Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 sty 2012, 21:51
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 22 sty 2012, 22:23
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 sty 2012, 22:26
sigane pepe pisze:Atletico dobra drużyna.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 sty 2012, 22:29
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 22 sty 2012, 22:31
LiterówkaEnJoy's pisze:sigane pepe pisze:Atletico dobra drużyna.
Miło, że wypowiadasz się pochlebnie o lokalnych rywalach, ale ciężko znaleźć analogię do dzisiejszego meczu.
Na razie fajne spotkanie, trochę dziwi mnie gra Realu w obronie, tak za luźno jakby grali.
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 sty 2012, 22:34
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 sty 2012, 22:40
Ale ty do mnie pijesz synku ? Co ja takiego napisalem ? Ze ladna akcja Athletic (tak to sie pisze btw) ? Lecz sie czlowieku,bo juz zaczynasz widziec spiski tam gdzie ich nie ma.Kibice Atletico widzę siedzieli cichutko jak mysz pod miotłą jak przegrywali z największymi ogórasami. Teraz przyszedł trener i fala. Ciekawe jak długo. Pewnie do kolejnych derbów Madrytu.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 sty 2012, 22:51
Bez spiny, wszyscy wiemy, że signane pepe ma nie równo pod kopułą.Dr.Football1 pisze:Ale ty do mnie pijesz synku ? Co ja takiego napisalem ? Ze ladna akcja Athletic (tak to sie pisze btw) ? Lecz sie czlowieku,bo juz zaczynasz widziec spiski tam gdzie ich nie ma.
W ciemno taką serię braliby.sigane pepe pisze:Pewnie do kolejnych derbów Madrytu.![]()
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 22 sty 2012, 23:27
Spokojnie staruszku. Nie bierz wszystkiego tak serio. Akcja była ładna, ale czy to livescore albo transmisja na żywo?Dr.Football1 pisze:Ale ty do mnie pijesz synku ? Co ja takiego napisalem ? Ze ladna akcja Athletic (tak to sie pisze btw) ? Lecz sie czlowieku,bo juz zaczynasz widziec spiski tam gdzie ich nie ma.Kibice Atletico widzę siedzieli cichutko jak mysz pod miotłą jak przegrywali z największymi ogórasami. Teraz przyszedł trener i fala. Ciekawe jak długo. Pewnie do kolejnych derbów Madrytu.
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 sty 2012, 23:36
Idiotów(napinaczy) takich jak Ty też nikt nie lubi.sigane pepe pisze:Lizusów nikt nie lubi.
Opisał akcję, a to jest chyba forum, które wiesz do czego służysigane pepe pisze:Akcja była ładna, ale czy to livescore albo transmisja na żywo?
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 22 sty 2012, 23:50
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 23 sty 2012, 0:50
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 sty 2012, 8:46
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 sty 2012, 22:36
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 sty 2012, 8:13
Po naszej stronie mocy jest Kowalczyk po waszej Dudek. Ale co pie%%%%li Jurek to juz kolejna poezja. Jak nikt nadaje sie do betonowego PZPN. Kowal jak cos walnie to przynajmniej mozna sie posmiac tutaj zal dupe sciska."Ja bym go za ostatni incydent nie karał, bo jeszcze raz podkreślę – wsadzanie palca w oko, przydeptywanie, szczypanie, czy obrażanie rywala, to elementy, które często stosują piłkarze w dzisiejszym futbolu. Jeśli sędzia nie zauważył, a techniczny nie zwrócił mu na to uwagi (a z pewnością musiał widzieć całe zajście), to nie powinno być takiej dyskusji, jakiej jesteśmy świadkami."
"Emocje wymykają się spod kontroli, o czym teraz przekonał się Pepe, który nadepnął na dłoń Leo Messiego. Piłkarski świat oburzył się po emisji powtórek z tego incydentu, ale ja mam na ten temat inne zdanie. Jeśli Portugalczyk przeprosił gwiazdę Barcelony, to nie powinno być tematu. Takich zdarzeń jest na boisku bardzo wiele, w każdym spotkaniu, ale nie wszystkie wychwytują kamery."
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio