Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1386

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 gru 2011, 15:52

No tak,Cerezo burak,bo obrazil najlepszych madryckich aktorow :( Bezczelny :(

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 02 gru 2011, 15:54

o boże najlepszych madryckich aktorów? sorry ale gadanie "ten mały" to wyraz braku szacunku i jezeli tego nie widzisz i slepo bronisz Cerezo to szkoda mi Ciebie :?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 02 gru 2011, 16:14

"Czy będzie nagroda za kopanie rywali?''
" Uważaj, mówisz o najlepszych na świecie."

CR i szaunek do czlowieka o 30 lat od siebie starszego. Bezczelny prowokator.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 02 gru 2011, 17:04

IMO Cerezo zachował się jak burak, bo żaden prezes klubu nie powinien w ogóle podejmować tematu, a zręcznie i z klasą wybrnąć z sytuacji, a ten zaczął jak pierwszy lepszy kibic z ulicy od wymieniania ostro grających zawodników Realu (nawet jeśli miał ogólnie rację, że druga strona do świętych nie należy).
Uważam, że Ronaldo też powinien unikać na oficjalnych spotkaniach takich tematów, bo po prostu nie wypada, nawet jeśli był trochę usprawiedliwiony, bo ucierpiał najbardziej ze wszystkich graczy Realu. Ale ok, jak Czapi i inni święci ględzą, że przeciwnik im nie pozwolił grać w piłkę itp bzdury to człowiek z klasą i przykład dla dzieci, Ronaldo natomiast takim samym zachowaniem okazuje brak szacunku i jest bezczelnym prowokatorem :D.
Równi i równiejsi

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 02 gru 2011, 17:53

Dr.Football1 pisze:"Czy będzie nagroda za kopanie rywali?''
" Uważaj, mówisz o najlepszych na świecie."

CR i szaunek do czlowieka o 30 lat od siebie starszego. Bezczelny prowokator.
Myślę, że jednak nie było tak jak napisałeś.

Słowa Ronaldo "Mówisz o najlepszych na świecie" (bez "uważaj"), były po tym jak Cerezo zaczął wyliczać zawodników Realu i nazwał Marcelo "ten malutki z dużą ilością włosów". Przecież to żenada. On jest prezydentem klubu.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 gru 2011, 18:26

Taaa Cerezo jest zly, burakiem, prostakiem i czeresniakiem. sa rowni i rowniejsi my jestesmy Real ponad wszystkimi. To nic ze cala sytuacje sprowokowal CR ale to nie przeszkadza wam nieskazitelnie bialym w jechaniu po prezesie AM.
nie zmienia to faktu ze obaj zachowali sie nieelegancko chociaz argumenty Cerezo w 100% trafne.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 gru 2011, 18:36

Ja tam nie lubię sztucznej dyplomacji i przymilania się pod publiczkę. To dobre dla polityków. Obaj wyrzucili sobie co mieli do wyrzucenia i zrobili to bez przejawów agresji. Nic się nie stało.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 gru 2011, 18:50

Co zrobila defensywa Sportingu przy bramce Di Marii to wola o pomste do nieba. Zaden geniusz argentynczyka a glupota obroncy i bramkarza. Ten drugi to ciekawe co sobie myslal odslaniajac bramke.

Real jest lepszy i powinien spokojnie dowiesc prowadzenie.

Sedzia dobrze kartkuje.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 03 gru 2011, 18:57

Okazja glownie przez strate obroncy, ale wykonczenie Di Marii pierwsza klasa - lewa noga dokrecic pilke w strone bramki, a przy tym zmiescic w waskiej dziurze.

Dobrze ze wpadlo, ale przeczuwam ze tu jeszcze moze byc niefajnie. Najgorszy scenariusz: druga zolta dla Pepe i brak portugalczyka w GD :?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 gru 2011, 19:03

Pepe nie dostał jeszcze kartki.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 03 gru 2011, 19:17

Ok, to wina mojego kaca w takim razie. Ale i tak czuje ze ktos jeszcze skonczy z czerwem ;]

Straszna nonszalancja w obronie. Btw, co sie stalo z forma Ozila? :/

Awatar użytkownika
Realista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Realista » 03 gru 2011, 20:08

Tak jak myślałem, zwycięstwo... Jesteśmy już na tym etapie, że nawet pomimo jakichś nieobecności, nie powinniśmy się zbytnio obawiać meczu z z drużynami pokroju Gijon (mam nadzieję, że nie spadną, jakoś lubię tą drużynę) i to jest duża zmiana w porównania do poprzednich sezonów. A Ozil niestety to największy jak dotychczas zawód tego roku. Ciężko powiedzieć, co się stało, Niemiec w poprzednim sezonie był nieco chimeryczny, ale tu już od początku sezonu szuka formy. Jeżeli Kaka dojdzie do formy to myślę, że to on zagra w Gran Derby. Za to Di Maria gra znakomicie, wielki sezon Argentyńczyka jak dotychczas. W ostatnich meczach może podobać się bardzo Lass, podstawową parą środkowych pomocników powinni być stale Alonso i Diarra właśnie. W przeciwieństwie do wielu fanów Realu nic nie mam do Khediry, ale Lass jest po prostu lepszym piłkarzem i grając już na swojej normalnej pozycji powinien być podstawowym zawodnikiem. Mourinho od początku swojego pobytu w Madrycie inaczej to jednak widzi...

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 04 gru 2011, 18:28

Akurat wczorajszy mecz oglądałem na Canal+, co zdarza mi się niezwykle rzadko ze względu na stronniczość komentatorów i oczywiście nie zawiodłem się. Pan Laboga określił drybling Marcelo mianem bezczelności, zaś dryblingi gracza innego klubu, (wiadomo o kogo chodzi) określa mianem magii, daru od Boga i maestrii.
Ciekawy mecz, bardzo się obawiałem że postawią autobus i nie da rady nic strzelić. Szkoda że Benzema nie grał w pierwszym składzie, bo obecnie jest w lepszej formie niż Higuain. Najlepsza na boisku była para Lass - Marcelo. Nigdy nie zrozumiem co ten Khedira robi w podstawowym składzie. Angel bardzo szybko doszedł do siebie po tym naciągnięciu mięśnia i znowu ciągnie grę Realu. O dziwo Ronaldo przeprowadził kilka fajnych rajdów, kilka razy ograł po 2-3 piłkarzy Sportingu, co w ostatnich meczach często mu się nie zdarzało.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 04 gru 2011, 19:33

Akurat z tego co się orientuję to Laboga jest za Realem, tak samo jak Wolski. Laskowski i Orłowski są za Barceloną :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 gru 2011, 19:40

Nie znam się na sympatiach kibicowskich komentatorów Canal+ i szczerze mnie one klepią. Jednak ten wyżej przytoczony tekst był jedynym, który mnie wczoraj zirytował. Poza tym słuchało się tego lepiej niż zazwyczaj.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”