Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 02 mar 2016, 20:51
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 mar 2016, 22:11
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 02 mar 2016, 23:08
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 02 mar 2016, 23:11
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 02 mar 2016, 23:11
maxskr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 03 mar 2016, 8:31
Szczerze? Przy LVG to bardziej obawiam się zespoł klasy Watford, Sunderlandu, czy nadchodzącego WBA.janop pisze:City, Koguty i WHU na wyjazdach.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 mar 2016, 8:54
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 03 mar 2016, 9:03
Pewnie będzie jak w przypadku Moyesa, że poleci jeżeli już będzie wiadomo, że sezon jest stracony. Może i dobrze, bo jakiś rytm teraz złapali i zmiana mogłaby strasznie namieszać. Z terminarzem jest chyba tak, że wygra mistrzostwo/wejdą do 4 te kluby, które najmniej sknocą w nim sprawę. MU z najlepszymi punktowali względnie ok, trzeba uniknąć wpadek z przeciętnymi zespołami i powinno być dobrze.janop pisze:Minusem w walce o LM jest terminarz. City, Koguty i WHU na wyjazdach. Drugi minus to ewentualne pozostanie LVG na stanowisku.
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 mar 2016, 10:06
Osobiście nie jestem przekonany, że Holender może dać nam trofea, ale...Zaakceptowałem fakt, że jesteśmy na początku drogi. Nie wymagam wcale i nie oczekuję sukcesu na dziś. Oczekuję raczej przygotowania fundamentów dla kolejnego, odpowiedniego kandydata. Obecnie jednak, z mojego punktu widzenia, nie ma takiego dramatu jak za poprzednika. Dalej są mecze, w których czerpię radość z oglądania United. Czerpie radość oglądając młodych chłopaków, którzy się wyróżniają, a za innego trenera pewnie by nawet murawy nie powąchali. Dlatego też ważniejsza niż moja wiara w sukcesy za Luiego, jest dobro klubu. A dla klubu awans do LM to nie minus.janop pisze:Po prostu nie wierze już w walkę o trofea i regularną grę na dobrym poziomie pod skrzydłami Holendra. Trzy zwycięstwa z rzędu (z tego dwa z drużynami, z którymi powinniśmy zawsze wygrywać) tego nie zmienią.
W tym sezonie już była Liga Mistrzów i wspaniałe spotkania w wykonaniu MU.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 mar 2016, 12:44
Nie ma wątpliwości że tak jest. Wydawanie wielkich pieniędzy w błoto a i tak lepiej grają 18-latkowie z akademii.janop pisze:Zgodziłbym się, ale mam wątpliwości czy to co się dzieje jest częścią większego planu. Mam wrażenie, że polityką kadrową itp. kieruje przypadek.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 mar 2016, 13:02
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 03 mar 2016, 13:14
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 mar 2016, 16:17
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 03 mar 2016, 23:11
Barcelona w tym sezonie wystawiła 25 różnych linii obrony, pobijecie to?MGiggs pisze:Ustanawiamy chyba rekord swiata w ilosci zestawien bloku defensywnego, jak wiadomo dobra obrona to stabilnosc a u nas co chwile zmiana stopera.
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 mar 2016, 16:03
Dziwne zmiany, chyba, że Lui rotuje przed Liverpoolem w czwartek. O ile Smalling i Carrick jeszcze w miarę zrozumiali tak Varela i Depay byli wyróżniającymi się postaciami w ostatnich spotkaniach. Mniejsza z tym jak, ważne żeby dopisać dziś 3 punkty bo teraz każda strata może nas eliminować z dalszej rywalizacji o top4.United: De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Rojo, Carrick, Herrera, Lingard, Mata, Martial, Rashford.
Subs: Romero, Fosu-Mensah, Varela, Schneiderlin, Weir, Fellaini, Memphis.
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio