tak sobie wmawiaj.aldoraine pisze:Peja nagrał 3 DissySzkoda tylko że bardziej ośmieszył siebie niż Tedego
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 09 paź 2009, 11:56
tak sobie wmawiaj.aldoraine pisze:Peja nagrał 3 DissySzkoda tylko że bardziej ośmieszył siebie niż Tedego
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 09 paź 2009, 12:16
Rozgrywam ten beef, twoim kosztem, po kosztach jak Rui Costa
straszenie psychofanami : bardzo mądremoi psychofani stuninguja ci dupe
rozumiem że peja do nikogo nie sapie.hmm a Sokoła kto zaczepia albo Eldopolski hiphop zna zasady wie jak karac takich typow jak Tede ktory wciaz sie przypiedala
to jest najlepsze. od końca pierwszego dissu rychu rzuca "kur**ami" tak często że się słuchać nie da.Chcesz przysapac znow pojedziesz tylko "[k****]" bo ubogi zasob slow synonimem twego gowna
"To bitwa zaledwie a juz polegles" albo "To bitwa zaledwie a juz ja przegrales" - mówił cos o ubogim zasobie słów??To bitwa zaledwie a juz ja polegles
Tede mu tym pojechał , jedynie powtórzył.Zbyt wiele dragow, zbyt wiele gorzaly, moze kiedys byles wielki teraz zaledwie maly
aldoraine
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 paź 2009, 12:20
W Uwadze czy w blokersach tez smutna mine robil.NoName1989 pisze:
Peja zrezygnował ze szkoły po tym jak zmarła jego matka (oczywiscie w kontekscie szkoly), a ojciec wpadł w depresję i uzależnił się od alkoholu. Mówił, że musiał zacząć opiekę nad ojcem i kombinowaniem jakąś kasę na utrzymanie siebie i ojca. Ile w tym prawdy nie mnie to oceniać.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 09 paź 2009, 12:52
oczywiście, że jakby się uwziął to by skończył tą szkołę, choć z drugiej strony przypadek przypadkowi nierówny.. tak czy siak miał swoje powody i moim zdaniem nie ma co szydzić z tego powodu z niego.Bienias pisze:W Uwadze czy w blokersach tez smutna mine robil.NoName1989 pisze:
Peja zrezygnował ze szkoły po tym jak zmarła jego matka (oczywiscie w kontekscie szkoly), a ojciec wpadł w depresję i uzależnił się od alkoholu. Mówił, że musiał zacząć opiekę nad ojcem i kombinowaniem jakąś kasę na utrzymanie siebie i ojca. Ile w tym prawdy nie mnie to oceniać.
Dla mnie smierc matki oraz alkoholizm ojca to naiwne i niegodne wytlumaczenie. Znam podobne przypadki i chlopaki pokonczyli szkoly bez matur a ci ambitniejsi teraz koncza zaocznie majac zamiar przystapic do matury. Jakby chcial to by skonczyl pozniej.
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 paź 2009, 15:34
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 09 paź 2009, 15:38
A jeszcze jedno Peja skonczyl tylko podstawowke?![]()
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 paź 2009, 16:06
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 09 paź 2009, 16:10
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 09 paź 2009, 16:11
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 09 paź 2009, 16:20
Bienias pisze:
A jeszcze jedno Peja skonczyl tylko podstawowke?![]()
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 paź 2009, 16:38
Nie oceniam po prostu wysmiewam. A Peje oceniam za tworczosc i za to co pokazuje w mediach. Dlatego smieszy mnie ta cala sytuacja.Etus2 pisze:napisze tylko że życze Ci powodzenia w życiu gdzie oceniasz kogoś przez pryzmat skończonych szkół , tym bardziej ludzi z takim startem jak Rychu
Mozna i bez niej. Tak samo mozna miec szacunek ulicy nigdy na niej nie bedacTak, można być wartościowym człowiekiem mając skończoną tylko podstawówkę.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 09 paź 2009, 17:24
a miałem Cię za osobę godną dyskusji (czyt. względnie obiektywną)Bienias pisze:Przesluchalem wszystkie kawalki. Spodziewalem sie wyzszego poziomu. Peja wulgarnie bez sensu ukazujac swoje braki w argumentach.
3 kawalek to tragedia.
ED: Etus2 daruj sobie
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 09 paź 2009, 17:30
aldoraine
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 09 paź 2009, 17:54
ale ja nie zamierzam akurat z Tobą kłócić się już po samych Twoich postach w których mówisz, ze Peja "się ośmieszył" czy wyrywaniu zdań z kontekstu i pisanie do nich jakiś głupich komentarzy.aldoraine pisze:to podaj argumenty w których miejscach Diss Peji jest lepszy niż Tedego.
dla Ciebie powód do śmiechu, a jakbyś się przyjrzał to wychodzi, że porównanie całkiem trafne - Rui Costa przecież całkiem dobrym rozgrywającym byłRozgrywam ten beef, twoim kosztem, po kosztach jak Rui Costa
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 09 paź 2009, 18:00
kulekfcb
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio