CM 2001/2002 - Strona 15

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
_Tiesto_
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Tiesto_ » 02 kwie 2006, 12:23

Tez pamietam jak sie pykało w Cm'a 01/02! Ja grałem z 20 sezonów Roma :twisted: miałem Ronaldinho który strzelił w jednym z sezonów cos koło 70goli. To była giera... Jednak niemogłem zdobyc mistrzostwa, przez te 20 sezonów... zdobyłem chyba tylko 3 razy :? W pózniejszych czasach sie odkrywało talenty z ligi Portugalskiej, tam w nizszych ligach za mała kasę można było kupic prawdziwe diamenty które po jakims czasie stawały sie potegami! Taki ktos mi się przeypomina Mauro Rubens, przez pare lat był u mnie zwykle najlepszym strzelcem z około 40 golami! A niewiem czemu pózniej go sprzedałem... chyba znudził mi się juz! Ale dostałem za niego pamiętam duzo kasy od Bayernu!
Gierka była po angielsku i to mi utrudniało zabawe, jednak i tak to dla mnie jeden z najlepszych Cm'ów ( z 03/04 )

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 02 kwie 2006, 14:22

Gram do dzisiaj w tego menedżera :)... Pamiętam jak w Milanie miałem w ataku Luisa Fabiano i Emile'a Mpenze...hehe... W pomocy byli : Aghahowa, Joe Cole. Riquelme i Mark Kerr.. Obrona : Placente, Laursen, Roque Jr, Contra. Bramkarz - Abbiatti... Wygrywało się Lige Włoską i LM nawet :)

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 02 kwie 2006, 14:26

A ja może troszkę z innej beczki - miałby ktoś może linka do patcha z aktualnymi składami do CM 03/04 :?:
Bo zacząłem grać dopiero od wersji CM 4 i właśnie wyżej wymieniona najbardziej przypadła mi do gustu... Z góry dzięki :)

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 02 kwie 2006, 15:06

Tu masz linka do update'a do cm03/04
http://rapidshare.de/files/16860561/db31mar.zip.html

Jest to uaktualnienie bodajże na dzień 31 marzec

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 kwie 2006, 13:54

A może zorganizujemy turniej CM01-02 przez neta :?: :D
Co wy na to ?
Kiedyś próbowaliśmy z FM, ale niestety wiele kompów nie wytrzymywało obciążenia. Natomiast CM ma mniejsze wymagania i mogło by się udać.

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 04 kwie 2006, 16:15

No w sumie to by można. CM w porównaniu do FM-a ma bardzo małe wymagania. W cm01/02 przez neta nie gralem. W FM-ie to najwazniejszy byl komp osoby ktora stawiala serva. A w cm jak jest?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 kwie 2006, 19:09

Karmelinho15 pisze:No w sumie to by można. CM w porównaniu do FM-a ma bardzo małe wymagania. W cm01/02 przez neta nie gralem. W FM-ie to najwazniejszy byl komp osoby ktora stawiala serva. A w cm jak jest?

No niestety potrzeba takiej osoby, która założy hosta.
Ale coś małe zainteresowanie narazie widze. Zgłaszajcie się i ewentualnie napiszcie czy możecie hostować

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 04 kwie 2006, 19:11

Ja mam kompa 768ram, procek 1,8GHZ Duron, karta graficzna 64. Ja w sumie moge hostowac. Moge grać w weekend. W tygodniu też czasami. Najlepiej wieczorem bo w dzien albo w szkole jestem albo na dworze

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 kwie 2006, 22:31

Ja wlasnie zaczalem czwarty sezon gry moim PSV Eidhoven, w poprzednim zdobyłem mistrzostwo Holandii (34 mecze, 31 zwycięstw, 2 remisy i jedna porażka), Puchar Holandii oraz byłem finalista Champions League, (przegrałem z Borussia Dortmund po dogrywce 1-2).

W tym sezonie dokonalem kilku wzmocnien i moj sklad przedstawia sie nastepujaco :arrow:

-----------------------------------F.Costanzo-----------------------------------
-------------Hofland---------------Ferdinand-------------N'Diaye-------------
----------------------------------------------------------------------------------
Dyer----------------------------------------------------------------------Reyes
---------------------------Gerrard---------Baptista----------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------Riquelme-------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
---------------------------Smith----------Ronaldinho-------------------------

mam nadzieje tyn skladzikiem zawojowac cos teraz w CL, mam nadzieje ze zwycieze. Narazie w lidze mam cztery mecze i cztery wygrane w tym premierowy na wyjeździe z Den Bosch 5:1, narazie idzie całkiem nieźle.

Na koncie okolo 36 mln euro, a przed tym sezonem sprzedalem do Bayernu Boume za 60 mln (potrzebowalem forsy to co ... :wink: :P )

Mam tylko jedno pytanie

RAczej moj klub jest popularny jak wygrywam w Holandii wszystko a i w Europie idzie dobrze. Niestety na moim 50-o tysieczniku zasiada srednio na sezon po 36 tys osob na mecz. Nie wiem wlasnie co z tym zrobic .. jakies sugestie ?? :wink:

POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 kwie 2006, 14:27

Piszcie cos bo temat przygasa, a w Fmach to piszecie codziennie, a przeciez CM jest o niebo lepszy od FM prawda :>

Postanowilem podzielic sie kilkoma screenami zeby pokazac jak mi idzie w obecnym klubie.

Obrazek
-------
Obrazek
--------
Obrazek
-------
Obrazek
------
Obrazek

POZDRO i PISZCIE COS ZEBY TEMAT NIE ZAGASAL ... :wink:

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 09 kwie 2006, 14:32

No widze ,że w lidze wymiatasz :) A ten Strzelecki to kto to? A jak w pucharach? Sądząc po składzie i sukcesach w lidze to wygrywasz też wszystko. W ile zrobiłeś taki składzik?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 kwie 2006, 14:47

Karmelinho15 pisze:No widze ,że w lidze wymiatasz :) A ten Strzelecki to kto to? A jak w pucharach? Sądząc po składzie i sukcesach w lidze to wygrywasz też wszystko. W ile zrobiłeś taki składzik?
Strzelecki :wink: hmm dosłownie mówiąc to moje imie i nazwisko :lol:, ale ne myslcie sobie ze zrobilem wymiatacza i dalem sobie do skladu. Postanowilem wrzucic moja skromna osobe do gry, zrobilem utalentowanego (nie wymiatacza ale utalentowanego) gracza i dolaczylem do zespolu River Plate Buenos Aires (tylko po to zebym go nie mogl wyciagnac). Potem za darmo skaperowal go sobie AC Milan a ja go od nich po dwóch latach odkupiłem za 16 mln Euro wiec calkiem sporo i nie mozna tego uznac za oszustwo :twisted: :wink:

----

Co do Pucharow. no coz cztery lata temu mialem polfinal, trzy lata temu final ligi mistrzow, a od dwoch lat zdobywam potrojna korone i superpuchary Europy i Holandii, wiec narazie idzie wybornie :wink:

w pierwszym sezonie kupilem Riquelme bo dostalem kase po sprzedazy Brugginka, a na koncie juz conieco mialem :wink: nastepnie Ibrahim Said i to byly moje transfery w pierwszym sezonie, w trzecim kupilem Ronaldinho i sie zaczelo :twisted: :wink: jak kupisz tych dwoch graczy to juz nikt Cie nie powstrzyma, potem przyszedl Robben prawie za darmo a jaest geniuszem. Tak jakos sie to toczylo, potem nie mialem co zrobic z kasa to kupilem sobie Julio Baptiste, Gerrarda, Dyera :wink: i prawde mowiac jestem zadowolony tylko z tego ostatniego :? no ale nic .. :wink:

teraz sprzedalem Franco Costanzo do Barcy za 90 mln Euro wiec juz stac mnie na kazdego...

Aha i jeszcze jedno, Maxim Tsigalko - i wszystko jasne, sprawdz :!: :wink:

POZDRAWIAM - wklejajcie swoje screeny :wink:

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 09 kwie 2006, 14:52

Jak mówisz ,że jesteś utalentowany a umiejętności masz nie same 20 to dla mnie nie jest to oszustwo. Fajnie tak siebie do gry dodać i później siebie kupic :)
Nie nudzi ci sie ta gra. Ciągle wygrywasz i wygrywasz. Może zacznij gre jakimś klubem z niskiej ligi?
Mi niestety cm się popsuł i nie mam go skąd ściąnąć. Macie jakieś torrent może?

Awatar użytkownika
staarek
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: staarek » 09 kwie 2006, 15:49

Witam,

Jak dla mnie to zdecydowanie najlepsza gra w calej serii. CM4 to juz nie to a FM zupelnie mnie zawiodl, zwlaszcza 2006. W cala serie gram od wersji CM3 98/99. Brozek, Harasimowicz, Tsigalko, duzo mozna bylo nimi wygrac wydajac smieszne pieniadze przed sezonem (niezle nadawali sie do nizszych lig wloskich) Po (chyba) 5 sezonach wygralem lige mistrzow Cesena, nie pamietam wszystkich zawodnikow, ale maielm na pewno Tsigalke, Harasimowicza, Piotra Frankowskiego, Swietochlowskiego a i Chiotis wymiatal w bramce...

Swietna czesc, jakby co to jest em chetny do sieciowej rozgrywki,

Pozdro.

M.

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 09 kwie 2006, 16:08

siema skąd bym mógł zassać tę grę??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”