Forumowe problemy techniczne (zbiorczy) - Strona 15

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 lip 2005, 14:45

Tam gdzie jest Lider Drużyny powinien być Kluczowy Zawodnik itd. Sorry, ale to trudno policzyć...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lip 2005, 14:49

Nie radujcie się tak, bo te kolorowe gwiazdy są naprawdę kiczowate. Do tych zielonych pod moim nickiem ledwo się przyzwyczaiłem, pomarańczowa w białej obwódce zalatuje takim infantylizmem, że tylko sobie w łeb strzelić. Podejrzewam, że zostały zaprojektowane jako kara dla nabijaczy.

A Corintihias niczego nie pominął. U niego jest to Lider Drużyny. Tylko zastanawiam się, czy w takim wypadku podał dobrą wersję.

[EDIT]Właśnie :twisted:.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 lip 2005, 15:07

takie same gwiazdki maja administratorzy...
... i niech ktos mi teraz powie, ze admini w ogole zagladaja na forum. nawet mod nie wie jak wyglada admin...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lip 2005, 15:21

Twój dowcip mnie poraża zawdi :shock:. Poza tym mają inny kolor. Błyskotliwość nie idzie w parze ze spostrzegawczością.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 lip 2005, 15:42

nie idzie, nie idzie...
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lip 2005, 15:45

Wycofuję. Oczywiście to oznacza, że nie widziałem Gwiazdy, czy jak to tam jest z następną rangą po Mathiaskowej, bo nikt nie ma takiej liczby postów. A nie admina :roll:.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 lip 2005, 15:55

smitu mial taka liczbe postow, o ile wiem to byl na forum jeszcze za twojej kadencji... mysle jednak ze nie widziales admina.
poza tym to gwiazdy z liuczby postow nazwales infantylnymi. jak mozna nazwac cos czego sie nie widzialo? opis byl prawie dobry, wiec mysle, ze widziales. po prostu njie wiedziales, ze admini maja takie same...
ale to nieistotne...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lip 2005, 15:59

Fascynująca rozmowa. Tamto miało odcień żółty. Coś kiepską masz pamięć.

Jeśli dalej dręczy Cię, czy widziałem admina (w końcu sam sobie dałem moderkę i sam to ogłosiłem na forum :lol:), możesz mi pisać o tym na pivie. Nie obrażę się.

Chociaż widzę, że masz figlarny nastrój dzisiaj, więc dalsza rozmowa nie w temacie będzie odpowiednio nagrodzona.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 lip 2005, 16:10

Tamto miało odcień żółty.
he???
w sumie jak napisalem, to czy widziales admina jest nieistotne, pewnie widziales, ale pewnie za rzadko, by zapamietac.
figlarny nastroj mialem wczoraj :D :D dzisiaj juz mi przeszlo, ale podobalo mi sie (wczoraj)...
dostrane nagrode? jak sie ciesze!
i do razu zakwestionuje twoja ochote do dawania wp. jest to temat o problemach, a ja ewidentnie widze problem w tym, ze nie ma tu zadnego nadzoru... i widze tez problem w rozbestwieniu sie moderatorow, wobec braku kogolwiek nad nimi. takze daruj sobie...

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 09 lip 2005, 16:13

Ehhh - wiesz jak to jest z tymi "adminami" - myslą ze wszystko im wolno - być moze jakies kompleksy ??? Problemy w życiu codziennym ??? :)

Pozdrawiam wszystkich normalnych użytkowników tego forum :) Jak wiadomo - Demokracja - a nie cenzura - KOMUNA sie jzu skonczyla :)

Forza Inter !!!
zawdi pisze:
Tamto miało odcień żółty.
he???
w sumie jak napisalem, to czy widziales admina jest nieistotne, pewnie widziales, ale pewnie za rzadko, by zapamietac.
figlarny nastroj mialem wczoraj :D :D dzisiaj juz mi przeszlo, ale podobalo mi sie (wczoraj)...
dostrane nagrode? jak sie ciesze!
i do razu zakwestionuje twoja ochote do dawania wp. jest to temat o problemach, a ja ewidentnie widze problem w tym, ze nie ma tu zadnego nadzoru... i widze tez problem w rozbestwieniu sie moderatorow, wobec braku kogolwiek nad nimi. takze daruj sobie...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 lip 2005, 16:19

zawdi pisze:i do razu zakwestionuje twoja ochote do dawania wp. jest to temat o problemach, a ja ewidentnie widze problem w tym, ze nie ma tu zadnego nadzoru... i widze tez problem w rozbestwieniu sie moderatorow, wobec braku kogolwiek nad nimi. takze daruj sobie...
I będziesz pisał o tym ile razy dziennie :lol:? To jest odrobinę monotonne, więc jakbym chciał, oczywiście, że mogę zareagować.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 lip 2005, 16:28

piwus pisze:I będziesz pisał o tym ile razy dziennie?
nie wiem jeszcze, pewnie za kazdym razem jak bede mial pretekst, ale pomysle nad zmiana swojej postawy, bo jest jak sikanie pod wiatr.
piwus pisze:To jest odrobinę monotonne, więc jakbym chciał, oczywiście, że mogę zareagować.
oczywiscie, ze mozesz. w koncu co ci szkodzi, nikt cie przeciez nie powstrzyma... ani nikt nie zabroni, mozesz co chcesz...

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 09 lip 2005, 18:32

Juras_InterFan pisze:Ehhh - wiesz jak to jest z tymi "adminami" - myslą ze wszystko im wolno
Sam nie wiem jak ci to powiedzieć.... tak... wszystko im wolno :P To oni są właścicielami serwisu i mogą z nim robić co im sie podoba :P

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 09 lip 2005, 18:49

Coś mi się wydaje ze ten temat to juz nie jest temat "Problemy (zbiorczy)" wnioskuje to po powyższych wypowiedziach

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 09 lip 2005, 19:14

Sorrka w takim razie - jeśli jestescie naprawde WŁASCICIELAMI serwisu - łożycie ciezkie pieniądze na jego utrzymanie to zwracam szacunek - macie prawo :P

Forza Inter !!!!
Mazurek pisze:
Juras_InterFan pisze:Ehhh - wiesz jak to jest z tymi "adminami" - myslą ze wszystko im wolno
Sam nie wiem jak ci to powiedzieć.... tak... wszystko im wolno :P To oni są właścicielami serwisu i mogą z nim robić co im sie podoba :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”