bynajmniej «wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)».gilardino11 pisze:bynajmniej dla mnie nabiera sensu.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 09 maja 2012, 14:13
bynajmniej «wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)».gilardino11 pisze:bynajmniej dla mnie nabiera sensu.
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 maja 2012, 14:28
Daaaamian
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 09 maja 2012, 14:34
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 09 maja 2012, 14:36
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 09 maja 2012, 14:52
Muntari zostaje. Nie wierzę, że odejdzie.gilardino11 pisze:prawdopodobne odejścia są Seedorfa, Muntariego, Van Bommela i Aquillaniego
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 09 maja 2012, 15:02
JA bym się cieszył jeśli by go nas jednak nie przyszedł.Mirek15 pisze:Muntari zostaje. Nie wierzę, że odejdzie.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 09 maja 2012, 15:07
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 09 maja 2012, 16:19
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 10 maja 2012, 9:40
Osobiście uważam, że Nesta jeszcze dałby radę grać na najwyższym poziomie, ale widać, że chce odejść w odpowiednim momencie. Szkoda, że nie wszyscy w Milanie to potrafią.Nesta reportedly decided to leave Milan after telling Adriano Galliani “Messi is too quick for me.”

mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 maja 2012, 12:22
Jeśli tak naprawdę powiedział to człowiek dla Mnie jest GENIALNY.mete pisze:Podobno Gattuso sam odrzucił ofertę Milanu, bo nie chce ciążyć klubowi i sam ostatnio mówił, że skład jest za stary i wymagane są zmiany.
Po prostu już wie ile lat ma na karku. 3 lata temu od razu chciałby odejść, jak odszedł z Interu. Wcale mnie to nie dziwi.mete pisze:Kto by się spodziewał. Kilka lat temu Ibra by po prostu zrobił dym i spakował walizki a tu na prawdę wygląda na to, że zależy mu na pozostaniu i na wygrywaniu.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: serjtankian » 10 maja 2012, 12:25
serjtankian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 maja 2012, 12:43
To by była wspaniała decyzja, on chyba sam widzi, że problemy ze wzrokiem go ostatecznie jako piłkarza zniszczyły, nie nadaje się sportowo dla Milanu, choć jako człowiek jest bezcenny. Zarabia krocie, więc niech odejdzie. Zupełnie inaczej podchodzę do tematu Flaminiego - jeśli on przyjmie proponowaną przez klub ofertę, to będzie naprawdę dobrze, on zeszłej wiosny pokazał, że u Allegriego potrafi grać super. Tyle że jeśli prawdą są jego oczekiwania co do liczby minut, to lepiej, by odszedł, bo na razie nie ma szans na wygryzienie Nocerino.Podobno Gattuso sam odrzucił ofertę Milanu, bo nie chce ciążyć klubowi i sam ostatnio mówił, że skład jest za stary i wymagane są zmiany.
Dokładnie. Tak samo żegnano w swoim czasie Costacurtę, to najlepszy scenariusz, tyle że nie wiem, jak wygląda plan przygotowań primavery do final eight.Osobiście skład na Novarę widziałbym następujący. Primavera + piłkarze którzy odchodzą. Dla jednych szansa, dla drugich pożegnanie.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 maja 2012, 12:48
Myślę, że jakby się wzięło ok. 5 piłkarzy nie byłoby problemu.Wilmore pisze:Dokładnie. Tak samo żegnano w swoim czasie Costacurtę, to najlepszy scenariusz, tyle że nie wiem, jak wygląda plan przygotowań primavery do final eight.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 maja 2012, 14:34
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio