdy tolerujesz rzeczy, które w ciebie nie uderzają. Jak ktoś mi pluje w twarz, to tego nie toleruję, tak samo jak kobiety nie tolerują zmian, które zmuszą je do rodzenia dzieci jak w tej sprawie z Chazanem. Nie róbmy prostytutki z logiki.
piotrcies
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 23 paź 2020, 10:49
pokaż taki post, bo niczego takiego nie widziałem. Jeśli ktoś pisze o pisowskich skurwysynach, to tak samo jest karany jak przy lewackim ścierwie. Ale każdy z nas jest tylko człowiekiem i nie wszystko się zauważy.
nie, bo to z dupy porównanie. Nie nosząc maseczki, możesz szkodzić innym.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 paź 2020, 10:51
Spoko, nic się nie dzieje
Tzn. jaki dokładnie miałby problem? Więcej uśmiechniętych ludzi na ulicach?
futbolowa
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 23 paź 2020, 10:55
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 23 paź 2020, 11:02
do tej pory w Polsce dopuszczalne były trzy przesłanki legalnej aborcji - gdy istniało prawdopodobieństwo ciężkiego i nieodwracalnego upośledzenia płodu, gdy ciąża stanowiła zagrożenie dla życia matki lub gdy była efektem czynu zabronionego, na przykład gwałtu.
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 paź 2020, 11:04

cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 23 paź 2020, 11:07
Chłopie przecież Ty konstytucji w ręku nie trzymałeś to co możesz wiedzieć na temat jej wykładni... świat odwrócony ja druga stronę.Po prostu teraz TK właściwie przeczytał konstytucję.
MarcinW
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 23 paź 2020, 11:11
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 paź 2020, 11:37
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 23 paź 2020, 11:41
I za to jest tylko WP?MazurXIII pisze: ↑23 paź 2020, 10:21Nie Narodu tylko lewackiego ścierwa z tęczowymi i czerwonym flagami. Jak dla mnie to powinni użyć ostrej amunicji zanim to gówno przybierze rozmiary takie jak np. w USA.Chlopaczek pisze: ↑23 paź 2020, 9:38Wczoraj to chyba w Warszawie mozna bylo wszystko bo cala policja bronila Kaczynskiego przed miloscia narodu.
wp//piotrcies
ozob
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio