W PN są + jest plansza do wpisywania wyników

1234
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 11 cze 2026, 11:24
moody
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 11 cze 2026, 13:29
Poszłam drugi raz.
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 11 cze 2026, 14:08
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 11 cze 2026, 14:26
Dodatku PN już nie było. Może mało egzemplarzu było. Na sklepie na Carrefour widziałam dodatek z Faktu - też gruby u chyba ciekawy jak przejrzałam, ale ceny nie mogłam znaleźć więc pewnie był do gazety.1234 pisze: ↑11 cze 2026, 14:08Jeśli chodzi o Przegląd to cena jednak mocarna i dałem sobie spokój, w PN dużo mniej treści ale wszystko w pigułce, dobrze streszczone to co najważniejsze. Poza tym zawsze byłem fanem PN, pierwszy numer miałem gdzieś w 2001 roku także od dzieciaka wierny im![]()
Ten tytuł od Sport.pl wygląda nieźle, dużo publicystyki i ciekawych tekstów, zapowiada się ok.
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 cze 2026, 14:40
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 11 cze 2026, 15:07
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 11 cze 2026, 15:36

Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 11 cze 2026, 15:48
Bernabeu2
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 11 cze 2026, 16:35
W 2002 to przede wszystkim Turcja.Korea ,tak jak piszesz, ciągnięta za uszy i lepiej żeby to się nie powtórzyło (USA? Jest ryzyko?)
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 11 cze 2026, 18:11
no niestety, z dwoch ostatnich duzych reform rozgrywkowych - liga mistrzow na plus, mundial na minus. poprzedni format byl idealny, duzo meczow ale fanatyk byl w stanie obejrzec wszystko, teraz no ni [ch**], zreszta wyjatkowosc rozgrywek tez zabita, tutaj kazdy spotkanie powinno byc swietem, a obecnie meczow na papierze bardziej nadajacych sie na eliminacje, a nie glowny turniej bedzie sporo. no i pewnie bedzie tez wyjatkowo duzo takich jednostronnych spotkan, obijania malutkichBernabeu2 pisze: ↑11 cze 2026, 15:48Przychylam się do opinii, że rozszerzona formuła MŚ zaorała trochę moje zainteresowanie turniejem. Nigdy wielkim-wielkim fanem polskiej reprezentacji nie byłem i nie potrzebowałem oklepów z Ekwadorami i Senegalami do jarania się turniejem, więc to raczej nie jest kwestia braku husarii, po prostu teraz ciężko się wkręcić gdy zasadniczo ta faza grupowa ma dwa razy mniejsze znaczenie niż miała w poprzednim formacie. Chyba dopiero od fazy pucharowej będzie można to potraktować jak prawdziwe mistrzostwa świata.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 11 cze 2026, 18:30
matt_
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio