Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1398

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 28 sty 2012, 19:23

Casillas; Altıntop, Pepe, Carvalho, Marcelo; Alonso, Granero; Cristiano, Özil, Kaká i Benzema.

Dzisiaj gramy u siebie z największymi ogórkami w lidze, liczę na minimum 5 bramek :)

Fajnie, ze Altintop dostał szansę. Ciekawe jak bardzo Sahin jest słaby, że dzisiaj nie gra w podstawie za Alonso. Cieszy brak Lassa i obecność bardziej kreatywnego Granero.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sty 2012, 19:45

Sahina to nawet na ławce nie ma.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 sty 2012, 19:52

Sahina to nawet na ławce nie ma.
A'propos Sahina - jak wygląda jego status transferowy? Media włoskie podają, że Milan jest nim bardzo zainteresowany i podobno tylko wola Mourinho zablokowała ten ruch.
Tak, wiem, że Milan nie ma w tej chwili prawdopodobnie pieniędzy i to jest zbyt obiecujący gracz (do tego zakochany w Realu) w porównaniu do ostatnich celów Milanu i dokonanych zakupów, tak się pytam z ciekawości, czy on się okazał totalną klapą, czy nie gra z jakichś przyczyn zdrowotnych.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 28 sty 2012, 20:00

Sahin to świetny gracz. Po sezonie odejdzie. Ciekawe co tam naprawdę się stało, że Jose tak go pomija przy ustalaniu kadr meczowych. Przez chwilę myślałem że mamy syndrom Pedro Leona, ale nie wierzę żeby taki grzeczny chłopczyk mógł się postawić trenerowi. Gdyby dawał mu szansę to pewnie powoli wracałby do jako takiej formy. Rozumiem że musi się przyzwyczaić do stylu PD, że trener przekazuje mu instrukcję jak ma grać i czego od niego oczekuje na każdym treningu. Właśnie w takich meczach powinien wybiegać w pierwszym składzie. Nie z jakimiś ogórkami z 3 ligi w Copa del Rey i nie z najlepszymi w lidze, tylko właśnie z Saragossą. Do tego Xabi jest zmęczony i byłoby idealnie gdyby Nuri go zastąpił w tym meczu. Na pewno ma większy potencjał niż Granero.
Mnie martwi to że znowu zaczyna się Carvalomania. Takiego dziada kalwaryjskiego znowu wstawia do składu. Brak mi słów. Świeżo po kontuzji i od razu gra w podstawowym składzie. Co to musi być za miłość.

I znowu stracona bramka z ogórkami. Śmialo można obstawiać u buków że Real w każdym meczu na SB traci bramkę.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 sty 2012, 20:16

Ciezko powiedziec, o czym Pepe myslal przy tej bramce, naprawde. Kryl powietrze ew. dalszy (pusty) slupek?

Rowniez nie jestem w stanie wyjasnic o co chodzi z Sahinem, to jest przeciez gracz o juz uznanej marce, sprowadzany do waznej roli, a nie zapchajdziury - a tu takie cos...

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 28 sty 2012, 20:21

Wilmore pisze:ak, wiem, że Milan nie ma w tej chwili prawdopodobnie pieniędzy
:?: Nie ma :?: Ile można chcieć za gracza który pół roku nie gra :?:

A co do Sahina, to chętnie widziałbym go w Milanie i mam nadzieję, że zawita do Nas.
Wilmore pisze:(do tego zakochany w Realu)
Już pewnie mu to przeszło :wink:

Co do meczu to myślę, że Real jeszcze wygra. Celem jest minimum remis do połowy.

Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 28 sty 2012, 20:25

Myślę, że raczej nie ma co wierzyć w to, że Sahin gdzieś sobie pójdzie - ma kontrakt na wiele lat, jest młody, a szykowany był głównie jako zastępstwo dla Xabiego. Pewnie będzie się powoli wprowadzał do drużyny i za jakiś tam czas będzie zawodnikiem pierwszego zespołu, bo niestety Alonso nie będzie wiecznie grał w piłkę, a druga szansa na wyrwanie kogoś kto będzie w stanie go zastąpić pewnie się nie pojawi.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sty 2012, 20:50

Nie ma takiej opcji by ktokolwiek ruszył się z Realu przed końcem sezonu. Wiadomo to od dawna.

Oczekiwałem, że Sahin zagra dzisiaj, ale do końca sezonu dużo może się wydarzyć. Granero i Altintop też do niedawna nie grali prawie wcale.

Co do meczu - Pepe dał ciała w kryciu i powstał problem. Saragossa gra typową murarkę, ale niedoskonałą i powinni jeszcze się złamać po przerwie.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sty 2012, 21:48

No to czekamy jak poważna okaże się kontuzja Marcelo... :roll:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 lut 2012, 21:31

Jak to slusznie widac Realu nie mozna skrzywdzic i ewidentnych karnych gwizdac. ach ci sedziowie tylko pomagaja niepokolanej. por que? :boruta:

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 04 lut 2012, 21:44

Bienias, nie oglądałeś meczu z Espanyolem? takich karnych się nie gwiżdże

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 lut 2012, 21:53

Ja wiem ale zaraz wpadnie Realfan ze swoimi madrosciami i bedzie pozamiatane :rotfl4:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 lut 2012, 21:56

Sędziowie rzadko gwiżdżą w takich sytuacjach. Nawet bardzo rzadko, ale karny oczywiście spokojnie mógł być i trudno byłoby mieć o niego pretensje.

Cóż, nie tylko Barcelonie sędziowie mogą pomagać.

Lubię te frustrackie wpisy kibiców Barcelony, którzy mecze Madrytu oglądają masowo, gdy liczą na potknięcie Realu, a tu nic z tego. Oby jak najwięcej takich do końca sezonu.

Ciężki mecz, trzeba było sobie to zwycięstwo wyszarpać. Pierwsza połowa lepsza, w drugiej jakoś mniej kreatywnie. Aczkolwiek Getafe tak naprawdę nie miało żadnej dobrej okazji.

Przy pewniejszym wyniku Sahin najprawdopodobniej pojawiłby się dziś na boisku,a tak dalej musi czekać.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2012, 21:58 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 04 lut 2012, 21:57

Takich też nie 8) Koniec dyskusji.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 04 lut 2012, 21:59

:( oh jak smutno w koncu ktos pomogl nie wam tylko komus innemu , poza tym ktora to byla minuta ? bo real jakby remisowal to bez problemu by strzelil kolejna bramke.

mecz dobry , ciezki jak zawsze z Getafe ale moglo byc wyzej i to bez problemu , 7 pkt caly czas utrzymane a po RSSS nie ma co spodziewac sie cudow szczerze mowiac wiec przewaga utrzymana i czekamy na kolejny mecz ligowy w takim razie ;) w koncu CR ladnie uderzyl z wolnego co ostatnio bylo rzadkoscia ;) strasznie pracowity dzisiaj Lass , wszedzie go bylo pelno i az milo bylo widac jak zapier**** ;D bezbłędnie też Ramos.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”