Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 sie 2005, 15:01
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 sie 2005, 16:27
hmmm co do tej niezłej obsady to bym sie sprzeczał moze tylko pod wzgledem statusu gwiazd np Joile w tym filmie nie potwierdziła tego statusu tak jak i pozostali tak wiec mysle ze rozdział tego filmu powinien byc juz zamkniety poniewaz nie ma sie o co spieracfutbolowa pisze:Ten film jest jednak wyjątkiem - niezła obsada
snake pisze:Oliwer Stone spełnił swoje wielkie marzenie o zrealizowaniu biografi Aleksandra
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sie 2005, 16:43
No wiesz... Antony Hopkins, Angelina Jolie, Val Kilmer, Jared Leto to nie są źli aktorzycoco pisze:hmmm co do tej niezłej obsady to bym sie sprzeczał
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 16 sie 2005, 17:11
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 17 sie 2005, 14:34
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 17 sie 2005, 17:18
futbolowa pisze:No wiesz... Antony Hopkins, Angelina Jolie, Val Kilmer, Jared Leto to nie są źli aktorzy
Fakt, że zagrali w nudnym filmie nic im nie ujmuje
nie chodziło mi o to ze sa słabi itd ale o to ze zagrali w kiepskim filmie i sie nie popisali zbytnio ale gwiazdami nadal sa i bedasnake pisze:To ze slawni aktorzy graja w slabych filmach nie znaczy ze sa slabymi aktorami, albo ze sa gorsi niz byli kiedys.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 17:58
Chodzi o 'Miracle'? Jeśli tak - to zgadzam się w 100%-tach. Znakomity film. Mam go na DVD i często do niego wracam.coco pisze:Cud
Jeden z lepszych polskich filmów. Interesująca fabuła i dobra obsada. Zamierzam poraz kolejny go obejrzeć, bo leci an C+coco pisze:Pogoda na jutro
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 17 sie 2005, 18:11
tego jeszcze nie widziałem ale jak mówisz ze warto to bede kombinował zeby miec jak najszybciejfutbolowa pisze:A z nowych filmów zamierzam obejrzeć 'Skazany na bluesa', ze względu na świetną muzykę oczywiście
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sie 2005, 21:24
Właśnie trafia do kincoco pisze:tego jeszcze nie widziałem ale jak mówisz ze warto to bede kombinował zeby miec jak najszybciej Wink
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 sie 2005, 10:24
jak go obejrzysz to daj znac moze ja tez sie skuszefutbolowa pisze:Właśnie trafia do kin
Ja chcę go obejrzeć, bo jest to biografia Ryszarda Riedla, legendarnego wokalisty najlepszego polskiego zespołu - Dżem. No i ta znakomita muzyka
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 18 sie 2005, 11:30
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 18 sie 2005, 15:39
Scyzoryk pisze:CZy ktoś może oglądał film hooligans
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 22 sie 2005, 13:09
brakuje pomysłu bo na wczesniejsze czesci pomysł był całkiem udany tak w tej czesci dla mnie wszystko było płytkie a ten film doprowadzał do snu po pierwszych 10 minutachbagg pisze:Brakuje tego czegoś
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Blant » 26 sie 2005, 11:47
Blant

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 sie 2005, 13:14
z tych filmów to podobał mi sie skarb narodów dzien swira i piła reszta to flaki z olejemBlant pisze: poznaj moich rodziców
piła
skarb narodów
dzień świra
wesele
coco
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio