Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 29 maja 2007, 13:42
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 maja 2007, 14:15
Jeśli myślisz o ofensywnym pomocniku, takim typowym rozgrywającym, to podejrzewam, że może spotkać Cię zawódEbi pisze:Ja bym chciał jakiegoś kreatywnego pomocnika
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 29 maja 2007, 14:19
No jeślki pierwsza runda będzie niezadowalająca to przecież w zimie można kogoś kupićMichał M pisze:Jeśli myślisz o ofensywnym pomocniku, takim typowym rozgrywającym, to podejrzewam, że może spotkać Cię zawódEbi pisze:Ja bym chciał jakiegoś kreatywnego pomocnikaNajprawdopodobniej zdecydowano już, że taktyka Bayernu w przyszłym sezonie, jesli chodzi o grę w pomocy, będzie polegała głównie na silnych ofensywnie skrzydłach oraz dwóch defensywnych pomocnikach. Dlatego teraz nazwiska jakie słyszymy to głownie skrzydłowi (Ribery, Robben, Quaresma czy van Persie), a w ogóle ucichły już spekulacje na temat takich graczy jak Sneijder czy Riquelme (że nie wspomnę o zupełnej fantazji w stylu Deco). Wg aktualnych spekulacji parę środkowych defensywnie ustawionych pomocników utworzą najprawdopodobniej van Bommel i Ze Roberto, a za zmienników robić będą Altintop, Ottl i ewentualnie Demichelis.
Nie wiem, czy będzie to dobre rozwiązanie, ale zobaczymy. Najwyżej za rok Bayern będzie szukał kolejny raz rozgrywającego
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 maja 2007, 14:28
Niby tak, ale Bayern jakoś nigdy nie był dobry w ściąganiu piłkarzy w przerwie zimowej - że wspomnę choćby ostatni przypadek Julio dos Santosa, a wcześniej np. Emila Kostadinova (sezon 94/95). Zresztą z reguły świetni piłkarze rzadko zmieniają barwy klubowe akurat zimąEbi pisze:No jeślki pierwsza runda będzie niezadowalająca to przecież w zimie można kogoś kupić
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 29 maja 2007, 15:43
Wedlug mnie to poza Tonim to nic rewelacyjnego. Ci zawodnicy to raczej uzupelnieni waszej lawki niz pierwszego skladu (chocia lawka rezerwowych tez jest bardzow wazna). Grac chyba tylko beda Toni i Jansen.Gomez pisze:Luca(13mln tylko Shocked Ulli to sie potrafi targowac Twisted Evil )
Jansen(9mln)
Schlaudraff(1mln)
Altintop(free)
Sosa(5ml)
Cool jak narazie jestem zadowolony ze wzmocnien Cool
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 maja 2007, 16:26
Ale popatrz Schlaudraff i Altintop beda bardzo mocnymi jokerami w talii Hitzfelda. Janek pokazal w tym sezonie ze strzelac bramki potrafi, nawet takiemu klubowi jak Bayern. A Altintop znany jest z mocnego uderzenia z rzutow wolnych czy z gry wiec jego bramki nie raz beda ratowac Bayern przed strata punktowMates pisze:Wedlug mnie to poza Tonim to nic rewelacyjnego. Ci zawodnicy to raczej uzupelnieni waszej lawki niz pierwszego skladu (chocia lawka rezerwowych tez jest bardzow wazna). Grac chyba tylko beda Toni i Jansen.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 29 maja 2007, 16:35
Jaro1910

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 29 maja 2007, 16:52
A co to za problem przestawić sie z silnej ligi włoskiej na przeciętną niemiecką. Jeżeli Toni na prawde odszedł, to chyba jedynym argumentem były pieniadze. Wybrał: słabszą lige i puchar UEFA, który miał w Violi. Szkoda piłkarza, ale sam tak zadecydował. Mimo wszysko zycze mu powodzeniaJaro1910 pisze:Mnie zastanawia to, czy Toni się przyjmie w Bayernie. Jest już wiekowym piłakrzem i na początku będzie musiał się przyzwyczaić do nowego stylu gry i klimatu. Tyle lat grał w lidze włoskiej, że na początku nie bedzie mu łatwo. Ale z drugiej strony to bardzo dobry napadzior, więc powinien sobie poradzić.
tylko zauważ że jeżeli chodzi o Milan to za bardzo nie ma co wzmacniać. Mają świetny, kompletny skład.Martinho pisze:A jakie zakupy zrobil do tej pory Milan? Mozesz odpisac w temacie Rossoneri. Zakupy sie dopiero zaczely a ty juz mowisz ze to nic szczegolnego. Ja jestm w tym momencie zadowolony z transferow.
'Del Piero'
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 maja 2007, 16:54
wybacz nie ma takiego klubu na swiecie w ktorym nie ma czego zmieniac.... Niedlugo obroncy Milanu poumieraja na boisku (bez obrazy)'Del Piero' pisze:tylko zauważ że jeżeli chodzi o Milan to za bardzo nie ma co wzmacniać. Mają świetny, kompletny skład.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2007, 17:12
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 maja 2007, 17:29

Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 29 maja 2007, 20:00
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 maja 2007, 20:13
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 29 maja 2007, 21:19
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 29 maja 2007, 22:13
niewierny tyBabel pisze:Ja będe niewiernym Tomaszem. Dopóki nie ujrzę Toniego w barwach Bayernu to nie uwierze.
to będziesz musiał ubustwiać jego grę kiedy walnie Interowi hattricka w LMBabel pisze:Ubóstwiam go. Może inaczej - ubóstwiam jego gre.
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio