to nie był argument, to szczera odpowiedź ma twe pytanie.Uraturs pisze:Gratuluję argumentu [']
jakie nakłanianie ?Uraturs pisze:A twoje nakłanianie jest wyjątkowo niegrzeczne
czy ja pisze, żeby ci nie policzył tych meczy ? nie nakłaniam go do niczego - przedstawiam mój punkt widzenia w tej sprawie.
Czesiek zrobi jak bedzie uwazał za słuszne.
oddałeś typy nie zgodnie z zasadą, dlatego IMHO - nie powinienneś wygrać pojedynku.Uraturs pisze: Prześledź wszystko jeszcze raz na spokojnie. Zobacz co takiego zrobiłem
zaczałem pisać [czy też "komentowac"] jak zapytałeś o powód, dla którego miałbyś nie wygrać.Uraturs pisze:gdyby były przegrane lub piwus strzeliłby więcej goli, nawet byś tu nie zajrzał, lub nie skomentował tej sytuacji, ale to świadczy tylko i wyłącznie o twojej mentalności.
Następnie odpowiedziałem na twoją uwage odnosnie tego, że ktoś tam oddał typy po czasie i zostały mu uznane - wiec sprostowałem, że to nie były typy oddane, tylko "podliczone", które BTW zostały oddane w poniedziałek, jako jedne z pierwszych.
Co chcę ci udowodnić - pisząc w tym temacie chciałem rozwiać twe wątpliwosci odnośnie twojej sytuacji, widac się nie udało.
wyszedłem osobe na niegrzeczną i złosliwą.
A teraz, skoro zostałem nazwany złośliwa osobą pragnę zaznaczyć, ze prowadzący BPU wbrał sobie nick name: Czeher, nie Czaher.