Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 01 paź 2013, 20:32
Sinik1988

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 paź 2013, 15:30
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 paź 2013, 20:21
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 paź 2013, 20:46
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 paź 2013, 23:07
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 02 paź 2013, 23:11
Mi już tylko Sinik został ale nie mogę go złapać. Mecze z Tomusmc uważam za odbyteddemon pisze:Liczyłem wczoraj na 3 mecze jednego dnia ostatecznie w dniach LM rozegrane tylko 2 spotkania![]()
Jutro Legia,większość w pubach,przed tv pewnie też nici będziePanowie sprężcie się,tym bardziej,że w przyszłym tygodniu mam nockę i nie bardzo będę miał jak Was kontrolować
heh
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 paź 2013, 23:18
W tej edycji muszę przyznać,pada o wiele więcej bramek a przecież meczów jest zdecydowanie mniejSesto Elemento pisze: Mi już tylko Sinik został ale nie mogę go złapać. Mecze z Tomusmc uważam za odbytemiał szczęście i tyle
oczywiście żart, nie zdążyłem piwa otworzyć, a już mi wpakował 3 bramki w pierwszym meczu
![]()
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 02 paź 2013, 23:20
Daj spokój zaskoczył mnie Tomus, oblał mojego pada olejem żeby mi się palce ślizgałyddemon pisze:W tej edycji muszę przyznać,pada o wiele więcej bramek a przecież meczów jest zdecydowanie mniejSesto Elemento pisze: Mi już tylko Sinik został ale nie mogę go złapać. Mecze z Tomusmc uważam za odbytemiał szczęście i tyle
oczywiście żart, nie zdążyłem piwa otworzyć, a już mi wpakował 3 bramki w pierwszym meczu
![]()
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 paź 2013, 23:26
Jeśli tak to ma narazie wyglądać to powiem szczerze wątpie w następny turniejSesto Elemento pisze: Daj spokój zaskoczył mnie Tomus, oblał mojego pada olejem żeby mi się palce ślizgałyi tak gadaliśmy to następny turniej lepiej chyba zrobić w formie pucharu i losowania kto z kim zagra
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 02 paź 2013, 23:28
Nie zrozumiałeś, mi chodzi bardziej o to, że teraz ciężej się dogadać choć nie wiem czemu, pierwszy turniej poszedł gładko, więc może trzeci turniej zrobimy pucharowo ale drużynamiddemon pisze:Jeśli tak to ma narazie wyglądać to powiem szczerze wątpie w następny turniejSesto Elemento pisze: Daj spokój zaskoczył mnie Tomus, oblał mojego pada olejem żeby mi się palce ślizgałyi tak gadaliśmy to następny turniej lepiej chyba zrobić w formie pucharu i losowania kto z kim zagra
Czy puchar coś da? Nie sądze- większość była zwolennikiem grania klubami i reprezentacjami,został stworzony osobny puchar i
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 paź 2013, 23:38
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 03 paź 2013, 7:02
Sinik1988

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 03 paź 2013, 7:36
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 03 paź 2013, 11:43
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 03 paź 2013, 11:54
Sinik1988
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited