Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lut 2016, 21:37
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 lut 2016, 21:42
Na Joyce'a też bym się nie obraził, ale nie ma na to szans. Nie po to dopiero co obejmował u18, żeby nagle wziąć pod skrzydła seniorów. Giggs? Siedzi w tym gównie po uszy. Jesli jednak nie będzie żadnej inne opcji, to koniec końców nie obrażę się jeśli to on obejmie drużynę...Morrow pisze:No tu się różnimy bo ja nie widzę żadnego sensu w ciągnięciu tego cyrku. Holender sam już nie wierzy w siebie, to jak piłkarze mają wierzyć? Już lepiej brać Joyce'a, Giggsa czy kogokolwiek na trenera tymczasowego żeby zespół odżył i chociaż podjąć próbę ratowania sezonu. Gorzej i tak nie będzie, spaść z PL nie spadniemy a z LVG walka o puchary wydaje się w tej chwili mrzonką.
Widze Pochettno. A jeśli jest to nierealna opcja to zapewne w innych ligach znajdzie się jakiś jego odpowiednik. W ostatnich dwóch-trzech latach ledwo mi czasu starcza na mecze PL, United i młodzików, więc jestem zupełnie do tyłu z innymi ligamiJakich widzisz dostępnych szkoleniowców o podobnej charakterystyce, która Ci odpowiada? Pytam serio i bez napinki. Pochettino włożyłbym między bajki, wszedł z sukcesem w projekt Spursów, może z nimi nawet realnie powalczyć o majstra i zagrać w LM, za dużo tam zrobił żeby się zwijać. Poza tym wątpię aby poszedł po jednym świetnym sezonie do słabszej drużyny tylko z powodu tradycji.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 18 lut 2016, 21:54
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lut 2016, 22:01
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 lut 2016, 22:16
IMO to trochę nieodpowiedzialne. Najbardziej utytułowany angielski zespół po zdobyciu majstra i odejściu Fergiego trzeci rok tapla się w gównie mimo desperackich prób powrotu do czołówki. I kiedy ten kryzys sięga apogeum my szukamy trenera, który nie zna klubu, realiów ligi, bez sukcesów w pucharach, który nie gwarantuje nic poza tym, że ma przyjemną filozofię gry i fajnie wypadł w jakiejś słabszej ekipie Bundesligi albo La Liga? Trochę niewłaściwy kierunek moim zdaniem.red85 pisze:Widze Pochettno. A jeśli jest to nierealna opcja to zapewne w innych ligach znajdzie się jakiś jego odpowiednik. W ostatnich dwóch-trzech latach ledwo mi czasu starcza na mecze PL, United i młodzików, więc jestem zupełnie do tyłu z innymi ligami
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lut 2016, 22:21
Kto jest dla Ciebie idealny?Portugalczyk to nie jest ani idealny ani nawet bliski idealnemu kandydat
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 lut 2016, 22:28
Moim zdaniem równie nieodpowiedzialne (a może jeszcze bardziej) jest zatrudnianie największego przegranego sezonu, człowieka, który w ogóle nie pasuje do tego klubu. Osobiście, już dawno mówiłem, ze chodzi mi po głowie Pochettino i trudno mi wskazać kogoś innego. Wskazuję jednak kierunek w którym powinniśmy podążać i tym kierunkiem jest kontynuacji pracy van Gaala, jej modyfikacja, ulepszenie a nie zaoranie. Kierunek obrany wcześniej przez Barcę i Bayern.IMO to trochę nieodpowiedzialne. Najbardziej utytułowany angielski zespół po zdobyciu majstra i odejściu Fergiego trzeci rok tapla się w gównie mimo desperackich prób powrotu do czołówki. I kiedy ten kryzys sięga apogeum my szukamy trenera, który nie zna klubu, realiów ligi, bez sukcesów w pucharach, który nie gwarantuje nic poza tym, że ma przyjemną filozofię gry i fajnie wypadł w jakiejś słabszej ekipie Bundesligi albo La Liga? Trochę niewłaściwy kierunek moim zdaniem.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 18 lut 2016, 22:32
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lut 2016, 22:36
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 lut 2016, 22:37
Oprócz SIFa więc koło się zamyka bo jego powrotu byście chcieli najbardziejKamil232 pisze:Pogba się nie liczy, za duży talent każdy by na niego postawił!
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 lut 2016, 22:38
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 18 lut 2016, 22:40
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 18 lut 2016, 22:41
United o wiele bardziej kojarzy się z siłą psychiczną, nieustępliwością, mentalnością zwycięzców. To jest tak naprawdę moim zdaniem DNA United, i to dzieli z Jose
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 lut 2016, 22:42
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 18 lut 2016, 22:47
Mimo tego, że nigdy nie byłem jego wielkim fanem to dla mnie idealnym kandydatem był Guardiola. Gość wydawał mi się naturalnym następcą LVG, byłby w stanie zbudować chemię, wykorzystać to co drużyna już potrafi i dodać to czego jej brakuje w ofensywie do bycia topową.Kamil232 pisze:Kto jest dla Ciebie idealny?Portugalczyk to nie jest ani idealny ani nawet bliski idealnemu kandydat
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio