Tak, ponieważ komentowałem zapowiedź.red85 pisze:Tymczasem Rashford oczywiście zagrał na szpicy pierwszą część. Lepiej było psioczyć przed pierwszym gwizdkiem?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 13 mar 2016, 17:56
Tak, ponieważ komentowałem zapowiedź.red85 pisze:Tymczasem Rashford oczywiście zagrał na szpicy pierwszą część. Lepiej było psioczyć przed pierwszym gwizdkiem?
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 13 mar 2016, 17:57
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 mar 2016, 18:40
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 mar 2016, 18:54
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 mar 2016, 18:56
Ty a to czasem nie Ty pisałeś, że nam w środku pola trzeba siły i lepiej wziąć Fellainiego niż Cesca czy Kroosa?Fellaini, kolejny żałośnie przeciętny zawodnik, który ma...no właśnie, co on ma robić? Podawać nie potrafi, w odbiorze kiepski, jedynie co może zrobić to zgrać z dyńki, albo komuś dać z dyńki, opcjonalnie z łokcia.
Ty a to czasem nie Ty pisałeś, że lepiej wziąć kogoś kto u nas się rozwinie niż przepłacać za Cesca czy Kroosa?Ander, czyli Clev ver 2.0. Coś tam biega, coś się stara, ale jakości w tym nie ma. Wyrzuciliśmy ponad 30 baniek na brata bliźniaka Cleva. Świetny interes.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 13 mar 2016, 19:01
red85 pisze:O tym, że Blind jest żałosny w roli stopera wiadomo, ale ja nie mogę również ścierpieć widoku Rojo na lewej obronie.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 mar 2016, 19:04
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 mar 2016, 19:07
Nie wierze co czytamred85 pisze: Ander, czyli Clev ver 2.0. Coś tam biega, coś się stara, ale jakości w tym nie ma. Wyrzuciliśmy ponad 30 baniek na brata bliźniaka Cleva. Świetny interes. Zostawić młodzież, resztę zaorać.
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 mar 2016, 19:15
Ale że co? Że Ander jest wyraźnie w czymś lepszy? Nieogranięty taktycznie, nie potrafi kontrolować gry, nie jest kreatywny. Kiedyś lubiłeś wytykać liczby świadczące na niekorzyść dla Cleva, teraz podobnie by to wyglądało u Andera. Jeden jest lepszy w pewnym aspekcie gry, drugi w innym, ale wyraźniej różnicy między tymi zawodnikami nie ma. Żaden nie ma umiejętności (albo nie jest gotowy mentalnie), aby decydować o obliczu drugiej linii tego klubu.Nie wierze co czytam
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 mar 2016, 19:25
Ja też. Po takiej kompromitacji jaką okazały się pomysły Red85 na ten klub w ciągu ostatnich 2 lat wstyd by mi było się odzywać, a on jeszcze tu będzie radził, żeby zrobić z tego klubu drugi Ajax. No paranoja.Nie wierze co czytam
Zamknij w końcu japę. Nie będziesz mi mówił co mam robić. A mam ochotę pokazać twoje dyletanctwo. Starczy przeanalizować twoje posty sprzed ostatnich dwóch lat, a nawet dłużej. Mylisz się w 98% swoich ocen. Także dobrze, żeby to ludzie widzieli zanim podążą za hasłem filozofią United jest klepu klepu, albo walka o 4 miejsce jest okMów człowieku za siebie, odstosunkuj się uprzejmie proszę ode mnie. Widzę, że dalej nie zrozumiałeś, albo nie chcesz/nie potrafisz zrozumieć, że nie mam najmniejszego zamiaru wchodzić z tobą w polemikę. Mów więc o sobie, nie o mnie. Nie o tym co ja rzekomo twierdziłem, bo to już zaczyna brzydko pachnąć... Move on.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 mar 2016, 19:28
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 mar 2016, 19:29
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 mar 2016, 19:31
Ja rozumiem, że kamil chce sprowadzić kolejny temat do poziomu rynsztoku, głupawych kłótni, ale czemu chcesz do niego dołączyć? Możemy się nie zgadzac, ale dyskutujmy na poziomie bez takich głupawych insynuacji.MGiggs pisze:Redzie błagam nie zartuj, Ander ma słabszy sezon ale w zeszłym grał na poziomie nieosiagalnym dla Cleva. W swoim pierdolcu zaraz napiszesz ze Clev to poziom Bastiana![]()
Napisz jeszcze Ze Morgan to poziom Fletchera, Bastian Gibsona a Martial Welbecka i bedziemy mieli komplet
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 mar 2016, 19:40
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 mar 2016, 19:41
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio