Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1399

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 13 mar 2016, 17:56

red85 pisze:Tymczasem Rashford oczywiście zagrał na szpicy pierwszą część. Lepiej było psioczyć przed pierwszym gwizdkiem?
Tak, ponieważ komentowałem zapowiedź.

maxskr
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 35

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 13 mar 2016, 17:57

Mecz mniej więcej taki, jakiego należało się spodziewać przed pierwszym gwizdkiem. Okazje z obu stron, ale czegoś zabrakło do umieszczenia piłki w bramce. Przesunąć Fellainiego do przodu albo wpuścić kogoś za niego, bo gra jałowo i w obronie i w ataku. Chciałbym zobaczyć Martiala na 10, może to by zmieniło jakoś grę. Grając na skrzydle potrafi ładnie poradzić sobie z zejściem do środka, ale potem brakuje tej kropki nad i. Kiedy to opanuje będzie bestią.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 mar 2016, 18:40

Uprzedzając wszelki hejt. Jestem zadowolony z dzisiejszego spotkania. Są młodzi Rashford, Lingard. Musimy po prostu czekać aż oni dorosną i pociągnął naszą grę. Nie ma co nic zmieniać. Wszystko jest w porządku. Musimy się przyzwyczaić, że tak musi wyglądać przebudować zespołu.

Van Gaal musi zostać takiego orgazmu jak po meczu z Arsenalem dzięki młodym chłopakom nie przeżyłem nigdy z kobietą!

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 mar 2016, 18:54

Taki mecz jakiego można było się spodziewać po bandzie przeciętniaków bez charakteru. O tym, że Blind jest żałosny w roli stopera wiadomo, ale ja nie mogę również ścierpieć widoku Rojo na lewej obronie. Przeciętniak w obronie i słabiak w ataku. Z utęsknieniem czekam na powrót do gry CBJ. Smalling - jak ma wykazać się w obronie to jeszcze ogarnia, ale jak trzeba coś zrobić z piłką to już są problemy. Można na niego liczyć w kolejnych latach, ale mam coraz większe wątpliwości, czy jest to materiał na prawdziwego lidera defensywy. Fellaini, kolejny żałośnie przeciętny zawodnik, który ma...no właśnie, co on ma robić? Podawać nie potrafi, w odbiorze kiepski, jedynie co może zrobić to zgrać z dyńki, albo komuś dać z dyńki, opcjonalnie z łokcia. Ander, czyli Clev ver 2.0. Coś tam biega, coś się stara, ale jakości w tym nie ma. Wyrzuciliśmy ponad 30 baniek na brata bliźniaka Cleva. Świetny interes. Zostawić młodzież, resztę zaorać.

Za dzisiejszy występ malutki plus dla Lingarda, reszta słaba albo żałośnie słaba.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 mar 2016, 18:56

Fellaini, kolejny żałośnie przeciętny zawodnik, który ma...no właśnie, co on ma robić? Podawać nie potrafi, w odbiorze kiepski, jedynie co może zrobić to zgrać z dyńki, albo komuś dać z dyńki, opcjonalnie z łokcia.
Ty a to czasem nie Ty pisałeś, że nam w środku pola trzeba siły i lepiej wziąć Fellainiego niż Cesca czy Kroosa?
Ander, czyli Clev ver 2.0. Coś tam biega, coś się stara, ale jakości w tym nie ma. Wyrzuciliśmy ponad 30 baniek na brata bliźniaka Cleva. Świetny interes.
Ty a to czasem nie Ty pisałeś, że lepiej wziąć kogoś kto u nas się rozwinie niż przepłacać za Cesca czy Kroosa?

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 13 mar 2016, 19:01

red85 pisze:O tym, że Blind jest żałosny w roli stopera wiadomo, ale ja nie mogę również ścierpieć widoku Rojo na lewej obronie.
:beer:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 mar 2016, 19:04

O to też jest dobre. Obaj to ludzie Van Gaala. Ulubienca Red85. Lepszego niż Mourinho.

Krótko mówiąc ulubiony trener Reda85 i zawodnicy, których wolał u nas niż poważnych graczy dają dupy. I jak to mówią do kogo macie pretensje? Miejcie do siebie.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 mar 2016, 19:07

red85 pisze: Ander, czyli Clev ver 2.0. Coś tam biega, coś się stara, ale jakości w tym nie ma. Wyrzuciliśmy ponad 30 baniek na brata bliźniaka Cleva. Świetny interes. Zostawić młodzież, resztę zaorać.
Nie wierze co czytam :rotfl:

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 mar 2016, 19:15

Kamil w każdym temacie stara się mnie sprowokować, oczywiście z marnym skutkiem, więc i tym razem oleje to zimnym moczem, ale pokuszę się o 2 zdania. Mów człowieku za siebie, odstosunkuj się uprzejmie proszę ode mnie. Widzę, że dalej nie zrozumiałeś, albo nie chcesz/nie potrafisz zrozumieć, że nie mam najmniejszego zamiaru wchodzić z tobą w polemikę. Mów więc o sobie, nie o mnie. Nie o tym co ja rzekomo twierdziłem, bo to już zaczyna brzydko pachnąć... Move on.
Nie wierze co czytam
Ale że co? Że Ander jest wyraźnie w czymś lepszy? Nieogranięty taktycznie, nie potrafi kontrolować gry, nie jest kreatywny. Kiedyś lubiłeś wytykać liczby świadczące na niekorzyść dla Cleva, teraz podobnie by to wyglądało u Andera. Jeden jest lepszy w pewnym aspekcie gry, drugi w innym, ale wyraźniej różnicy między tymi zawodnikami nie ma. Żaden nie ma umiejętności (albo nie jest gotowy mentalnie), aby decydować o obliczu drugiej linii tego klubu.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 mar 2016, 19:25

Nie wierze co czytam :rotfl:
Ja też. Po takiej kompromitacji jaką okazały się pomysły Red85 na ten klub w ciągu ostatnich 2 lat wstyd by mi było się odzywać, a on jeszcze tu będzie radził, żeby zrobić z tego klubu drugi Ajax. No paranoja.

Zresztą kapitalnie jego poziom podsumował ostatatnio Scholes. Gdzieś tu ostatnio pisał, że on jest skłonny zgodzić się, że na razie walczymy tylko o czwórkę i Puchar Anglii. Bo młodzież i rzekomo pomysły Van Gaala mają przynieść efekt poźniej. Jakbym czytał niejakiego Logana co kilka lat temu przewidywał, że Arsenal zdominuje Europę. Scholesy doskonale to wyszydził, zresztą jak ja wcześniej.

A i podobnie wyszydził teksty Reda85, że rzekomo naszą filozfię jest klepu klepu. Jak już również mówiłem to jakaś [k****] bzdura. DNA United to szybka bezpośrednia gra, walka do ostatniej minuty, a nie jakieś klepu klepu bla bla.

Także kończmy już ten nieudany eksperyment z Van Gaalem. Trudno Redy85 będą płakać. Ale to niech się przerzucą na Ajax. Prawdziwi fani United chcą tego na czym się wychowali, a to gwarantuje Jose Mourinho. Szkoda, że nie zrobiono tej zamiany w Grudniu jeszcze coś by się dało uratować. Ale cóż. Nie po raz pierwszy w życiu musze się wkuriwac, że wiem, że coś się skończy katastrofą, a nic z tym nie mogę zrobić. Gdyby mnie cześciej słuchano.
Mów człowieku za siebie, odstosunkuj się uprzejmie proszę ode mnie. Widzę, że dalej nie zrozumiałeś, albo nie chcesz/nie potrafisz zrozumieć, że nie mam najmniejszego zamiaru wchodzić z tobą w polemikę. Mów więc o sobie, nie o mnie. Nie o tym co ja rzekomo twierdziłem, bo to już zaczyna brzydko pachnąć... Move on.
Zamknij w końcu japę. Nie będziesz mi mówił co mam robić. A mam ochotę pokazać twoje dyletanctwo. Starczy przeanalizować twoje posty sprzed ostatnich dwóch lat, a nawet dłużej. Mylisz się w 98% swoich ocen. Także dobrze, żeby to ludzie widzieli zanim podążą za hasłem filozofią United jest klepu klepu, albo walka o 4 miejsce jest ok :rotfl:

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 mar 2016, 19:28

Ok, pokazałeś moje dyletanctwo i niepodważalny fakt, że myliłem się w 98% swoich ocen. Możesz teraz przestać się spinać i szukać okazji do wywołania gównoburz?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 mar 2016, 19:29

Redzie błagam nie zartuj, Ander ma słabszy sezon ale w zeszłym grał na poziomie nieosiagalnym dla Cleva. W swoim pierdolcu zaraz napiszesz ze Clev to poziom Bastiana :mrgreen:

Napisz jeszcze Ze Morgan to poziom Fletchera, Bastian Gibsona a Martial Welbecka i bedziemy mieli komplet

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 mar 2016, 19:31

MGiggs pisze:Redzie błagam nie zartuj, Ander ma słabszy sezon ale w zeszłym grał na poziomie nieosiagalnym dla Cleva. W swoim pierdolcu zaraz napiszesz ze Clev to poziom Bastiana :mrgreen:

Napisz jeszcze Ze Morgan to poziom Fletchera, Bastian Gibsona a Martial Welbecka i bedziemy mieli komplet
Ja rozumiem, że kamil chce sprowadzić kolejny temat do poziomu rynsztoku, głupawych kłótni, ale czemu chcesz do niego dołączyć? Możemy się nie zgadzac, ale dyskutujmy na poziomie bez takich głupawych insynuacji.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 mar 2016, 19:40

Ciach

A żeby było na temat. To ja uważam za wstyd po prostu wstyd dla takiego klubu jak United, że LVG jest dalej na stołu. Po czwartkowym meczu i gównie które zobaczyliśmy z największym rywalem w historii szanujący się klub by wywalił gościa na zbity pysk. Nie dość, że przez gościa tracimy swoje DNA to jeszcze całkowity prestiż. Woodward też jest do wymiany natychmiast.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 mar 2016, 19:41

Piszesz ze ander to poziom Cleva a poniez narzekasz tutaj na poziom? Serio?

Nie redzie,wybacz, ja moge dyskutowac na wiele tematów ale znajac Twój nieskrywany obiektywizm w stosunku do wychowanków wiem że ta rozmowa jest bez sensu.

Równie dobrze można napisac że Lingard to poziom Hazarda który ma koszmarny sezon(duzo gorszy od Andera) i że niewarto przepłacac na gwiazdy.

Serio dyskusja nad tym co ma lepsze Ander a co Clev jest zupełnie niedorzeczna.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”